Κλείσιμο

Συντακτική Ομάδα Kidsproject.gr

9 Aug, 2021

Οι συνεργάτες του Kidsproject στηρίζουν τους πυροπαθείς και τα ζώα

Οι συνεργάτες του Kidsproject.gr, επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο του παιδιού, μας αποδεικνύουν για άλλη μια φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο στηρίζοντας με πράξεις τους πυροπαθείς και τα ζώα των καταστροφικών πυρκαγιών. 

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το θαύμα και να αποδείξουμε πως ο άνθρωπος μπορεί να κάνει και καλό σε αυτόν τον κόσμο! Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!

Η λίστα θα ανανεώνεται.


CSI 4 Kids

Όλα τα έσοδα από τα κυνήγια θησαυρού που θα αγοραστούν από 8/8 έως και 10/8 θα δοθούν στα πυρόπληκτα ζώα. 

Τα χρήματα θα κατατεθούν στην εθελοντική φιλοζωική ένωση Save the Tails - Εθελοντική Ένωση Φιλόζωων Πετρούπολης, που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στις πληγείσες περιοχές της Αττικής, διασώζοντας με αυτοθυσία τα πληγωμένα ζώα.

Μάγος Dio

Ο ίδιος ο Μάγος Dio έγραψε:

«Επειδή κάθε ανθρωπος από την θέση που είναι μπορεί να προσφέρει, παρακαλώ πολύ καλέστε με σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία υπέρ των πυροπαθών. Αφιλοκερδώς προσφερω την παράστασή μου για την οικονομική υποστήριξη όλων των ανθρώπων που αυτή την στιγμή δοκιμάζονται».

Γωνιά shop & Εκπαιδευτικό Κέντρο Δριμαροπούλου

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.goniashop.gr του Εκπαιδευτικού Κέντρου Δριμαροπούλου θα στηρίξει οικονομικά 5 οικογένειες από την Β. Εύβοια για τη νέα σχολική χρονιά που πλησιάζει. 

i-learn.gr & i-books.gr

Η ομάδα του iLearn έχει αποφασίσει να συμβάλει στην προσπάθεια για βοήθεια και στήριξη των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας στην Ελλάδα.

Αγοράζοντας συνδρομές για τις διαδραστικές ασκήσεις ή ebooks μέχρι τέλος Αυγούστου όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τον παραπάνω σκοπό.

Αν βάλουμε όλοι από ένα μικρό λιθαράκι, τότε κάτι καλό μπορεί να συμβεί!

Παιδική Κατασκήνωση Τσαφ Τσουφ

Οι εργαζόμενοι της παιδικής κατασκήνωσης Τσαφ Τσουφ απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους πυρόπληκτους της χώρας να φέρουν τα παιδιά τους. Θα τα φιλοξενήσουν δωρεάν για όσο διάστημα χρειαστεί. Επικοινωνήστε άμεσα.

ΓΑΪΔΟΥΡΟΧΩΡΑ - Ελληνικό Κέντρο για το Γαϊδούρι

Επικοινωνήστε με τη "Γαϊδουροχώρα" για ζωάκια που κινδύνευσαν από τη φωτιά και αν μπορεί να το υποστηρίξει η υποδομή τους, να βοήθησουν σε αυτή τη σπουδαία προσπάθεια για να σωθούν αθώες ψυχές.

Πολυχώρος Τέχνης Modus Vivendi by Krateros Katsoulis & θεατρική ομάδα ΜΙΚΡΟΣ ΝΟΤΟΣ

Ο Πολυχώρος Τέχνης Modus Vivendi by Krateros Katsoulis μαζί με τη θεατρική ομάδα ΜΙΚΡΟΣ ΝΟΤΟΣ, διαθέτει τις εγκαταστάσεις του ως σημείο συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί. .

Ενδεικτικά χρειάζονται:
-Εμφιαλωμένα νερά, χυμοί, γάλα (συντήρησης εκτός ψυγείου), μπάρες δημητριακών, κράκερ, κονσέρβες, αφυδατωμένα ζυμαρικά
-Γάζες, betadin, fucidin, κολλύρια, φυσιολογικοί οροί, κρέμες & σπρέι για εγκαύματα
-Μωρομάντηλα, βρεφικά είδη, μάσκες προστασίας τύπου KN95, πετσέτες & σεντόνια
-Ζωοτροφές για κατοικίδια

Ημέρες και χώρος παράδοσης:
- Δευτέρα 9/8 & Τρίτη 10/8
- Τροίας 1, Βριλήσσια

(*) Επίσης ο χώρος διατίθεται και για οποιαδήποτε άλλη χρήση:
Μπορεί να διαμορφωθεί ως ένας ΜΗ ειδικός χώρος και σε συνεργασία με συλλόγους, φορείς, συστήματα προσκόπων κτλ, να καταρτιστεί από ειδικούς και ειδικότητες.

Modus Vivendi by Krateros Katsoulis

ΜΙΚΡΟΣ ΝΟΤΟΣ

Παναγιωτης Δημητροπουλος

Ο Συγγραφέας - Πολιτισμολόγος Παναγιώτης Δημητρόπουλος στηρίζει τους πυρόπληκτους με παιδιά που βρίσκονται σε δομές φιλοξενίας στην Αττική αν χρειάζονται παιδικά βιβλία, να επικοινωνήσουν μαζί του.

Προφίλ Facebook

PLAYTIVITY

Η εταιρεία εκπαιδευτικών προγραμμάτων και παιδικών εκδηλώσεων Playtivity είναι δίπλα στους συνανθρώπους μας που περνάνε δύσκολες στιγμές με τις φωτιές προσφέροντας δωρεάν μαθήματα μέσω τηλεκπαίδευσης STEAM UNPLUGGED και Petit Artist για παιδιά 4-7 ετών.

ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ

Το ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ προσφέρει Δωρεάν Ψυχολογική Υποστήριξη στους ανθρώπους που περνούν δύσκολες στιγμές, κάνοντας έτσι ένα βήμα σύνδεσης, κατανόησης και υποστήριξης.

«Κάποτε, κάποιος θα σε αγκαλιάσει τόσο σφικτά που όλα τα σπασμένα σου κομμάτια..
θα μπουν στη θέση τους ξανά.. Με αγάπη και νοιάξιμο...». αναφέρει η διευθύντρια του κέντρο,  η κα Γερόντη.

Η λίστα θα ανανεώνεται...