Κλείσιμο
author image

ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟΥ - ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ

Ένα θέατρο για παιδιά

24 May, 2022

Bravo Bravissimo Eu Project - Ανοιχτή μουσικοθεατρική πρόβα

"Η μουσική δίνει ψυχή στο σύμπαν, φτερά στο μυαλό, πτήση στη φαντασία και τη ζωή σε όλα"

                                                                                                                                   Πλάτων

Το BRAVO BRAVISSIMO είναι ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα με έμπνευση, όραμα και στόχο την αναβίωση της κληρονομιάς της όπερας του διάσημου Ιταλού μουσικού - μουσικοσυνθέτη Gioachino Rossini μέσα από το συνδυασμό σύγχρονων μορφών τέχνης, όπως το θέατρο, η μουσική, το σχέδιο, η μαγειρική.

Νέοι καλλιτέχνες που προέρχονται από διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες θα συνεργαστούν στο πλαίσιο του προγράμματος για τη συνδημιουργία ενός θεατρικού έργου όπερας βασισμένο στην όπερα του Gioaccino Rossini και με την ενεργό συμμετοχή των πολιτών. Θα διοργανωθούν εργαστήρια και δραστηριότητες ανοιχτές στο κοινό σε 4 ευρωπαϊκές χώρες (Ιταλία, Μοντενέγκρο, Ελλάδα και Πορτογαλία) για να εμπνεύσουν τους ανθρώπους μέσα από τις διαφορετικές μορφές τέχνης και να τους ταξιδέψουν παράλληλα στον μαγικό κόσμο του Rossini.

Την Τετάρτη 25.05.2022 στις 7:00 μ.μ. έως 8:30 μ.μ. τα καλλιτεχνικά μουσικά και θεατρικά σύνολα των χωρών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα (Iταλία,  Μοντενέγκρο, Πορτογαλία, Ελλάδα) θα ανταμώσουν για πρώτη φορά όλα μαζί σε μια πρόβα ανοιχτή για το κοινό στη φιλόξενη σκηνή του Θέατρου ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ (Κεφαλληνίας 17 και Κυκλάδων, Κυψέλη)

Θα ερμηνεύσουν ζωντανά τα κομμάτια: Italiana in Algeri Ouverture , da Barbiere di Siviglia: Canzone del Conte Una voce poco fa La calunnia, da Mosé in EgittoDel tuo stellato soglio, da Guglielmo Tell: Selva opaca, da Pezzi di vecchiaia: La passeggiata, da Petit Messe sole nelle:  Agnus Dei

Η πρόσκληση απευθύνεται σε εκπαιδευτικές κοινότητες όλων των ηλικιών, ιδιαίτερα σε μουσικές σχολές και Ωδεία αλλά και σε όλους όσους αγαπούν τη μουσική, το Θέατρο, την όπερα και το συνδυασμό των διαφορετικών τεχνών και πολιτισμών των λαών.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Κρίνεται απαραίτητη η έγκαιρη κράτηση θέσης στα τηλέφωνα του Θεάτρου 2108656004, 6973882023

Πληροφορίες - Κρατήσεις: 

210-8656004 & 210-8679535

θέατρο Τόπος Αλλού-Αερόπλοιο,

Κεφαλληνίας 17 & Κυκλάδων, 11361 Κυψέλη

https://www.facebook.com/theatreAeroplio/

https://el-gr.facebook.com/ToposAllouAeroplio

http://aeroplio.gr 

http://topos-allou.gr/



Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ - ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ;

κάντε κλικ στην εικόνα

Ετικέτες: