Δωρεάν εγγραφή επιχειρήσεων
logo
PLASIS WORLD logo
Άνοιγμα Χάρτη
+30 2310 466 959
Βενιζέλου 5, Θέρμη, Θεσσαλονίκη

PLASIS WORLD

Το Κέντρο μας

Το κέντρο λόγου και Μάθησης Plasis World λειτουργεί με τη σημερινή του μορφή από το καλοκαίρι του 2000, με υπεύθυνη την κλινική Γλωσσολόγο Εβίτα Ζιούρδου και έχει να επιδείεξει σημαντική συμβολή στον τομέα της αποκατάστασης , καθώς η σημερινή μορφή του είναι απόγονος ανάλογου χώρου, ο οποίος πρωτοπόρησε και ξεχώρισε ήδη στον τομέα αυτό από το 1989.

Το έργο μας βασίζεται στην έγκαιρη και πολύπλευρη διάγνωση, η οποία μας επιτρέπει την οργάνωση εξατομικευμένων προγραμμάτων αποκατάστασης. Σε ένα πρώτο επίπεδο στοχεύουν στο περιορισμό των δυσκολιών που απορρέουν από τις ιατροπαιδαγωγικές ανάγκες των ατόμων που απευθύνονται σε εμάς. Κατά βάση η θεραπευτική μας προσέγγιση στηρίζεται στη μεγιστοποίηση του υπάρχοντος δυναμικού με απώτερο στόχο την κοινωνική ενσωμάτωση

Με γνώμονα τις παραπάνω παραμέτρους οι ειδικοί, που αποτελούν τον πυρήνα του Plasis World, ετοιμάζουν ευέλικτα προγράμματα, που υποστηρίζονται από έγκυρα διαγνωστικά τεστ, σύγχρονα ψηφιακά προγράμματα και αποτελεσματικές μεθόδους επικοινωνίας.

 

Οι υπηρεσίες μας

→ Λογοθεραπεία

→ Εργοθεραπεία

→ Ειδική Αγωγή

→ Συμβουλευτική

→ Μαθησιακές Δυσκολίες

→ Ομάδες παιδιών

 

Τα κέντρα μας

Επίσης θα μας βρείτε:

Θεσσαλονίκη κέντρο:Τσιμισκή 131 & Εθνικής Αμύνης 9

Ωραιόκαστρο: Αναγεννήσεως 1

Ωράριο

Δευτέρα με Παρασκευή: 13.30 - 21.00

Υποβολή Κριτικής