Δωρεάν εγγραφή επιχειρήσεων
logo
PLASIS WORLD logo
Άνοιγμα Χάρτη
+30 2313 073 485
Αναγεννήσεως 1, Ωραιόκαστρο, Θεσσαλονίκη

Κουπόνια

To Plasis World σας προσφέρει τώρα κουπόνια για δωρεάν πλήρη διαγνωστικό έλεγχο στις εγκαταστάσεις του στο Ωραιόκαστρο!
Διαθέσιμα κουπόνια x10

PLASIS WORLD

Το Κέντρο μας

Το κέντρο λόγου και Μάθησης Plasis World λειτουργεί με τη σημερινή του μορφή από το καλοκαίρι του 2000, με υπεύθυνη την κλινική Γλωσσολόγο Εβίτα Ζιούρδου και έχει να επιδείεξει σημαντική συμβολή στον τομέα της αποκατάστασης , καθώς η σημερινή μορφή του είναι απόγονος ανάλογου χώρου, ο οποίος πρωτοπόρησε και ξεχώρισε ήδη στον τομέα αυτό από το 1989.

Το έργο μας βασίζεται στην έγκαιρη και πολύπλευρη διάγνωση, η οποία μας επιτρέπει την οργάνωση εξατομικευμένων προγραμμάτων αποκατάστασης. Σε ένα πρώτο επίπεδο στοχεύουν στο περιορισμό των δυσκολιών που απορρέουν από τις ιατροπαιδαγωγικές ανάγκες των ατόμων που απευθύνονται σε εμάς. Κατά βάση η θεραπευτική μας προσέγγιση στηρίζεται στη μεγιστοποίηση του υπάρχοντος δυναμικού με απώτερο στόχο την κοινωνική ενσωμάτωση

Με γνώμονα τις παραπάνω παραμέτρους οι ειδικοί, που αποτελούν τον πυρήνα του Plasis World, ετοιμάζουν ευέλικτα προγράμματα, που υποστηρίζονται από έγκυρα διαγνωστικά τεστ, σύγχρονα ψηφιακά προγράμματα και αποτελεσματικές μεθόδους επικοινωνίας.

Οι υπηρεσίες μας

→ Λογοθεραπεία

→ Εργοθεραπεία

→ Ειδική Αγωγή

→ Συμβουλευτική

→ Μαθησιακές Δυσκολίες

→ Ομάδες παιδιών

 

❗❗ Τώρα και Αγγλικά ❗❗

Τα κέντρα μας

Επίσης θα μας βρείτε:

Θεσσαλονίκη κέντρο:Τσιμισκή 131 & Εθνικής Αμύνης 9

Θέρμη: Βενιζέλου 5

Ωράριο

Δευτέρα με Παρασκευή: 13.30 - 21.00

Υποβολή Κριτικής