Κλείσιμο

Συντακτική Ομάδα Kidsproject.gr

25 Feb, 2021

AXION KIDS: Χορήγηση του ψυχομετρικού εργαλείου WISC-V για παιδιά & εφήβους

Το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Παιδιού & Εφήβου AXION KIDS βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας (Γκύζη) και εξειδικεύεται στην αποτελεσματική αντιμετώπιση και αποκατάσταση των ειδικών δυσκολιών που εμφανίζονται στην προσχολική και σχολική ηλικία.

Είναι πιστοποιημένο να χορηγεί μέσω ειδικά εκπαιδευμένου συνεργάτη ψυχολόγου, την 5η έκδοση της Κλίμακας Weschler (WISC-V) για την αξιολόγηση της νοημοσύνης παιδιών και εφήβων σχολικής ηλικίας (6 έως 16 ετών).


Επωφεληθείτε από τη μοναδική προσφορά του Axion Kids, αποκλειστικά για τους αναγνώστες του Kidsproject.gr:

🎫 Έκπτωση 60€ (από 150€ > 90€), όσον αφορά τη χορήγηση του Test WISC V (5) σε παιδιά και εφήβους.

Κατοχυρώστε το κουπόνι σας ΕΔΩ


Κλίμακα WISC-V

Θεωρείται παγκοσμίως ως το πλέον αξιόπιστο και έγκυρο ψυχομετρικό εργαλείο για την αξιολόγηση της γνωστικής ανάπτυξης των παιδιών. Χρησιμοποιείται σε όλα τα διαγνωστικά κέντρα της χώρας (ΚΕΣΥ, Ιατροπαιδαγωγικές Υπηρεσίες, Μονάδες Ψυχικής Υγείας) καθώς και στα ΚΕ.Π.Α για τη χορήγηση επιδόματος αναπηρίας.

Το WISC-V ως πολυθεματικό τεστ, βοηθά στην αξιολόγηση των νοητικών ικανοτήτων του παιδιού. Έχει σημαντική ψυχοδιαγνωστική αξία στην κλινική πράξη, στον εντοπισμό δυσχερειών σε κάποιους τομείς ανάπτυξης του παιδιού και μπορεί να συμβάλλει στον εντοπισμό παιδιών με ιδιαίτερες νοητικές ικανότητες ή μαθησιακές δυσκολίες.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Ηλικίες χορήγησης: 6 ετών – 16 ετών και 11 μηνών
  • Απαιτούμενος χρόνος χορήγησης : 60 – 90 λεπτά
  • Έκθεση αποτελεσμάτων: Χορηγείται αναλυτική έκθεση αποτελεσμάτων που περιλαμβάνει συγκεκριμένες ψυχοεκπαιδευτικές προτάσεις για τους γονείς, το σχολείο και το παιδί ή τον έφηβο καθώς και προτάσεις για ένα
    αποτελεσματικό πρόγραμμα θεραπευτικής παρέμβασης.
  • Σταθμισμένο στην Ελλάδα από την ΜΟΤΙΒΟ ΕΚΔΟΤΙΚΗ με την επιστημονική επιμέλεια του Τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Για πληροφορίες και ραντεβού επικοινωνήστε με το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Παιδιού & Εφήβου AXION KIDS! 

⇒ Για στοιχεία επικοινωνίας πατήστε ΕΔΩ