Κλείσιμο

The Pilot Center

6 Aug, 2021

Έχετε ονειρευτεί ποτέ να πετάξετε ένα μαχητικό αεροσκάφος; 

Πιλότος για 40' σε Προσομοιωτή μαχητικού F-16  

Χωρίς ΚΑΜΙΑ εμπειρία, δώσε τη μάχη σου! Ο προσομοιωτής μαχητικού αεροσκάφους Falcon F-16 έχει παρόμοια χαρακτηριστικά και όλες τις λειτουργίες ενός πραγματικού αεροσκάφους. Ο προσομοιωτής καθιστά δυνατή την αναπαραγωγή για ορισμένες από τις πιο επικίνδυνες αποστολές και προσφέρει την εμπειρία ενός πραγματικού μαχητικού αεροσκάφους.

Το The Pilot Center κάνει το όνειρο πραγματικότητα!  

Ποιος δεν έχει ονειρευτεί ποτέ να πάρει τον έλεγχο ενός μαχητικού αεροσκάφους για να βιώσει τις εμπειρίες των επαγγελματιών στρατιωτικών πιλότων; 

Ένας εκπαιδευτής θα σε ενημερώσει για τις βασικές λειτουργίες του F-16 και θα σε καθοδηγεί κατά τη διάρκεια των αποστολών. Δεν μένει παρά να επιλέξεις την αποστολή σου και να επιβιβαστείς στον προσομοιωτή. Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής διάφορων σεναρίων πτήσης, βάση της εμπειρίας σου. 

Χειριστήριο στο ένα χέρι, μοχλός ισχύος στο άλλο: ο πιλότος είστε εσείς! 

Τι να περιμένετε: 

✔️ Αντίγραφο πιλοτηρίου παρόμοιου με το πιλοτήριο ενός F-16 

✔️ Θέα 180 μοιρών που παρέχει πιστές αναπαραστάσεις αεροδρομίων κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας, εδάφους και καιρικών συνθηκών. 

✔️ Εξασκηθείτε στις βασικές διαδικασίες απογείωσης και προσγείωσης. 

✔️ Ακούστε τους χαρακτηριστικούς ήχους που παράγονται από το πιλοτήριο, π.χ. εκκίνηση κινητήρων, ενεργοποίηση των διαφόρων συστημάτων όπως υδραυλικά, ηλεκτρικά , πηδάλια πτήσεως, την επιτάχυνση ή την επιβράδυνση της ταχύτητας κλπ. 

✔️ Πραγματικά συστήματα ελέγχου που περιλαμβάνουν μοχλό διεύθυνσης, ρυθμιστή ταχύτητας, πηδάλια, σύστημα προσγείωσης, φρένα και πτερύγια. 

✔️ Πραγματικές απεικονίσεις εργασίας που περιλαμβάνουν οθόνες πλοήγησης, κύρια οθόνη και οθόνη κινητήρα. 

✔️ Οπλικά συστήματα. 

Πλήθος αποστολών: 

◾️ Εναέρια Μάχη

◾️ Επίθεση Αέρος Εδάφους 

◾️ Προσγειώσεις σε Αεροπλανοφόρα 

◾️ Εναέριος Ανεφοδιασμός 

◾️ Αναγνωριστικές Πτήσεις 

◾️ Έγγυς Αεροπορική Υποστήριξη 

◾️ Ακροβατικά 

ΒΙΩΣΤΕ τη συγκίνηση των εναέριων ελιγμών στα 2 Μαχ (2450 χλμ./ώρα) και της εναέριας μάχης σε έναν γνήσιο στρατιωτικό προσομοιωτή πτήσεων!  Μια εμπειρία που μέχρι πρότινος βίωναν μόνο οι πιλότοι μαχητικών αεροσκαφών είναι πλέον διαθέσιμη.... 


📌 Βρες περισσότερα στο Kidsproject.gr για το The Pilot Center και τους προσομοιωτές που διαθέτει και ζήσε μια μοναδική εμπειρία!!!  


Πηγή