Κλείσιμο

Μάγος Torini

17 Jun, 2021

Τα 5 διασημότερα κόλπα του Κόπερφιλντ

Ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ αποτελεί, σίγουρα, έναν από τους πιο σπουδαίους μάγους - ταχυδακτυλουργούς όλων των εποχών αφήνοντας άναυδους μικρούς και μεγάλους με τις χολιγουντιανών προδιαγραφών, μαγικές επιδείξεις του. Μεσουράνησε τις δεκαετίες του '70 και '80 αλλά παραμένει ένας ζωντανός θρύλος όπως τον αποκάλεσε η Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου των ΗΠΑ.

Για να δούμε, όμως, τα διασημότερα κόλπα του Κόπερφιλντ! Καλή διασκέδαση!!

1. Πέρασμα μέσα από το Σινικό Τείχος

Ένα μυθικό νούμερο από τον μοναδικό Κόπερφιλντ που κόβει την ανάσα. Ο Κόπερφιλντ, παρουσία θεατών και στις δύο πλευρές του Σινικού Τείχους αλλά και πάνω στο Τείχος, βιώνουν το «αδύνατο» βλέποντας την σιλουέτα του Κόπερφιλντ μέσα σε ένα φωτισμένο κουτί να χάνεται μέσα στην μία πλευρά του Τείχους και μετά από λίγα λεπτά να ξεπροβάλει από την άλλη πλευρά! Απλά καταπληκτικό!

2. Εξαφάνιση του Αγάλματος της Ελευθερίας

Αναμφισβήτητα το πιο εντυπωσιακό και ευρέως διαδομένο νούμερο του Κόπερφιντ, η εξάφάνιση και επανεμφάνιση του Αγάλματος της Ελευθερίας παρουσία κοινού αλλά και ελικοπτέρου που βρίσκεται στο σημείο απλά αφήνει όλους με το στόμα ανοιχτό! Ο Κόπερφιλντ με τις «μαγικές» δυνάμεις του εξαφανίζει το πιο σημαντικό μνημείο της Αμερικής συμβολίζοντας έτσι την αξία του και την ανάγκη διασφάλισης του!

3. Αιώρηση – Πέταγμα

Τι πιο «μαγικό» από το να μπορεί κάποιος να πετάξει και αυτό ακριβώς έκανε ο Κόπερφιλντ το 1992 μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θεατών! Αιωρείται και πετά κυριολεκτικά πάνω στην σκηνή μέσα από κρίκους και ακόμα μέσα από ένα σκεπαστό γυάλινο κουτί. Απλά μαγευτικό!

4. Εξαφάνιση αεροπλάνου

Η εξαφάνιση ογκωδών αντικειμένων, παρουσία κοινού, πάντα εντυπωσιάζει και ο Κόπερφιλντ δίνει ρεσιτάλ με την εξαφάνιση ενός αεροσκάφους βάρους 7 τόνων. 50 άτομα περικυκλώνουν το αεροσκάφος το οποίο «ως δια μαγείας» εξαφανίζεται ανάμεσά τους!

5. Απόδραση από τις φυλακές του Αλκατράζ

Στις πιο φημισμένες φυλακές της Αμερικής σχετικά με το επίπεδο ασφαλείας τους, ο Κόπερφιλντ δεμένος και πίσω από τα σίδερα της φυλακής καταφέρνει με επιδέξιο τρόπο να ελευθερωθεί σε μόλις δυόμιση λεπτά! Στην συνέχεια καταφέρνει να ξεκλειδώσει το κελί, αποπροσανατολίζει τους άγριους σκύλους φύλαξης και εξαφανίζεται με ελικόπτερο φορώντας στολή αστυνομικού! Ένα αριστούργημα γεμάτο δράση και σασπένς! 


Αν θέλετε να γνωρίσετε έναν αληθινό Μάγο, επισκεφτείτε τη σελίδα του Ταχυδακτυλουργού Torini  και για περισσότερες πληροφορίες στο Kidsproject.gr