Δωρεάν εγγραφή επιχειρήσεων
logo
ΝΑΥΣΙΚΑ ΒΡΑΪΛΑ logo
Άνοιγμα Χάρτη
+30 694 709 7711
Κυψέλη

Κουπόνια

30% έκπτωση για Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Από 260 στα 180 ευρώ για εφήβους και από 215 στα 150 ευρώ για ενήλικες!
Διαθέσιμα κουπόνια x10

ΝΑΥΣΙΚΑ ΒΡΑΪΛΑ

Είμαι πτυχιούχος Ψυχολογίας (ΒΑ in Psychology) και Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Αμερικάνικο Κολέγιο, Deree. Στη συνέχεια, πραγματοποίησα μεταπτυχιακές σπουδές στην Οργανωτική Ψυχολογία στο University of London (MSc in Occupational Psychology), ενώ παράλληλα απέκτησα Practitioner Diploma στο Executive & Life Coaching στο Λονδίνο, όπου δούλεψα με στελέχη επιχειρήσεων.

Μετεκπαιδεύτηκα, επίσης, στην Αναπτυξιακή Ψυχοπαθολογία Παιδιού και Εφήβου, στην Παιδοψυχιατρική Κλινική της Ιατρικής Αθηνών.

Χρησιμοποιώ Εξειδικευμένα Ψυχομετρικά Εργαλεία, που αφορούν στον επαγγελματικό προσανατολισμό και την κλινική αξιολόγηση ενηλίκων και παιδιών, στα οποία εκπαιδεύτηκα και είμαι πιστοποιημένη όσον αφορά στη χορήγηση και την ανάλυσή τους. Τα ψυχομετρικά αυτά τεστ είναι χρησημα στη διάγνωση και στη θεραπεία σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

Εξειδικεύομαι στην Οικογενειακή – Συστημική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία, στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων ( τετραετής μετεκπαίδευση  στη Συστημική Ψυχοθεραπεία) και είμαι πιστοποιημένη practitioner στη Συγκινησιακά Εστιασμένη Θεραπεία ζεύγους EFΤ (Emotional Focused Therapy). Το EFT είναι μια συγκινησιακά εστιασμένη προσέγγιση στην ψυχοθεραπεία του ζεύγους και της οικογένειας. Είναι ένα μοντέλο θεραπείας που εστιάζει στα συναισθήματα ως κατευθυντήρια δύναμη στις ζωές μας. Ειδικά για τα ζευγάρια, έχει εξελιχθεί σε ένα διεθνώς αναγνωρισμένο μοντέλο θεραπείας.​

Συντάσσω, επίσης, ψυχοκοινωνικές εκθέσεις για δικαστικές υποθέσεις, χρησιμοποιώντας  αξιόπιστα εξειδικευμένα ψυχομετρικά εργαλεία, όπου κρίνεται απαραίτητο. Έχω δουλέψει ως πραγματογνώμονας σε υποθέσεις επιμέλειας τέκνου.

Δουλεύω με άτομα, ζευγάρια, οικογένειες και βιωματικές ομάδες αυτογνωσίας, στο γραφείο μου στην Αθήνα και στο Νέο Ψυχικό.

Η εμπειρία μου έχει δημιουργηθεί από συνεργασίες με διαφορετικά πλαίσια, όπως: Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, ΜΚΟ με Μονογονεϊκές οικογένειες – Συγκρουσιακά Διαζύγια και ΑμΕΑ ως ψυχολόγος, ως εξωτερικός συνεργάτης οικογενειακός σύμβουλος στο Δήμο Ψυχικού-Φιλοθέης, ως εργασιακή ψυχολόγος στην Ison Psychometrica και στο παρελθόν σε τμήματα ανθρώπινου δυναμικού ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών -ως HR Consultant- ασχολούμενη με την αξιολόγηση προσωπικού και την ανάλυση ψυχομετρικών τεστ. Είμαι επίσης στο δίκτυο της Hellas Employee Services ως σύμβουλος οικογένειας και εργασιακή ψυχολόγος

Παράλληλα, είμαι πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος της ΚΟΙΝΣΕΠ “Εν Δυνάμει” Προαγωγής Υγείας και εκπαίδευσης όπου συνεργάζεται με φορείς και δήμους στο κομμάτι της ψυχικής υγείας όπως ημερίδες και σεμινάρια, σχολές γονέων και εργαστήρια για παιδιά και εφήβους, σε συνεργασία με κοινωνικό λειτουργό, νηπιαγωγό και νοσηλευτή. Είμαι Μέλος της Ελληνικής & Ευρωπαϊκής εταιρείας Συμβουλευτικής, της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Eταιρείας Ψυχοθεραπείας (ΕΛΕΣΥΘ και EFTA) και του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού.

Υπηρεσίες

🔵 Επαγγελματικός Προσανατολισμός για:

     🔹  Eφήβους 16-19 ετών

     🔹  Eνήλικες για αλλαγή καριέρας ή επιλογή  μεταπτυχιακών σπουδών.

Η εργασία μας απορροφά καθημερινά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μας. Γι’ αυτό και είναι απαραίτητο να αγαπάμε αυτό που κάνουμε, καθώς και να έχουμε τις απαραίτητες ικανότητες, για να ξεχωρίσουμε στον τομέα μας. Ωστόσο, είναι μεγάλος ο αριθμός των ανθρώπων που θεωρούν τη δουλειά τους ένα «αναγκαίο κακό» και δεν αντλούν από αυτή καμία ευχαρίστηση.

Σήμερα, υπάρχει η δυνατότητα και τα εργαλεία, ώστε να γνωρίσει ο καθένας μας τον εαυτό του, τα ενδιαφέροντα και τις δυνατότητές του και να επιλέξει το επάγγελμα που ταιριάζει σε αυτά. Το τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού χορηγείται σε μαθητές, φοιτητές, αλλά και σε ενήλικες που βρίσκονται ήδη στην αγορά εργασίας, αλλά αναζητούν μια διαφορετική καριέρα. Μέσω του τεστ αυτού, αξιολογούνται έγκυρα και αξιόπιστα οι ικανότητες, τα ενδιαφέροντα και η προσωπικότητα κάθε ανθρώπου και προτείνονται τα πιο κατάλληλα γι’ αυτόν επαγγέλματα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

🔸 Συμπλήρωση Τεστ και Ερωτηματολογίων

Αποσκοπούν στην αναλυτική αποτύπωση των προσωπικών χαρακτηριστικών του ενδιαφερομένου, που καθορίζουν κατά πόσο ταιριάζει για κάθε επαγγελματική δραστηριότητα.

🔸 Τεστ Προσωπικότητας

🔸 Τεστ Ικανοτήτων

🔸 Τεστ Ενδιαφερόντων

🔸 Συνέντευξη με το Σύμβουλο αναφορικά με τις σκέψεις, τους προβληματισμούς, τα ενδιαφέροντα του ατόμου

🔸 Αξιολόγηση – Επεξεργασία ευρημάτων

Η διαδικασία αυτή γίνεται από το Σύμβουλο. Ο Σύμβουλος επεξεργάζεται τα αποτελέσματα του τεστ και προχωρά στη συσχέτισή τους με τα προαπαιτούμενα χαρακτηριστικά των χαρακτηριστικών επαγγελμάτων. Τα αποτελέσματα αυτά καταγράφονται σε μια Αναλυτική Έκθεση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών, η οποία παραδίδεται στην επόμενη φάση και αποτελεί έναν ασφαλή οδηγό για την αυτογνωσία του και την κατεύθυνση σπουδών και επαγγέλματος που του ταιριάζουν.

🔸 Παράδοση Έκθεσης Αποτελεσμάτων & Συζήτηση – Πληροφόρηση

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, ο Σύμβουλος συζητά με τον ενδιαφερόμενο (μαζί και με τους γονείς, αν το παιδί είναι κάτω των 18 ετών) τις ιδέες και τις απόψεις του, σε συνδυασμό με την παρουσίαση και επεξήγηση των αποτελεσμάτων που προέκυψαν. Προτείνονται εκπαιδευτικές και επαγγελματικές κατευθύνσεις, που ταιριάζουν στην προσωπικότητα, την ιδιοσυγκρασία και το χαρακτήρα του νέου. Παραδίδεται και η προσωπική Έκθεση Αποτελεσμάτων του προγράμματος.

Τέλος, εξετάζονται οι επαγγελματικές κατηγορίες που προκύπτουν από το συνδυασμό των διαθέσιμων στοιχείων και ο Σύμβουλος πληροφορεί τον ενδιαφερόμενο για τα επαγγέλματα και τις σχολές που αναδείχθηκαν, καθώς και για τις διαφαινόμενες προοπτικές στην αγορά εργασίας.

Το πακέτο μπορεί να πραγματοποιηθεἰ εξ ολοκληρου online και περιλαμβάνει και συνεδρία  για επεξηγηση αποτελεσμάτων. Η χορηγηση των τεστ και  έκθεσης ανάλυσης αποτελεσμάτων με γραφηματα δίνεται στην ολοκληρωση του πακέτου.

Υποβολή Κριτικής