Κλείσιμο
author image

TREKKING HELLAS

28 Jul, 2021

Οικογενειακές διακοπές - Τα 3 μυστικά της επιτυχίας

Σε μια καθημερινότητα που τόσο οι γονείς όσο και τα παιδιά είναι συνέχεια στο τρέξιμο - δουλειά, σχολείο, εξωσχολικές δραστηριότητες, κοινωνικές υποχρεώσεις και πάει λέγοντας... - η μέρα δεν έχει τελειωμό! Έρχεται λοιπόν η περιόδος των διακοπών για να απολαύσουμε ποιοτικό χρόνο μακριά από την πολυάσχολη ρουτίνα. Μάλιστα, ο χρόνος αυτός αποτελεί μία εξαιρετική επένδυση για τους μελλοντικούς δεσμούς της οικογένειας. Ας τον εκμεταλλευτούμε κατάλληλα!

Λογικά, αυτή την εποχή, έχετε ήδη αποφασίσει για τον προορισμό των διακοπών σας. Αν πάλι όχι, μοιραζόμαστε μαζί σας κάποια πολύτιμα "μυστικά" για να περάσετε αξέχαστες οικογενειακές διακοπές! 

  1. Επιλέξτε μαζί τον κατάλληλο προορισμό
    Σύμφωνα με τον οικογενειακό προϋπολογισμό σας, δώστε την ευκαιρία στα παιδιά σας να συμμετάσχουν στην τελική απόφαση για τον προορισμό. Φωτογραφίες και πληροφορίες θα βοηθήσουν!
  2. Εμπλέξτε τα παιδιά στο σχεδιασμό του προγράμματος
    Αφού επιλέξετε τον προορισμό, ενθαρρύνετε τα παιδιά να επιλέξουν μία δραστηριότητα που θα ήθελαν να δοκιμάσουν και αφήστε τα να εμπλακούν στο σχεδιασμό του προγράμματος των διακοπών, να συγκεντρώσουν πληροφορίες για αξιοθέατα, παραλίες, μνημεία και γενικότερα highlights της περιοχής.
  3. Φορτίστε μόνο τις δικές σας μπαταρίες
    Αφήστε τα ηλεκτρονικά παιχνίδια στο σπίτι, αποσυνδεθείτε από το διαδίκτυο και απομακρυνθείτε από κινητά τηλέφωνα, tablets και υπολογιστές.

Μερικές προτάσεις μας...

Καρπενήσι: 3ήμερη εκδρομή στο «Πάντα Βρέχει» & Ιππασία

Μια μοναδική εμπειρία γεμάτη υπέροχες εικόνες στο πανέμορφο Καρπενήσι!Το τριήμερό μας περιλαμβάνει διαμονή και υπέροχες δραστηριότητες στη φύση! Απολαμβάνουμε μοναδικές στιγμές στην παρθένα και συνάμα άγρια φύση της Ευρυτανίας, μένουμε στα γραφικά χωριά της περιοχής και γευόμαστε τοπικά εδέμαστα. Εξερευνούμε το ξακουστό Φαράγγι Πάντα Βρέχει μέσα από τη δραστηριότητα River trekking και κάνουμε ιππασία κοντά στο γραφικό χωριό Κορυσχάδες και στον Καρπενησιώτη ποταμό. 

📌 Μάθετε περισσότερα για την εκδρομή εδώ!

Λευκάδα: 3ήμερο Sea Kayak στα Πριγκηπονήσια

Ανακαλύψτε τη μοναδική ομορφιά των Ιονίων Νήσων με 2-θέσια θαλάσσια καγιάκ. Η συναρπαστική μας εκδρομή αποτελεί μία ξεχωριστή θαλάσσια εμπειρία στα Πριγκηπονήσια της Λευκάδας. Ένα σύμπλεγμα από μικρά πανέμορφα νησάκια, όπως η Θηλειά, το Μεγανήσι, ο Σκορπιός και η Μαδουρή προσφέρουν στους επισκέπτες μοναδικές εικόνες της Ελλάδας. Παραμένοντας έξω από το επίκεντρο του τουρισμού, διατηρούν ακόμη μια αυθεντική, ανέγγιχτη ομορφιά! Πάρτε μόνο το μαγιό, τα γυαλιά και τον υπνόσακο σας και τα υπόλοιπα... αφήστε τα πάνω μας!

📌 Μάθετε περισσότερα για την εκδρομή εδώ!

Ιστιοπλοΐα στις Σποράδες (8ήμερο)

Μια μοναδική 8ήμερη εκδρομή με ιστιοπλοϊκό στα μεγάλα και μικρά νησιά των Σποράδων. Με αφετηρία το λιμάνι του Βόλου πλέουμε στα γαλανά νερά του Αιγαίου, απολαμβάνοντας τις ομορφιές του! Πανέμορφες παραλίες, κρυμμένοι κόλποι, μια καταπράσινη φύση και ο υπέροχος θαλασσινός αέρας προφέρουν απλόχερα μοναδικές εικόνες και εμπειρίες. Σας περιμένουμε σε ένα υπέροχο θαλάσσιο ταξίδι εξερεύνησης των άγνωστων θησαυρών των Σποράδων!

📌 Μάθετε περισσότερα για την εκδρομή εδώ!


Βρείτε ακόμα περισσότερες εκδρομές και δράσεις από την Trekking Hellas με ένα κλικ στην παρακάτω εικόνα

Πηγή