ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ. Ανδριάννα Γεροντή logo

ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ. Ανδριάννα Γεροντή

+30 215 515 1681
Κηφισίας 125-127, AΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Προσφορές

Ωράριο

Κριτικές

Επικοινωνία

Το ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ ξεκίνησε να λειτουργεί το 2001 με κύριο στόχο, την προαγωγή της Ψυχικής Υγείας, παιδιών, εφήβων και ενηλίκων.

Δημιουργός του Κέντρου είναι η Ανδριάννα Γεροντή, η οποία όλα αυτά τα χρόνια, δεν έπαψε στιγμή να ενδιαφέρεται για την ορθότερη λειτουργία του Κέντρου και την καλύτερη δυνατή προσφορά στους ανθρώπους.

Σαν αποτέλεσμα όλης αυτής της προσπάθειας, ένας αρκετά μεγάλος αριθμός παιδιών και ενηλίκων, έχουν μάθει να αξιοποιούν τις δυνατότητές τους, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή τους και αντιμετωπίζοντας επιτυχώς τις δυσκολίες της καθημερινότητας τους.

Η επιτυχία μας έχει βασιστεί στην επαγγελματική και πολύ συγκεκριμένη προσέγγισή μας και ένας σημαντικός παράγοντας που έχει συμβάλλει σε αυτό, είναι η ιδιαίτερη σχέση εμπιστοσύνης η οποία αναπτύσσεται μεταξύ θεραπευτών και παιδιών και ενηλίκων.

Μια έμπειρη ομάδα ειδικών η οποία στελεχώνεται από Ψυχολόγο, Ψυχοθεραπευτή, Παιδοψυχίατρο, Λογοπαιδικό, Εργοθεραπευτή, Δραματοθεραπευτή, συμβάλει στην επιτυχή διεκπεραίωση του στόχου αυτού με την ολοκληρωμένη διάγνωση και θεραπεία.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ

Ατομικές ή Ομαδικές Συνεδρίες με σκοπό την αντιμετώπιση προβλημάτων της εφηβείας (παραβατική συμπεριφορά, κακή σχολική επίδοση, σχέση με φίλους, ερωτικές σχέσεις, σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, κλπ.) Μέσα από την ομάδα οι έφηβοι συζητούν,κάνουν νέες φιλίες και μοιράζονται τους προβληματισμούς τους με άτομα που εμπιστεύονται. Μέσω της συναισθηματικής αγωγής, γνωρίζουν τον εαυτό τους, μαθαίνουν να εκφράζουν αυτό που νιώθουν και στην συνέχεια, βοηθούνται στο να ξεπεράσουν τα προβλήματα που τους απασχολούν και κάνουν δύσκολη την καθημερινότητα τους.

ΤΕΣΤ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ
Το ΑΡΙΣΤΟΝ ΤΕΣΤ αποτελεί ένα πρωτοποριακό έμπειρο σύστημα Επαγγελματικού Προσανατολισμού που διερευνά την προσωπικότητα, τις κλίσεις, τις ικανότητες, τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντα κάθε ατόμου και προσδιορίζει τα επαγγέλματα που του ταιριάζουν, καθώς και τα αντίστοιχα Τμήματα του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος (ΑΕΙ, ΤΕΙ). Με βάση τα παραπάνω δεδομένα, ο νέος μπορεί να αποφασίσει σχετικά με τις σπουδές και το επάγγελμα που θα ακολουθήσει, ώστε να διασφαλίσει μια επιτυχημένη καριέρα.

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

  • Μαθησιακές δυσκολίες (δυσλεξία)
  • Διαταραχές λόγου, φωνής, ομιλίας
  • Αναπτυξιακές διαταραχές
  • Προβλήματα συμπεριφοράς
  • Διατροφικές διαταραχές (Ψυχογενής βουλιμία, Νευρική ανορεξία)
  • Σε ειδικές περιπτώσεις παιδιών, χρησιμοποιείται νοηματική γλώσσα καθώς και ένταξη στο πρόγραμμα PECS (σύστημα επικοινωνίας μέσω ανταλλαγής εικόνων.)
Περισσότερα

Πακέτο Σεμιναρίων Ειδικής Αγωγής σε Προσφορά από 60€ στα 30€

Διαθέσιμα κουπόνια x10
Ακολουθήστε μας

@ 2020 KIDSPROJECT. All rights reserved. Όροι και προϋποθέσεις.