Δωρεάν εγγραφή επιχειρήσεων
logo
GENDREHOOD  logo
Άνοιγμα Χάρτη
+30 697 831 5745
Σόλωνος 142, Κέντρο, Αθήνα

GENDREHOOD

Το Genderhood είναι μία οργάνωση για την «έκφραση των φύλων μας». Ειδικεύεται σε θέματα έμφυλων στερεοτύπων, ισότητας των φύλων, ρόλων εξουσίας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 2017 απαντώντας στην ανάγκη να για τη δημιουργία ενός κόσμου που θα χωρά όλες και όλους ανεξαρτήτως φύλου. Από τον Ιούνιο του 2020, αποφάσισε να επεκτείνει τις δράσεις του με μία δεύτερη έδρα στην Αθήνα.

Πίσω από τις δράσεις του Genderhood θα βρείτε εκπαιδευτικούς, επικοινωνιολόγους, υπεύθυνες πολιτιστικής διαχείρισης και εικαστικούς. Πρόκειται για μια δυναμική ομάδα που μεταφέρει τις γνώσεις και τις δεξιότητες της από διάφορα επαγγελματικά πεδία δημιουργώντας ασφαλή περιβάλλοντα βιωματικής μάθησης.

Σκοπός της ομάδας είναι, μέσα από δραστηριότητες μη τυπικής εκπαίδευσης, παιδιά και ενήλικες να τοποθετούν τα πιόνια των επιθυμιών και των αναγκών τους και διαμορφώνουν το ταμπλό του παιχνιδιού για ένα αύριο με όλο και λιγότερα στερεότυπα.

♦ Το Genderhood απευθύνεται λοιπόν, σε παιδιά από 4 ετών και άνω, σε εκπαιδευτικούς κάθε βαθμίδας εκπαίδευσης, σε γονείς και σε εταιρίες που θέλουν να ενσωματώσουν δράσεις για τη διάσταση του φύλου είτε μέσα στο ίδιο το εργασιακό περιβάλλον είτε εκπονώντας family events.

Υποβολή Κριτικής