Κλείσιμο

Συντακτική ομάδα kidsproject.gr

18 Mar, 2021

Γνωρίστε το Psaroloco μαζί μας!

Το Kidsproject επίσημος χορηγός επικοινωνίας του Psaroloco Media Literacy Project, σας προσκαλεί να γνωρίσεται τον κινηματογραφικό κόσμο του Psaroloco!

Παιδιά άνω των 2 ετών, γονείς, εκπαιδευτικοί και όλοι θα έχουμε τη δυνατότητα με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Psaroloco να παρακολουθήσουμε διαδικτυακά και δωρεάν 🎥 πληθώρα ταινιών, κινουμένων σχεδίων μικρού και μεγάλου μήκους.

Το Psaroloco διοργανώνει βιωματικά εργαστήρια για παιδιά και εφήβους με προτεραιότητα στις ευπαθείς ομάδες αυτών.

🎯 Στόχος είναι να αποκτήσουν τα παιδιά δεξιότητες πρόσβασης, δημιουργικής χρήσης και κριτικής ανάλυσης του κινηματογραφικού περιεχομένου που προσφέρει ο οργανισμός.

Επίσης πραγματοποιεί ημερίδες για γονείς και εκπαιδευτικούς μέσα από τις οποίες τους παρέχει τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να γίνουν φορείς ενός ιδιότυπου οπτιοακουστικού αλφαβήτου.

Τέλος να σημειωθεί ότι πραγματοποιεί το 🎬 Psaroloco Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

Για μεγαλύτερη διευκόλυνση οι ταινίες βρίσκονται χωρισμένες σε κατηγορίες ανά ηλικία και έχουν επιλεχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να εκπληρώνουν τους εκπαιδευτικούς στόχους του προγράμματος. Δηλαδή να προωθούν, μεταξύ άλλων, την αξία της αλληλεγγύης, τον σεβασμό για το περιβάλλον και το πλούτο της διαφορετικότητας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ταινίες με τα παιδιά σας χωρίς καμία εγγραφή, νόμιμα και δωρεάν κάνοντας κλικ εδώ.

Μείνετε συντόνισμένοι και σύντομα θα είμαστε κοντά σας με περισσότερα νέα για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Psaroloco!


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το προφίλ του στο Kidsproject εδώ