Κλείσιμο

Συντακτική Ομάδα Kidsproject.gr

4 Jul, 2021

Διαγωνισμός με δώρο το υπέροχο βιβλίο «Ο Σέλτον ανησυχεί», της Μαρίας Κωνσταντινοπούλου

Super καλοκαιρινός Διαγωνισμός με δώρο ένα υπέροχο βιβλίο!!!

Το Kidsproject.gr κάνει Δώρο σε μία/έναν τυχερή/ό το υπέροχο βιβλίο της Μαρίας Κωνσταντινοπούλου «Ο Σέλτον ανησυχεί»

Ένα βράδυ, ο Σέλτον κρυφάκουσε τους γονείς του να λένε πως θα χωρίσουν. Από τότε η συμπεριφορά του άλλαξε. Ευτυχώς, αποφάσισε να μιλήσει στον Σάμι, τον πιο καλό του φίλο, γι’ αυτό κι εκείνος τον βοήθησε να δει τη θετική πλευρά της νέας του ζωής. Μέσα από την κουβέντα τους κατάφερε να εκφράσει όλα τα συναισθήματα που έκρυβε μέσα του και να νιώσει καλύτερα.

Το «Ο Σέλτον ανησυχεί» είναι μια ιστορία που σκοπό έχει να βοηθήσει τα παιδιά να κατανοήσουν πως ο χωρισμός ενός ζευγαριού δεν είναι δική τους ευθύνη και πως η απόφασή τους δεν σχετίζεται με κάτι που έκαναν τα ίδια. Τους δείχνει πόσο ανακουφιστικό είναι να μοιράζονται τα συναισθήματά τους, αλλά κι έναν τρόπο να διαχειριστούν τη νέα πραγματικότητα και να αναζητήσουν όλα τα όμορφα πράγματα που θα συναντήσουν στη ζωή τους.

Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για γονείς, εκπαιδευτικούς και ειδικούς ψυχικής υγείας.

👉Ακολούθησε ΌΛΑ τα παρακάτω βήματα για να λάβεις μέρος στον Διαγωνισμό:

  1. Συμμετοχή από Facebook: like στο Kidsproject  και στην σελίδα ο Σέλτον Ανησυχεί
    Συμμετοχή από Instagram: follow στο Kidsproject
  2. Δημόσια κοινοποίηση της ανάρτησης στο προφίλ σου (ισχύει μόνο για τις συμμετοχές από το facebook)
  3. Tag 2 φίλους/ες σε σχόλιο κάτω από την εικόνα
  4. Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα!

🗓Ο Διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021 στις 18:00.

ℹ️ Έχετε δικαίωμα για περισσότερες από μια συμμετοχές αρκεί σε κάθε σχόλιο να υπάρχουν διαφορετικά Tags και να συμπληρώσετε αντίστοιχες φορές και την φόρμα συμμετοχής!

Καλή επιτυχία‼️

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:

Η Μαρία Κωνσταντινοπούλου σπούδασε Ψυχολογία και έκανε μεταπτυχιακό στην Παιδοψυχολογία. Έχει μετεκπαιδευτεί στη Συστημική- Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία και στην ψυχοθεραπεία με άμμο (Sandplay therapy). Επιπλέον μετεκπαιδεύτηκε στην Ειδική αγωγή, με έμφαση στις ειδικές μαθησιακές δυσκολίες και τα προβλήματα συμπεριφοράς.

Εκπαιδεύτηκε στον Πανελλήνιο Σύλλογο Σχολών Γονέων της Μαρίας Χουρδάκη στην εκπαίδευση και τον συντονισμό Σχολών Γονέων. Ακολούθησαν διάφορες μετεκπαιδεύσεις πάνω στην ψυχοθεραπεία και την ειδική αγωγή. Έχει σπουδάσει υποκριτική θεάτρου και έχει ασχοληθεί με το θεατρικό παιχνίδι και τις παιδικές ομάδες θεάτρου. Έχει παρακολουθήσει πολλά συνέδρια και ημερίδες σχετικά με την Ψυχολογία και Ψυχοθεραπεία, την Ειδική Αγωγή και την Εκπαίδευση και ως προς την προσωπική της ανάπτυξη, έχει κάνει 11 χρόνια ψυχοθεραπεία σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Εργάζεται ως ψυχοθεραπεύτρια παιδιών και ενηλίκων και ως ειδική παιδαγωγός σε παιδιά με ειδικές μαθησιακές δυσκολίες, ενώ παράλληλα συντονίζει ομάδες γονέων.

Διατηρεί στην Ηλιούπολη Αττικής το ιδιωτικό ψυχοπαιδαγωγικό κέντρο αρχήΖΩ και το αρχήΖΩ junior. Τέλος αρθρογραφεί αναλύοντας θέματα δυσκολιών μάθησης και ψυχολογίας σε διάφορους ιστότοπους.