Κλείσιμο
author image

TREKKING HELLAS

1 Apr, 2021

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021 με την Trekking Hellas - Νέες Hμερομηνίες για τις παιδικές κατασκηνώσεις

Συναρπαστικές κατασκηνωτικές εμπειρίες και αξέχαστες στιγμές στα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας!

Βουνά, λίμνες, θάλασσες και ποτάμια γίνονται το πεδίο δράσης μας.

Η ασφάλεια των παιδιών αποτελεί πρώτη μας προτεραιότητα. Με δεδομένη την εμπειρία, αλλά και τη συνεχή ενημέρωση, όλες μας οι κατασκηνώσεις τηρούν στο ακέραιο τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.


Θέλετε να γνωρίσετε την έμπειρη ομάδα της Trekking Hellas και
να συμμετάσχετε εσείς ή/και τα παιδιά σας σε μοναδικές εξορμήσεις στη φύση;

Πατήστε ΕΔΩ


Κατασκήνωση στο Καρπενήσι

Απόλυτη περιπέτεια! Ψηλά στο βουνό Καλιακούδα, στα όρια της Αλπικής ζώνης.

Α' περίοδος: 25 Ιουνίου - 9 Ιουλίου

Β' περίοδος: 9 Ιουλίου - 23 Ιουλίου

Πεζοπορίες σε πανέμορφα ορεινά μονοπάτια. Συναρπαστικές διαδρομές με mountain bike σε δασικούς δρόμους. Flying fox, τοξοβολία, και αναρρίχηση πίστας. Rafting σε ορμητικά ποτάμια. Canyoning σε πανέμορφα επιβλητικά φαράγγια. Via Ferrata στη Μαύρη Σπηλιά.

Και φυσικά περιβαλλοντικές δράσεις, εικαστικά και ομαδικά αθλήματα εμπλουτίζουν το καθημερινό πρόγραμμα των παιδιών! Η κατασκήνωση στο Καρπενήσι χαρίζει στα παιδιά γνώσεις και εμπειρίες ζωής!


Παιδικό Camp στον Παρνασσό

Ένα ξεχωριστό δεκαήμερο πρόγραμμα με μοναδικές δραστηριότητες στον μυθικό Παρνασσό! 

5 - 14 Ιουλίου

Βάση μας το κατασκηνωτικό κέντρο Περδικόβρυση στους βόρειους πρόποδες του Παρνασσού, πάνω από την Αμφίκλεια.  Σε αυτό το μαγικό τοπίο με τα πλούσια ελατοδάση και τις ψηλές βουνοκορφές, εξορμούμε στη φύση!

Κάνουμε πεζοπορίαορειβασίαmountain bikeαναρρίχησηθαλάσσιο καγιάκ στον Κορινθιακό και πολλά άλλα. Στο Παιδικό Camp στον Παρνασσό τα παιδιά μας έρχονται σε επαφή με την ορεινή φύση και βιώνουν αξέχαστες εμπειρίες!


Καλοκαιρινά προγράμματα Πάρνηθας

Μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία με διαμονή στο Καταφύγιο Μπάφι!

Α' περίοδος: 18 - 24 Ιουνίου
Β' περίοδος:  
26 - 29 Ιουνίου
Γ' περίοδος: 1 - 4 Ιουλίου 
Δ' περίοδος:
7-16 Ιουλίου

Η έμπειρη ομάδα της Trekking Hellas σχεδιάζει και υλοποιεί συναρπαστικά ημερήσια αλλά και πολυήμερα προγράμματα στην Πάρνηθα! Μεταξύ αυτών Εξερεύνηση στο ΔάσοςΚυνήγι Θησαυρού, Πεζοπορία στον Εθνικό ΔρυμόΣχολικές Εκδρομές και Camp για δραστήρια παιδιά! Στόχος μας να εμφυσήσουμε στους συμμετέχοντές μας την αγάπη για τη φύση και τις υπαίθριες δραστηριότητες.


Κατασκήνωση στο Περτούλι

Ατελείωτη δράση και περιπέτεια! 

Α' περίοδος: 21 Ιουνίου - 5 Ιουλίου
Β' περίοδος:
5 Ιουλίου - 19 Ιουλίου
Γ' περίοδος:
19 Ιουλίου - 2 Αυγούστου

International Camp:
2-13 Αυγούστου

Πεζοπορίεςαναρρίχησηriver trekkingrafting στον Αχελώοcanoe kayak στη Λίμνη Πλαστήρα, φανταστικές εκδρομέςορεινή διαβίωση και πολλές άλλες συναρπαστικές δραστηριότητες εμπλουτίζουν τις κατασκηνωτικές μέρες των παιδιών. Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες που θα τους μείνουν αξέχαστες!

Τον Αύγουστο, η κατασκήνωση μας αποκτά διεθνή χαρακτήρα και υποδέχεται παιδιά από την Ευρώπη μέσω του μη κερδοσκοπικού οργανισμού FoeFe, με στόχο να εμφυσήσει στα παιδιά τις έννοιες του σεβασμού, της αλληλεγγύης και της φιλίας πέρα απο τα σύνορα.


Camp Αναρρίχησης & Ορειβασίας στον Σμόλικα

Ακολουθώντας τα μονοπάτια της Πίνδου! Μια εβδομάδα συναρπαστικών ορεινών εμπειριών στον επιβλητικό Σμόλικα.

Α' περίοδος: 29 Ιουνίου - 4 Ιουλίου
Β' περίοδος: 6 - 11 Ιουλίου

Το Camp Αναρρίχησης και Ορειβασίας σε αυτήν την μοναδική περιοχή της Βόρειας Πίνδου, προσφέρει την ευκαιρία στα παιδιά να έρθουν σε επαφή με το ορεινό περιβάλλον, να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, να μάθουν και να διασκεδάσουν! Οι κατασκηνωτές μας μένουν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο κατασκήνωσης, δίπλα από τον ξενώνα Mounti Smolikas. Αναρρίχηση, πεζοπορία, ορεινή διαβίωση και πλήθος άλλων δράσεων μας περιμένουν για ατελείωτη διασκέδαση!


Παιδικό Camp στον Χελμό

Ορεινές εμπειρίες στη σκιά του Χελμού

Α' περίοδος: 19 - 30 Ιουνίου
Β' περίοδος: 3 - 14 Ιουλίου
Γ' περίοδος: 17 - 28 Ιουλίου

Πρόκειται για ένα μοναδικό πρόγραμμα με πληθώρα δραστηριοτήτων στον ορεινό όγκο του Χελμού. Το Παιδικό Camp στο Χελμό υλοποιείται στο χωριό της Κερπινής, σε απόσταση 10 λεπτών απο τα Καλάβρυτα. Σε υψόμετρο 1000 μ. βρίσκεται ο Ξενώνας Ωριάς, ο οποίος φιλοξενεί το Camp.

Τα παιδιά παίρνουν μέρος σε πλήθος ορεινών δραστηριοτήτων, όπως η πεζοπορία, η τοξοβολία και η αναρρίχηση. Το εμβληματικό Φαράγγι του Βουραϊκού και η πανέμορφη Λίμνη Τσιβλού είναι μερικά από τα πεδία δράσης μας! Μέσα από τις δραστηριότητές μας τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν και να σέβονται τη φύση.


Παιδικό Camp στα Σύβοτα & το Ζαγόρι


Μια μοναδική κατασκηνωτική εμπειρία στην καταπληκτική φύση της Θεσπρωτίας και της Ηπείρου!

Α' περίοδος: 21 - 26 Ιουνίου
Β' περίοδος: 2 - 7 Αυγούστου

Πρόκειται για ένα εξαήμερο πρόγραμμα γεμάτο δράση και φύση! Τα παιδιά βιώνουν αξέχαστες στιγμές και συμμετέχουν σε συναρπαστικές δραστηριότητες στην υπέροχη περιοχή του Ζαγορίου και των ΣυβότωνSea kayak και water sports στα γαλαζοπράσινα νερά των ΣυβώτωνRafting στο Βοϊδομάτη και River Trekking στον εμβληματικό Αχέροντα, απολαυστικές πεζοπορίες στα παραδοσιακά Ζαγοροχώρια! Πυκνή και πλούσια φύση, ορμητικά παγωμένα νερά, ιστορικά πέτρινα γεφύρια, απόκρημνα βράχια και απότομα φαράγγια γίνονται το πεδίο δράσης μας! 


Για κρατήσεις θέσεων παρακαλούμε να συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: 

Ηλεκτρονική Δήλωση Συμμετοχής 2021


Τι θα λέγατε για λίγο παιχνίδι παρέα με την Trekking Hellas;


3ος Νεανικός Διαγωνισμός Rafting

Νέοι 12 έως 14 ετών έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τη συναρπαστική εμπειρία του Rafting!

Ομάδες με πλήρωμα 6-8 παιδιών η καθεμιά, μπαίνουν στο στίβο της μάχης. Κωπηλατούν, συνεργάζονται, διασκεδάζουν, δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στο ποτάμι!

Ο 3ος Νεανικός Διαγωνισμός Rafting θα υλοποιηθεί φέτος στους ποταμούς Βοϊδομάτη και Πηνειό.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα ή να δηλώσετε συμμετοχή; 

Πατήστε ΕΔΩ

Αν θέλετε να πάρετε μια "γεύση" από τη μοναδική εμπειρία του Rafting, δείτε το βίντεο που ακολουθεί: