Κλείσιμο
author image

ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟΥ - ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ

Ένα θέατρο για παιδιά

15 Sep, 2022

ΘΕΑΤΡΟ ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ ~ 37 χρόνια ποιοτικά θεάματα για τα παιδιά!

Μία ελεύθερη και δημιουργική νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε και το ΘΕΑΤΡΟ ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ είναι κοντά σας με ανανεωμένες καλλιτεχνικές, ασφαλείς και πολύ οικονομικές προτάσεις για τα σχολεία!

Παραστάσεις διασκεδαστικές, διδακτικές, με έντονο το στοιχείο της διάδρασης ανάμεσα στους ηθοποιούς και τα παιδιά. 

Συνοδεύονται από πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό με προτάσεις για καλύτερη αφομοίωση των μηνυμάτων τους και δημιουργική εξέλιξη τους μέσα στην τάξη

Το ΘΕΑΤΡΟ ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ συνεχίζει με την ίδια φροντίδα κι αγάπη εδώ και 37 έτη πάντα πλάι στα παιδιά, τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς. Οργανωμένο, προσεκτικό, αισιόδοξο και ελπιδοφόρο!

Ο προβληματισμός μας στάθηκε πάντοτε και ιδιαίτερα βεβαίως μπροστά στην πρόσφατη πανδημία, μεγάλος, οργανωμένος, συστηματικός και αποτελεσματικός στον τομέα της ασφάλειας παιδιών, εκπαιδευτικών και ηθοποιών αλλά και διαφύλαξης της ποιότητας του καλλιτεχνικού αποτελέσματος που επιμένουμε να προσπαθούμε να προσφέρουμε στα παιδιά από το 1985 μέχρι σήμερα.

Οι παραστάσεις που σας προτείνουμε για την προσχολική αγωγή και Α’ βαθμίδα Εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία και Α’,Β’, Γ’, Δ’ Δημοτικού)

ΓΙΑΤΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ Η ΤΖΟΚΟΝΤΑ


Μια παράσταση/θεατρικό δρώμενο που με ένα σοφό συνδυασμό θεάτρου και αισθητικής αγωγής παρουσιάζει τους πιο γνωστούς πίνακες μεγάλων ζωγράφων με απλό παιχνιδιάρικο και απολύτως κατανοητό, για τα παιδιά, τρόπο. Σκοπός η εξοικείωση τους με τη ζωγραφική.

 ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΕΡΑ


Ένα παραδοσιακό Ελληνικό παραμύθι με πλούσια περιπέτεια και νοήματα που μιλά για τη δύναμη της γνώσης, την αξία της φιλαναγνωσίας, τη χαρά της μάθησης. 

ΣΕΙΣΜΟΛΑΔΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ


Μια διασκεδαστική και εκπαιδευτική παράσταση όπου οι ηθοποιοί παίζουν και εξηγούν (με εικόνες, μουσικές, τραγούδια και βίντεο) τι είναι ο σεισμός; Tι είναι αυτό που συμβαίνει στη γη μας όταν γίνεται ένας σεισμός;

ΜΗ ΤΡΟΜΑΖΕΤΕ Τ' ΑΗΔΟΝΙ


Ένα αλληγορικό, διασκεδαστικό παραμύθι με πρωτότυπη μουσική, τραγούδια, κοστούμια, κούκλες & σκιές που προσεγγίζει με τρυφερό τρόπο τη φιλία, τη διαφορετικότητα, και το σεβασμό του διπλανού μας.

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΤΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ

Μια ξεχωριστή παράσταση αφιερωμένη στη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Μικρασιατική καταστροφή, βασισμένη σε πρωτότυπα, διαδραστικά και διδακτικά παραμύθια των χαμένων πατρίδων.

ΟΙ MYθΟΙ ΜΑΣ Τ’ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΑΣ


Μια διασκεδαστική παράσταση βασισμένη στην πλούσια Ελληνική Μυθολογία και τη σχέση της με τους ουράνιους αστερισμούς (Παρουσιάζεται στην Ελληνική και στην Αγγλική γλώσσα)

Για τις 2 τελευταίες τάξεις του Δημοτικού(Ε’, ΣΤ’)

«ΓΙΑΝΝΗΣ Χ= ΞΕΝΟΣ»

Βασισμένη στο φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού. Μέσα από τη θεατρική δράση έρχονται στο φως τα αίτια και τα χαρακτηριστικά των συμπεριφορών του «θύματος» και του «θύτη» 


Μπορείτε να απολαύσετε όλες τις παραστάσεις:

α. Δια ζώσης στο χώρο του σχολείου, εσωτερικό και εξωτερικό (οι ηθοποιοί μας είναι πάντοτε 2 άτομα, πλήρως εμβολιασμένα, που επιπλέον τηρούν ευλαβικά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά την είσοδο και παραμονή τους στο χώρο σας)

β. Δια ζώσης στη μεγάλη σκηνή του Θεάτρου ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ (Κεφαλληνίας 17, Κυψέλη). Τηρώντας αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα  το θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ απολυμαίνεται κάθε μέρα λίγο πριν υποδεχθούμε το σχολείο. Εύκολη η πρόσβαση στα σχολικά λεωφορεία. Δεν ενώνουμε τα σχολεία)

γ. Διαδικτυακά από απόσταση αλλά ζωντανά (LIVE STREAMING):

- Μέσα από τους διαδραστικούς πίνακες που διαθέτει το σχολείο

- Με απλή χρήση προτζέκτορα και οθόνης/λευκής επιφάνειας (εάν δεν υπάρχουν διαδραστικοί πίνακες)

- Με εξ' ολοκλήρου δική μας οργάνωση εάν δεν υπάρχει τεχνολογικός εξοπλισμός στο σχολείο

Η οικονομική προσφορά διαμορφώνεται κάθε φορά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης ανάλογα με τα δεδομένα που θα έχουμε από εσάς (μορφή παρουσίασης που θα επιλέξετε, αριθμός μαθητών, αριθμός παραστάσεων, κόστος ανά μαθητή/ δαπάνη του σχολείου κ.λπ.)


Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ - ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ;;;

Πατήστε στην παρακάτω εικόνα