Κλείσιμο

Μάγος Torini

2 Feb, 2021

Σσσσς... Κρατάς μυστικά; Ο Μαγικός κόσμος της Ταχυδακτυλουργίας!

Από τον θρυλικό Χουντίνι, τον μοναδικό Κόπερφιλντ έως και τον πιο σύγχρονο "θαυματοποιό" Ντάιναμο, γενιές επί γενεών "μαγνητίζονται" στις μαγικές επιδείξεις των ταχυδακτυλουργών. Κόψιμο ανθρώπων στα δύο, εξαφάνιση ελικοπτέρων, εμφάνιση ελεφάντων, ξεκλείδωμα κινητών τηλεφώνων και πολλά ακόμα εντυπωσιακά δρώμενα αποτελούν το ρεπερτόριο των ταχυδακτυλουργών που με περισσή μαεστρία και ευκολία παρουσιάζουν τα "θαύματά" τους.

Γιατί, όμως, τελικά αυτές οι επιδείξεις αρέσουν τόσο πολύ σε πολύ μεγάλο μέρος (αν όχι όλο) του πληθυσμού και ακόμα περισσότερο στα παιδιά;

Ας τα πιάσουμε, λοιπόν, με την σειρά.

Αρχικά, οτιδήποτε βάζει τον εγκέφαλο μας σε σκέψη, τραβά την προσοχή μας. Θέλουμε να καταλάβουμε τι έγινε και πώς! Οι επιδείξεις ενός ταχυδακτυλουργού δεν έχουν εξήγηση με βάση αυτά που ήδη γνωρίζουμε και αυτό "ξυπνά" το τμήμα του εγκεφάλου μας που θέλει να λύνει προβλήματα και να δίνει απαντήσεις σε γρίφους. Όσο δεν βρίσκουμε εξήγηση, τόσο πιο πολύ νιώθουμε την ανάγκη να δείξουμε ενδιαφέρον και να εστιάσουμε την προσοχή μας. Μάταια όμως! Ο ταχυδακτυλουργός καταφέρνει με τις τεχνικές και τα μυστικά της ταχυδακτυλουργίας να μας αφήσει απλά "άφωνους"! Επιπρόσθετα, κατά την διάρκεια των μαγικών επιδείξεων, οι θεατές έχουν περιέργεια σχετικά με την έκβαση της επίδειξης αλλά και αγωνία αν θα πετύχει! Ένας έμπειρος ταχυδακτυλουργός θα φροντίσει να μην εξηγήσει από πριν τι θα παρουσιάσει ώστε η περιέργεια να πρωταγωνιστεί στα συναισθήματα των θεατών. Όπως, επίσης, θα φροντίσει εντέχνως να κρατά την αγωνία σε υψηλά επίπεδα ώστε όλα τα βλέμματα να είναι "κολλημένα" στις μαγικές του επιδείξεις.

Τέλος, ένα από τα σημαντικότερα "ατού" ενός ταχυδακτυλουργoύ είναι ότι επιδεικνύει τις "υπερδυνάμεις" του και αυτό γοητεύει πάντα το κοινό, μικρούς και μεγάλους, διότι όλοι μας θα επιθυμούσαμε να έχουμε υπερδυνάμεις! Ο ταχυδακτυλουργός, λοιπόν, μας "ταξιδεύει" σε ένα "μαγικό κόσμο θαυμάτων" και αυτό μας πλημμυρίζει με συναισθήματα χαράς και αισιοδοξίας!

Για τους παραπάνω, και πολλούς ακόμα λόγους, στα επόμενα γενέθλια του παιδιού σας ή σε κάποια ιδιαίτερη εκδήλωση ή πάρτι που θα διοργανώσετε, γνωρίζετε πλέον πώς με την παρουσία ενός έμπειρου και καταξιωμένου ταχυδακτυλουργού, μπορείτε να κάνετε την όλη εμπειρία να μείνει αξέχαστη!

Αν ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Επισκεφθείτε το προφίλ του Μάγου Torini στο kidsproject.gr πατώντας εδώ