Κλείσιμο

Συντακτική Ομάδα Kidsproject.gr

7 Jun, 2021

1η Γιορτή Πνευματικών Αθλημάτων στον Βύρωνα - Αφιερωμένη στην Κιβωτό του Κόσμου

1η Γιορτή Πνευματικών Αθλημάτων στον Βύρωνα!

Ο Σύλλογος Πνευματικών Αθλημάτων "Αθηνά" διοργανώνει μια πραγματική γιορτή του πνευματικού αθλητισμού, ανοιχτή για μικρούς και μεγάλους, την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021 και ώρα 17:30 στον Βύρωνα! 

⇒ Προϋπόθεση συμμετοχής: Μία τσάντα τρόφιμα

Η 1η Γιορτή Πνευματικών Αθλημάτων είναι αφιερωμένη στο έργο της Κιβωτού του Κόσμου. Για τον σκοπό αυτό θα γίνεται συγκέντρωση Τροφίμων καθημερινά στην Νικηφορίδη 41 και την ημέρα της Γιορτής στην Πλατεία Αγίου Λαζάρου.*

Ο Σύλλογος "ΑΘΗΝΑ" για άλλη μια φορά αποδεικνύει τον σπουδαίο ρόλο που επιτελεί και στηρίζει εμπράκτως την τοπική κοινωνία, τις οικογένειες και τα παιδιά, με σεβασμό και κοινωνική ευθύνη. 

Η ομάδα του Kidsproject νιώθει περήφανη για τη συνεργασία με τον Σύλλογο και την στήριξη μιας τόσο σημαντικής Εκδήλωσης ως χορηγός επικοινωνίας!


*Όσοι και όσες δε δύναστε να παρευρεθείτε την ημέρα της εκδήλωσης ή δεν έχετε τρόπο να παραδώσετε τα τρόφιμα, μπορείτε να επικοινωνείτε με την ομάδα του Kidsproject στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:


Ποτέ δεν είναι αργά να μάθεις κάποιος ένα πνευματικό παιχνίδι! Το σημαντικό είναι να το κατανοήσεις στην Ώρα του!

Στις 13 Ιουνίου 2021, όλες και όλοι, μικροί και μεγάλοι, έχετε την ευκαιρία να διαπιστώσετε ότι ήρθε η δική σας ώρα, στην 1η Γιορτή Πνευματικών Αθλημάτων στον ΒΥΡΩΝΑ! 

Στις παρακάτω αφίσες της 1ης Γιορτής Πνευματικών Αθλημάτων θα δείτε τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της εκδήλωσης!



Να είστε όλοι και όλες εκεί!

Σας περιμένουμε για μια μοναδική εμπειρία!!!

Σας Ευχαριστούμε όλους εκ των προτέρων για τη Συμμετοχή σας!


Για περισσότερες πληροφορίες και για μοναδικές προσφορές πατήστε στους παρακάτω σύνδεσμους: