Δωρεάν εγγραφή επιχειρήσεων
logo
FAMILY LAND logo
Άνοιγμα Χάρτη
+30 210 8015 201
Θερμοπυλών 50 , Μοσχάτο

FAMILY LAND

"...Κάνουμε ότι καλύτερο για το παιδί σας... γιατί απλά είναι και δικό μας!"

Η Διεπιστημονική Ομάδα των Family Land αποτελείται από:

◾️ Λογοθεραπευτές
◾️ Ψυχολόγους
◾️ Εργοθεραπευτές
◾️ Ειδικούς Παιδαγωγούς
◾️ Εκπαιδευτικούς
◾️ Οικογενειακή Σύμβουλο
◾️ Παιδοψυχίατρο

👉 Συνεργαζόμαστε με Ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων (ΩΡΛ, Γενικό Οικογενειακό Ιατρό, Παιδίατρο κτλ), το οποίο στοχεύει στην αποτελεσματικότητα τόσο της διάγνωσης, όσο και της πολύπλευρης παρέμβασης.

🎯 Στόχος της Ομάδας είναι:
ο σχεδιασμός και η εφαρμογή των προγραμμάτων παρέμβασης με κύριο κριτήριο τις ανάγκες του ατόμου. Η Ομάδα πέρα από την καθημερινή ενημέρωση που έχει από τους υπεύθυνους των τμημάτων, πραγματοποιεί τις προκαθορισμένες μηνιαίες συναντήσεις όπου αναλύεται η πρόοδος και η εξέλιξη των θεραπειών και προγραμμάτων.

✔️ Τα Family Land πραγματοποιούνε εκπαιδευτικές επισκέψεις με στόχο την κοινωνικοποίηση και την εμπλουτισμένη εκπαίδευση των παιδιών.
✔️ Επίσης, διοργανώνουμε και συμμετέχουμε σε εκδηλώσεις και δράσεις κοινωνικού - φιλανθρωπικού χαρακτήρα!
✔️ Τέλος, στα πλαίσια του προγράμματος των Family Land "Ενημέρωση και Πρόληψη" διοργανώνουμε καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς ενημερωτικές ομιλίες και δωρεάν αξιολογήσεις σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς.

Η διαδικασία ένταξης του ατόμου σε κάποιο από τα προγράμματα των FAMILY LAND είναι η εξής:

🔹 Επικοινωνείτε με το Κέντρο Family Land που σας εξυπηρετεί ο υπεύθυνος συμπληρώνει το παραπεμπτικό το οποίο περιλαμβάνει τα ατομικά στοιχεία του ατόμου και το αίτημα του ενδιαφερόμενου σας κλείνουμε ραντεβού με την Υπεύθυνη των Κέντρων Λογοθεραπείας Family Land.

🔹 Στο πρώτο ραντεβού πραγματοποιείται η λήψη Ιστορικού, το οποίο περιλαμβάνει στοιχεία του ατόμου (Κοινωνικά, Ιατρικά & Συμπεριφοράς).

🔹 Μετά την λήψη του Ιστορικού, η Διεπιστημονική Ομάδα είναι υπεύθυνη να ορίσει ποιοι θεραπευτές ανά ειδικότητα πρέπει να αξιολογήσουν το άτομο ώστε να υπάρχει μια πολύπλευρη εκτίμηση των δυσκολιών του ατόμου.Επιπλέον, στις περιπτώσεις που κρίνεται αναγκαίο, πραγματοποιείται Παιδοψυχιατρική Εξέταση ή παραπομπή του ατόμου σε γιατρούς άλλων ειδικοτήτων (π.χ. ΩΡΛ).

🔹 Μετά την ολοκλήρωση των αξιολογήσεων η Υπεύθυνη του Κέντρου ενημερώνει τους γονείς ή το ίδιο το άτομο στην περίπτωση ενηλίκων, για τα αποτελέσματα και για το προτεινόμενο θεραπευτικό πρόγραμμα, το οποίο σχεδίασε η Διεπιστημονική Ομάδα.

📌 Ασφαλιστικά Ταμεία
Τα Family Land συνεργάζονται με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία. Το κάθε ασφαλιστικό ταμείο απαιτεί συγκεκριμένες διαδικασίες για την έγκριση θεραπειών και την κάλυψη κάποιου μέρους από το κόστος των προγραμμάτων. Η υπεύθυνη του Κέντρου θα είναι στην διάθεσή σας, να σας ενημερώσει και να σας καθοδηγήσει για τις σχετικές διαδικασίες.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
===============

Για Παιδιά:

Λογοθεραπεία
Εργοθεραπεία
Ειδική Αγωγή
Διάγνωση & Αποκατάσταση Μαθησιακών Δυσκολιών
Ψυχοθεραπεία
Πρώιμη Παρέμβαση
Παιδοψυχιατρική Παρακολούθηση
Θεραπευτικές Ομάδες

=======================================
Τμήμα Σχολικής Μελέτης & Ενισχυτικής Διδασκαλίας
Ομάδες Εκπαιδευτικές & Δημιουργικής Απασχόλησης

Για ενήλικες:

Λογοθεραπεία
Ψυχολογική Υποστήριξη
Συμβουλευτική Γονέων-Ζεύγους
Ομάδες Γονέων - Μητέρων

Ωράριο

Δευτέρα - Παρασκευή : 10:00 - 22:00 Σάββατο : 9:00 - 16:00 Κυριακή : ΚΛΕΙΣΤΑ

Υποβολή Κριτικής