Δωρεάν εγγραφή επιχειρήσεων
logo
ήδη-έτερον logo
Άνοιγμα Χάρτη
+30 698 854 7435

ήδη-έτερον

Η εκπαίδευση ΑΛΛΑΖΕΙ μορφή

Ποιοι είμαστε

Είμαστε μια πρωτοποριακή ψηφιακή πλατφόρμα εκπαίδευσης για μαθητές γυμνασίου που ήρθε για να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο που κατακτάται η γνώση.

Φροντίσαμε να δημιουργήσουμε χιλιάδες ολιγόλεπτα βίντεο με χρήση των πλέον σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων και προγραμμάτων για να κρατήσουμε ζωντανό το ενδιαφέρον του μαθητή καθόλη τη διάρκεια του μαθήματος.

🎥 Λήψεις με drone 

🧪 Αληθινά πειράματα

👨‍🏫 Χαρακτήρες που ζωντανεύουν

... και πολλές ακόμα εκπλήξεις σε περιμένουν στον κόσμο του ήδη-έτερον.

Τι προσφέρουμε στα μέλη μας

Βασική Θεωρία

✔ Πρότυπες Ασκήσεις

✔ Ασκήσεις Σχολικού Βιβλίου

✔ Κριτήρια Αξιολόγησης

✔ Quiz

✔ Ζωντανή Υποστήριξη Μαθητή

✔ Ενημέρωση Γονέα

Λίγα λόγια

Σχεδιάσαμε ένα πρωτοποριακό ψηφιακό εργαλείο για την κάλυψη των αναγκών των μαθητών της Ελλάδας στο πλαίσιο του σύγχρονου τρόπου εκπαίδευσης. Στην ήδη-έτερον αντιμετωπίζουμε κάθε μαθητή εξατομικευμένα και τον υποστηρίζουμε καθημερινά στην πορεία προς τους στόχους του.

Η επιστημονική μας ομάδα, με τη βοήθεια μαθητών, δημιούργησε μία σύγχρονη ηλεκτρονική πλατφόρμα μάθησης, που περιλαμβάνει βίντεο με τη βασική θεωρία, τεστ αυτοαξιολόγησης, πρότυπες λυμένες ασκήσεις, καθώς και τις λύσεις των ασκήσεων του σχολικού βιβλίου. Κάθε βίντεο σχεδιάζεται αναλυτικά και αξιολογείται ως προς την αρτιότητα από ειδικούς συνεργάτες σε όλα τα στάδια της παραγωγής. Πριν αναρτηθεί υποβάλλεται σε έλεγχο, εξασφαλίζοντας έτσι την ορθότητα και την ποιότητα του περιεχομένου. Τα βίντεο εμπλουτίζονται με λήψεις από drone, πειράματα σε πραγματικές συνθήκες, κινούμενους χαρακτήρες που μιλούν και χιουμοριστικές στιγμές, που διατηρούν αμείωτο το ενδιαφέρον σε όλη τη διάρκεια του μαθήματος. Σε όλα αυτά δίνουμε έμφαση στη λεπτομέρεια προκειμένου να μεγιστοποιήσουμε την ανταπόκριση του μαθητή. Κάνουμε τη διαφορά στη διαδικασία της εκπαίδευσης μέσα από καινοτόμες μεθόδους.

📘ήδη-έτερον| Ποιότητα στη Μάθηση📙

 

Κριτικές

5.0 (4)
Ioannis

Η καλύτερη πλατφόρμα στο χώρο της ψηφιακής εκπαίδευσης αυτή τη στιγμή. Το χρησιμοποιεί η κόρη μου και έχει ενθουσιαστεί!

Vardaka G.

Τρομερή εμπειρία για κάθε μαθητή!

Peter

Συγχαρητήρια για τη δουλειά σας! Η εξέλιξη στη μάθηση.

Βάσω

Είναι εκπλητική πλατφόρμα. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Υποβολή Κριτικής