ΕΡΓΟΜΙΛΩ PLUS logo

ΕΡΓΟΜΙΛΩ PLUS

+30 210 481 8512
+30 693 652 3030
Κωνσταντινουπόλεως 21, Μοσχάτο
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Προσφορές

Κριτικές

Επικοινωνία

Στο Εργομιλώ Plus σκοπός μας είναι οι μικροί μας φίλοι να μαθαίνουν μέσω της ψυχαγωγίας. Σε όλες τις ομαδικές δραστηριότητες μέλημά μας είναι η κοινωνικοποίηση. Κάνενα παιδί (τυπικής & μη ανάπτυξης) δεν περιθωριοποιείται,γίνεται ένα με την ομάδα. Σας περιμένουμε για ατελείωτες ώρες χαράς και διασκέδασης!!!

Παρεχόμενες Υπηρεσίες:

 • Εξατομικευμένη Μελέτη Φιλολογικών Μαθημάτων
  Σας δυσκολεύουν τα αρχαία; Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την ανάλυση και κατανόηση των κειμένων; Τα λατινικά φαντάζουν στα μάτια σας ως κινέζικα; Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και αποθάρρυνσης. Το “Εργομιλώ plus” βρίσκεται εδώ για εσάς. Με τους ειδικούς συνεργάτες του αναλαμβάνει, μέσω εξατομικευμένης διδασκαλίας, την ενίσχυση των μαθητών στα φιλολογικά μαθήματα όλων των τάξεων του γυμνασίου.
 • Ομαδική Μελέτη
  Η ομαδική μελέτη αφορά όλες τις τάξεις του Δημοτικού και πραγματοποιείται σε ομάδες των 4 παιδιών. Κάθε ομάδα είναι 1,5 ώρας καθημερινά. Οι εκπαιδευτικοί μας βοηθούν τα παιδιά στο καθημερινό τους διάβασμα,ενώ παράλληλα ενισχύουν την αυτονόμησή τους σε αυτό.
 • Δημιουργική Απασχόληση:
  Κάθε Σάββατο 8:30-15:00 με δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά ηλικίας 4-12χρ. Σε κάθε παιδί που συμμετέχει παρέχεται δωρεάν δεκατιανό και μεσημεριανό σνακ από εμάς.
 • Yoga Kids από 5+ ετών
  Ένα μάθημα μιας ώρας με παιχνίδι, γυμναστική και αναπνοές, που βοηθάει τα παιδιά να παίξουν με το σώμα τους, να το ανακαλύψουν και να χαλαρώσουν.
 • Εξατομικευμένο Πρόγραμμα Μελέτης
  Ημερήσια εξατομικευμένη υποστήριξη μελέτης παρέχεται σε κάθε ενδιαφερόμενο * μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κέντρο μας ή κατ’οίκον * από εξειδικευμένο εκπαιδευτικό * με διάρκεια μίας με μιάμιση ώρας (αναλόγως ηλικίας / τάξης / ιδιαιτεροτήτων).
 • Messy play
  Θα το ακούσεις ως αισθητηριακό sensory “άτακτο” παιχνίδι και πρόκειται για ένα είδος παιχνιδιού, το οποίο τα παιδιά ανεξαρτήτου ηλικίας και ικανοτήτων χρησιμοποιούν όλες τους τις αισθήσεις για να παίξουν. Είναι ένας φυσικός τρόπος παιχνιδιού που επιτρέπει στα παιδιά να εξερευνούν και να πειραματίζονται ελεύθερα μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον καθοδηγούμενα από τον εαυτό τους και μόνο. Καινούργιες υφές, χρώματα, μυρωδιές και μπόλικη ακαταστασία συνθέτουν ένα παζλ που προάγει την ολοκληρωμένη ανάπτυξη του εγκεφάλου.
 • Θεατρικό παιχνίδι
  Το μάθημα του θεατρικού παιχνιδιού βοηθά το παιδί να εξωτερικεύσει τον εσωτερικό του κόσμο, να αποκτήσει γνώσεις, εμπειρίες, καλλιεργώντας συγχρόνως τις δεξιότητές του, όπως την παρατηρητικότητα, την προσοχή και τη μνήμη.
  Το μάθημα αφορά και παιδιά που είναι στο φάσμα του αυτισμού (σύνδρομο Asperger) και σύνδρομο Down.

  Το θεατρικό παιχνίδι δρα θεραπευτικά, ενισχύοντας τις ατομικές δυνατότητες κάθε παιδιού.
 • Πηλοπλαστική
  Η πηλοπλαστική ειναι ένας ψυχοθεραπευτικός τρόπος δημιουργικής έκφρασης. Τα μικρότερα παιδιά εξερευνούν το υλικό μέσω της αφής και εξοικειώνονται με τον τρόπο αυτό στα απτικά ερεθίσματα. Τα μεγαλύτερα παιδιά δίνουν μορφή στον πηλό, μ’ένα υλικό που μπορεί να αναπτύξουν τη φαντασία τους. Μέσα από αυτή τη δραστηριότητα όλα τα παιδιά μαθαίνουν να εκφράζουν τα συναισθήματά τους,μέσω της ομάδας αναπτύσσουν την κοινωνικοποίησή τους και γιατί όχι ανακαλύπτονται και καλλιτεχνικά ταλέντα τους.
 • Μουσική Αγωγή
  ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ για το παιδί –> Χρωματιστές νότες με οδηγό το ουράνιο τόξο! –> Παραμύθι σαν δρώμενο μουσικοκινητικό με το σώμα μας αρχηγό! –> Κρουστά όργανα ρυθμικά-μελωδικά ορχηστρικά ή και μόνα τους ξεχωριστά για τις ηχοϊστορίες που θα φτιάχνουν τα παιδιά! –> Video παρουσιάσεις με κλασσικές μελωδίες μαζί με ήρωες του Disney σαν παρουσιαστές! –> Παιχνιδοτράγουδα μιμητικά και συναισθήματα που ξεπροβάλουν σε κάθε δράση για παιδιά! Ελάτε στο νέο πρόγραμμα που μπορούν να συμμετέχουν παιδιά από 2-8 ετών.Το πρόγραμμα αυτό στηρίζεται στις αρχές του συστήματος ORFF και διεκδικεί να κερδίσει τις καριές των παιδιών μέσα από τη μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων με οδηγό τη μουσική διαπαιδαγώγηση των παιδιών μέσα από το παιχνίδι! Μαζί στο μουσικό μας ταξίδι θα έχουμε τις χρωματιστές νότες-καμπανάκια που μπορούν να παίζουν μουσική τα παιδιά χωρίς να έχουν απαραίτητες μουσικές γνώσεις. Τα boomwhackers, τους μαρκαδόρους, τα μουσικά όργανα, τα παιδικά τραγούδια, τις φωνές των παιδιών και τη φαντασία τους για το ταξίδι τους στον κόσμο της μουσικής!
 • Ρομποτική και STEAM
 • Projectmath
  Το projectmath σε συνεργασία με το Eργομιλώ Plus προσφέρει ένα πλήρως εξατομικευμένο σύστημα Μαθηματικών που βασίζεται σε μοναδικά κατά άτομο και επίπεδο με στόχο να ενισχύσει την ενεργό μάθηση κάνοντας τα Μαθηματικά απλά και κατανοητά. 
  Μέχρι 15 λεπτά την ημέρα τα παιδιά μαθαίνουν να διαχειρίζονται πλήθος μαθηματικών δομών όπως η αριθμητική, η γεωμετρία, τα μοτίβα, η στατιστική, τα προβλήματα και η άλγεβρα, η οικοδόμηση της αριθμητικής τους ευχέρειας, η καλλιέργεια της δημιουργικής τους σκέψης, οι τεχνικές διαχείρισης προβλημάτων και η ενθάρρυνση της αυτενέργειας ως τροφοδότης της αυτοπεποίθησης τους, είναι μόνο κάποια από τα οφέλη του συστήματος projectmath.


Περισσότερα

Για συμμετοχή 2 παιδιών μαζί έκπτωση 20% από την αρχική τιμή!

Διαθέσιμα κουπόνια x10
Ακολουθήστε μας

@ 2020 KIDSPROJECT. All rights reserved. Όροι και προϋποθέσεις.