Κλείσιμο
Kids Mystery Club logo

Kids Mystery Club

+30 694 377 0690
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Ωράριο

Κριτικές

Επικοινωνία

Γίνε ντετέκτιβ για μια μέρα! Το Kids Mystery Club έχει δημιουργηθεί με πολλή αγάπη για τα παιδιά που λατρεύουν τα παιχνίδια μυστηρίου και την περιπέτεια!

Διάλεξε ανάμεσα σε συναρπαστικά κυνήγια θησαυρού, παιχνίδια ρόλων και μυστήρια που έρχονται στην πόρτα σου με το ταχυδρομείο. Ζήσε παρέα με το Kids Mystery Club την απόλυτη περιπέτεια!!!

Τα κυνήγια θησαυρού του Kids Mystery Club:

  • απευθύνονται σε παιδιά 4 έως 11 ετών
  • είναι χωρισμένα σε διαφορετικές ηλικιακές ομάδες 
  • είναι εμπνευσμένα από τα αγαπημένα θέματα των παιδιών
  • με την ολοκλήρωση της αγοράς, έρχονται αμέσως στο email σας ως ηλεκτρονικό αρχείο PDF, χωρίς καμία αναμονή, χωρίς έξοδα μεταφοράς! Το μόνο που κάνετε είναι να το εκτυπώσετε, να κρύψετε τους γρίφους και... το παιχνίδι ξεκινά!

Στα παιχνίδια ρόλων, ένα μυστήριο αναζητά λύση. Ένα μυστήριο στο οποίο πρωταγωνιστούν τα παιδιά με την παρέα τους, παίζοντας το ρόλο των ντετέκτιβ και των υπόπτων. Αναλαμβάνουν να το εξιχνιάσουν, εξασκώντας το αστυνομικό και το υποκριτικό τους ταλέντο! Το μυστήριο δι’ αλληλογραφίας είναι ένα συναρπαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι που ξεδιπλώνεται μέσα από έξι γράμματα που τα παιδιά λαμβάνουν ταχυδρομικά. Τα γράμματα μπορεί να καταφθάνουν από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, από το μακρινό παρελθόν ή το μέλλον. Μπορεί να τα στέλνει ένας κατάσκοπος, ένας χαμένος συγγενής, ένας μακρινός πρόγονος... Κάθε αλληλογραφία περιέχει γραπτό υλικό και προσεγμένα αντικείμενα που συνδέονται με τη μυστηριώδη υπόθεση που ερευνούν τα παιδιά. Η υπόθεση διαλευκαίνεται πλήρως στην έκτη και τελευταία αλληλογραφία. Αυτή περιλαμβάνει μοναδικά αναμνηστικά αντικείμενα που σχετίζονται με την υπέροχη περιπέτεια στην οποία πρωταγωνίστησαν τα παιδιά! 

Γονείς και Εκπαιδευτικοί, αν αναρωτιέστε… ...πώς να ξεκολλήσετε τα παιδιά από τον υπολογιστή ή την τηλεόραση ...πώς να διασκεδάσετε με έναν οικονομικό και δημιουργικό τρόπο τα παιδιά και τους φίλους τους ...πώς να απασχολήσετε τα παιδιά σας με ένα ποιοτικό παιχνίδι, αφιερώνοντας από καθόλου έως ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας από την πλευρά σας... τότε τα παιχνίδια μυστηρίου του Kids Mystery Club είναι η καλύτερη λύση! Γιατί τα παιδιά μας λατρεύουν τα παιχνίδια δράσης και ενέργειας, τα μυστήρια και τους γρίφους, τα παιχνίδια ρόλων και τη συνεργασία, που προσφέρουμε μέσα από τα παιχνίδια μας!

Παιδικά Πάρτι Μυστηρίου

Θέλετε να διοργανώσετε ένα πάρτι γεμάτο περιπέτεια, μυστήριο και διασκέδαση που θα μείνει αξέχαστο στο παιδί σας και στην παρέα του; Οι ειδικοί του Kids Mystery Club σας έχουν τη λύση με τις διαδραστικές παράστασεις μυστηρίου!!! 

 Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Πατήστε ΕΔΩ 

Λιγότερα