Δωρεάν εγγραφή επιχειρήσεων
logo
Εlizabeth's Playce logo
Άνοιγμα Χάρτη
+30 22950 62899
+30 697 567 2412
Ελπίδος 10 , Νέα Πεντέλη

Κουπόνια

🎫 ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 🎉 50% Έκπτωση στη διοργάνωση παιδικού party στο "Εlizabeth's PlaYce" 👉 Από 300 ευρώ μόνο 150, έως 10 παιδιά ! ! !
Διαθέσιμα κουπόνια x1

Εlizabeth's Playce

Το "Εlizabeth's PlaYce" είναι ένας πολυχώρος για παιδιά από 4 έως 12 ετών, φτιαγμένος με πολλή αγάπη για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και δημιουργίας αλλά και γνώσης. Η προσοχή μας επικεντρώνεται στην εκμάθηση της αγγλικής αλλά και της ελληνικής γλώσσας ταυτόχρονα μέσα από το παιχνίδι , ή αλλιώς "active learning".

Στον χώρο μας λειτουργούν θεματικά εργαστήρια για παιδιά όλων των ηλικιών τα οποία στοχεύουν στην ανάπτυξη της δημιουργικότητας της κριτικής σκέψης και της ομαδικότητας. Τα τμήματα είναι ολιγομελή ανάλογα με την ηλικία και με σεβασμό πάντα στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε παιδιού. Αγκαλιάζουμε με αγάπη, ευγένεια και γνώση κάθε παιδί ξεχωριστά και το βοηθάμε να ανακαλύπτει τους προσωπικούς του στόχους και να νιώθει αυτοπεποίθηση. Επιπρόσθετα, στηρίζουμε τη σχέση γονέα-παιδιού και συνεργαζόμαστε μαζί σας για την καλύτερη σχολική, διανοητική, κοινωνική και συναισθηματική εξέλιξή του.

🎯 Σκοπός μας είναι να συνδυάσουμε την εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας με τη μελέτη και το παιχνίδι από πολύ μικρή ηλικία! Μέσω διαδραστικών δραστηριοτήτων το παιδί μαθαίνει να είναι υπεύθυνο, να λύνει τις απορίες του κι έπειτα να χαλαρώνει και να ξεκουράζεται.

👉 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ (παιδιά 4 εως 12 ετών) Εξειδικευμένοι παιδαγωγοί αναλαμβάνουν από τις 8 το πρωί ως το απόγευμα . Ευέλικτα ωράρια.

👉 ΜΕΛΕΤΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ (παιδιά 6 έως 12 ετών)

Απασχόληση παιδιών με αγγλικά παιχνίδια, δραστηριότητες και κατασκευές! Μελέτη σχολικών μαθημάτων 2 ώρες καθημερινά. Λειτουργούν τμήματα 2-5 ατόμων καθημερινά.

👉 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Λειτουργούν απογευματινά γκρουπ 2-4 ατόμων για εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας (Α junior- Proficiency).

Κριτικές

5.0 (3)
Παναγιώτης Μ.

Ένα από τα πιο πρωτότυπα κέντρα στα οποία εχω παει με τους γιους μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Απασχολούν τα παιδιά με διάφορους τρόπους που θέλουν να ξανά πάνε ξανά και ξανά! Δεν ξαναπαραπονεθηκαν για τα αγγλικά τους από τότε που γραφτήκαμε πέρυσι! Το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Elena

Πολύ όμορφος χώρος διαμορφωμένος για τα μικρά παιδιά ! Τα δικά μου τα έχω στο τμήμα μελέτης μαζί με Αγγλικά ! 2 σε 1 και στο σπίτι έχουν φουλ ελεύθερο χρόνο! Ότι καλύτερο! Τα τμήματα είναι μέχρι 5 άτομα και αυτό με εξέπληξε θετικά!

Ελισάβετ

Άψογο προσωπικό και πολύ ευγενικοί ! Μας έβαλαν σε τμήμα με τις ώρες που ζητήσαμε και όταν θέλαμε να αλλάξουμε ωράριο μας εξυπηρέτησαν άμεσα . Και για μικρά παιδιά έχει παιχνίδια στα αγγλικά από 4 ετών! Πηγαίνω τη μικρή μου! Επισκεφθείτε τους και δε θα χάσετε!

Υποβολή Κριτικής