Κλείσιμο

Συντακτική Ομάδα Kidsproject.gr

21 Oct, 2020

Παραστάσεις θεάτρου Mαριονέτας στον χώρο σας - «ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΖΙΚΑΣ»

Περίτεχνες μαριονέτες μεγάλων διαστάσεων που καθηλώνουν, εντυπωσιακά σκηνικά και μια ευφάνταστή μουσική επένδυση χαρακτηρίζουν την παράσταση «Τεχνοβάτες» της ομάδας «ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΖΙΚΑΣ».

Πρόκειται για ένα ζωντανό και διαδραστικό πρόγραμμα στο οποίο μαριονέτες από κάθε γωνιά της Γης μας ταξιδεύουν στον μαγικό κόσμο της τέχνης, της χαράς και της φαντασίας.

Σε αυτή τη μαγευτική διαδρομή που ενοποιεί καλλιτεχνικά ποικίλες κουλτούρες η ψυχαγωγία συνδέεται με την πολυπολιτισμική δυναμική του θεάτρου μαριονέτας και του κουκλοθεάτρου. Την καλλιτεχνική και παιδαγωγική επιμέλεια της παράστασης έχει ο εκπαιδευτικός και εμψυχωτής Χρήστος Τζίκας.

O Ινδός φακίρης «Καρίμ» που ίπταται και εμφανίζει φωτιές, το θαυμάσιο πέταγμα του «Μπενού», ο εξωτικός χορός της Αιγύπτιας χορεύτριας «Fairuz».

Οι οφθαλμαπάτες και τα κόλπα του Αρλεκίνου «Αιμίλιου», το "Rock n Roll show" του τραγουδιστή «Jicki - Ricki», η εμφάνιση της πορφυρόχρωμης πάπιας «Cecil» και ο γερο-ταξιδευτής του τσίρκου με τις τεράστιες φούσκες εναλλάσσονται δυναμικά στη σκηνή.

Η παράσταση υλοποιείται σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους, παρέχεται πλήρης κάλυψη φωτισμού και ήχου ενώ υπάρχει δυνατότητα μετακίνησης σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

🌐 www.marionettes.gr
📞 697 9187028
📭 [email protected]
Facebook: Marionettes Tzikas
Instagram: marionettes_tzikas
You Tube: Marionettes Tzikas
Kidsproject Profile: ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΖΙΚΑΣ