Κλείσιμο
Ιδιαίτερα Μαθήματα Φυσικής Γιάννης Περαντινός logo

Ιδιαίτερα Μαθήματα Φυσικής Γιάννης Περαντινός

+30 229 977 0041
+30 699 934 9599
Προόδου 44Β, Πανόραμα Βούλας
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Κριτικές

Επικοινωνία

Ο Γιάννης Περαντινός, Φυσικός του Α.Π.Θ., είναι φροντιστής από το 1986. Στα τριάντα χρόνια δουλειάς του, συνεργάστηκε με πολλά φροντιστήρια στο κέντρο της Αθήνας αλλά και της περιφέρειας, ως εργαζόμενος καθηγητής αλλά και ως μέτοχος.

Το 1994, ιδρύει το πρώτο του φροντιστήριο, το "Πρωτόνιο" και μερικά χρόνια αργότερα, το 2000, ιδρύει το φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης "Περαντινός Ι." στην Ν. Σμύρνη όπου μέχρι και σήμερα με την σύμπραξη των παιδιών του, Παντελή, απόφοιτου Φ.Μ.Σ. του ΕΚΠΑ, του δεύτερου γιου του Γιώργου, τελειόφοιτου του τμήματος φυσικής του ΕΚΠΑ, αλλά και της κόρης του Ίριδας, η οποία σπουδάζει στατιστική στο ΟΠΑ, και μαζί με ένα επιτελείο από έμπειρους και ειδικευμένους καθηγητές, συνεχίζει μέχρι σήμερα, να προσφέρει ποιοτική εκπαίδευση, υψηλού επιπέδου.

Στα 30 χρόνια διδασκαλίας, χιλιάδες σημερινοί επιστήμονες ήταν μαθητές μας. Από το 2008, λειτουργεί και στο Πανόραμα της Βούλας γραφείο-οικοδιδασκαλείο στο οποίο προετοιμάζει, στην φυσική, μαθητές με απαιτήσεις, για την εισαγωγή τους στις Ανώτατες Σχολές (Ιατρική, Πολυτεχνείο, Φυσικο-μαθηματικές) με πολλές αξιόλογες επιτυχίες.

Λιγότερα