Δωρεάν εγγραφή επιχειρήσεων
logo
ΚΡΟΥΣΤΟΤΕΧΝΗΜΑ logo
Άνοιγμα Χάρτη
+30 694 550 2902
Πρατίνου 10, Παγκράτι

ΚΡΟΥΣΤΟΤΕΧΝΗΜΑ

Το Κρουστοτέχνημα είναι ένας χώρος πολλαπλών δράσεων για μικρούς και μεγάλους. Κεντρικός άξονας είναι η τέχνη της μουσικής η οποία προσεγγίζεται μέσα από μαθήματα τόσο σε ατομικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο.
Διδάσκονται όλα τα είδη κρουστών οργάνων, πιάνο, αρμόνιο, καθώς και μουσικοκινητική αγωγή και μουσική προπαιδεία για παιδιά 4-6 ετών.
Άλλες δράσεις μας αποτελούν η εμψύχωση και οι κατασκευές κουκλοθεάτρου, το θεατρικό παιχνίδι, τα ομαδικά παιχνίδια με κρουστά όργανα και η δημιουργική απασχόληση καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ειδικά προγράμματα για παιδιά με Άσπεργκερ-Αυτισμό.

Βιογραφικό:
Η κυρία Αναστασία Δίπλα, έχοντας την ανάγκη καλλιτεχνικής εκπαίδευσης και έκφρασης σπούδασε πιάνο φούγκα και διεύθυνση μπάντας. Τελείωσε το τμήμα κλασσικών κρουστών με άριστα παμψηφεί και βραβεύθηκε με το πρώτο βραβείο στην τάξη του κ. Κ. Βορίση.
Απέκτησε πιστοποιητικό Μουσικοθεραπείας και ασχολήθηκε με παιδιά με νοητικά κινητικά και μαθησιακά προβλήματα. Εργάζεται 30 χρόνια στον χώρο της μουσικής εκπαίδευσης έχοντας παράλληλα και καλλιτεχνικές δραστηριότητες σε θέατρα μουσικές σκηνές κουκλοθέατρα ορχήστρες κ.λπ. σαν μουσικός performer και συνθέτης.
Διδάσκει σε ωδεία και δημιούργησε τον χώρο καλλιτεχνικής απασχόλησης για μικρούς και μεγάλους "ΚΡΟΥΣΤΟΤΕΧΝΗΜΑ".

Συνεργασίες:
Θέατρα: Ξ. Καλογεροπούλου: ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ Γ. Μόρτζος: ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ Β. Κολοβός: Ν.ΧΙΚΜΕΤ, ΠΑΜΠΛΟ ΝΕΡΟΥΝΤΑ .
Θεατρικά Αναλόγια σε προσωπική επιμέλεια και σύνθεση: Γ. ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ, Μ. ΤΣΙΜΑ, Γ. ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ κ.ά.
Ηχογράφηση Β. Παπαθανασίου (Μυθωδία)
Παραγωγές παραστάσεων κουκλοθεάτρου Ομάδα Κουκλοκρούοντες σε σχολεία,δήμους και εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης.
Διαφημιστικά-event: Stanley Black&Decker (art manager) Εργαστήρια ομαδικών κρουστών σε μουσικές σχολές, εταιρίες, εργαστήρια κ.λπ.

Υποβολή Κριτικής