Κλείσιμο

Συντακτική Ομάδα Kidsproject.gr

9 Jun, 2020

Τα Summer Camps της Αθήνας 2020 - Καλοκαιρινή Απασχόληση για παιδιά!

 


Για την επικαιροποιημένη λίστα
των Summer Camps 2021
πατήστε
ΕΔΩ


Το καλοκαιράκι έφτασε και πάλι και παρ' όλες τις δυσκολίες που περάσαμε και τα μέτρα προφύλαξης που είναι απαραίτητο να τηρούμε, η πόλη έχει αρχίσει και ζωντανεύει ξανά!!!

Σε όλη την Αθήνα υπάρχουν υπέροχες επιλογές ώστε οι μικροί μας φίλοι να διασκεδάσουν, να αθληθούν να εκφράσουν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες και φυσικά να περάσουν αξέχαστες στιγμές!!! Το kidsproject.gr φροντίζει για εσάς και σας παρουσιάζει τα πιο cool Summer Camp της Αθήνας!!!

Οι προτάσεις μας αφορούν πραγματικά ΟΛΑ τα παιδιά καθώς περιλαμβάνονται Summer Camp ΑμεΑ άλλα και Summer School για Χαρισματικά Παιδιά.

Η λίστα των Camps ανανεώνεται συνεχώς!!!


ΔΥΤΙΚΑ

Αχαρνες - Θρακομακεδόνες

Blue Summer Camp
Η πιο διασκεδαστική περίοδος της χρονιάς έφτασε ! Το Blue Summer Camp 2020 είναι κοντά σας σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, που θα παρέχει ποικιλία δραστηριοτήτων στα παιδιά και φυσικά πολλά παιχνίδια στην πισίνα !
ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες ➡️ εδώ

Ίλιον

Ηλίου γνώση
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Κάλυψη της μη διδαχθείσας ύλης λόγω lockdown. Γνωστική ενδυνάμωση - Επαναλήψεις, Δημιουργική απασχόληση !
ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες ➡️ εδώ

After School - Camp
Summer Camp γεμάτο γνώση, παιχνίδι, διασκέδαση και όμορφες εξορμήσεις προκειμένου να δημιουργήσει στα παιδιά που παραμένουν στην Αθήνα ένα καταπληκτικό καλοκαίρι !
ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες ➡️ εδώ

Διαβάζω - Camp
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Δημιουργικό και ελεύθερο παιχνίδι για ενίσχυση αντίληψης και κινητικότητας, θεματικό και θεατρικό παιχνίδι, ρομποτική, κάλυψη κενών προηγούμενης χρονιάς - προετοιμασία για την επόμενη τάξη και πολλές άλλες δραστηριότητες !
ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες ➡️ εδώ

Άγιοι Ανάργυροι

RoboSociety Summer Camp
Το απόλυτο τεχνολογικό Summer Camp. Ρομποτική με LEGO, Προγραμματισμός, Εικαστικά, Outdoors activities και πολλά άλλα ! ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες ➡️ εδώ

Περιστέρι

Summer Camp Πολυχώρος Ε.Π.Τ.Α.
Αυτό το καλοκαίρι, ταξιδεύουμε στην Ελληνική μυθολογία... Κάθε μέρα μια νέα ιστορία με οδηγό μας το παιχνίδι και τις τέχνες ! Δημιουργική Απασχόληση για παιδιά 4-7 ετών.
ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες ➡️ εδώ

Ακαδημία Τέχνης & Έκρασης - Camp
Tο Camp αφορά παιδιά 2,5 έως 12 ετών και περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως: Εκπαιδευτικά παιχνίδια, Κουκλοθέατρο, Θέατρο σκιών, Θεατρικά παιχνίδια, Kids Survivor και πολλά άλλα ! ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες ➡️ εδώ

ΝΕΡΑΪΔΟΣΚΟΝΗ Summer Camp
Για όσους γονείς εργάζονται τον μήνα Ιούλιο αλλά και κάποιες βδομάδες Αυγούστου μέχρι το άνοιγμα των σχολείων το Summer Camp στην Νεραϊδόσκονη είναι η λύση. Στο Camp τα παιδιά θα ψυχαγωγηθούν και θα περάσουν όμορφες στιγμές!
ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες ➡️ εδώ

Αιγάλεω

Σύναψις Summer Camp
Το διαφοροποιημένο θεματικό Πρωινό Camp του "Σύναψις" ανοίγει στις 22 Ιουνίου και αφορά παιδιά που ανήκουν στο Φάσμα του Αυτισμού. Οι θέσεις των ομάδων είναι πολύ περιορισμένες και προηγείται δωρεάν αξιολόγηση και τοποθέτηση του παιδιού σε κατάλληλη ομάδα !
ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες ➡️ εδώ

Χαϊδάρι

Μορφές Έκφρασης Summer Camp
Οι Μορφές Έκφρασης σε συνεργασία με τον Βοτανικό Κήπο Διομήδους το 7ο καλλιτεχνικό summer camp τους, με στόχο να προσφέρουν στα παιδιά 5-14 ετών την ευκαιρία να εκφραστούν μέσα από καλλιτεχνικές δράσεις, να παίξουν, να επικοινωνήσουν και να βιώσουν την ομορφιά της Φύσης, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια και την υγεία τους !
ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες ➡️ εδώ

Νίκαια

Καλλικαντζούρα
Η Καλλικαντζούρα και φέτος είναι έτοιμη να παίξει ! Είμαστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε όμορφες καλοκαιρινές παιδικές αναμνήσεις, παρέα με τους μικρούς μας φίλους !
ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες ➡️ εδώ

Basketball Camp ΑΡΗΣ Νίκαιας
Το ADVANCED BASKETBALL DISTANCE TRAINING CAMP διαμορφώθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των νέων συνθηκών ζωής και άθλησης. Οι αθλητές θα αποκτήσουν ερεθίσματα και δεξιότητες σύμφωνα με το πλάνο εκπαίδευσης ¨POINT GUARD EXCELLENCE¨!
ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες ➡️ εδώ

Summer Camp Μαθηματοπαίγνιο
Το Camp αφορά παιδιά 5-12 ετών και περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως: εκπαιδευτικά παιχνίδια, μαγειρική, χορευτικές δραστηριότητες και πολλά άλλα !
ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες ➡️ εδώ

Α.Ι. Ρέντης

PLANET PHYSICS - Summer Camp 2020
Για 6η χρονιά, το PLANET PHYSICS διοργανώνει ένα μοναδικό SUMMER CAMP για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών. Τα παιδιά μπορούν να περάσουν το χρόνο τους δημιουργικά, καλλιεργώντας νέες δεξιότητες, με δραστηριότητες που θα τους κάνουν να αγαπήσουν την Επιστήμη και να καλύψουν το χαμένο έδαφος των τελευταίων μηνών. Και φυσικά … να παίξουν !
ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες ➡️ εδώ

Ελευσίνα

Καλειδοσκόπιο Summer Camp
Το Καλειδοσκόπιο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει μια διαφορετική και απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες της εποχής, Κατασκήνωση Μέσα στην Πόλη, με ολοκληρωμένα προγράμματα δημιουργικής έκφρασης και δραστηριοποίησης για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών !
ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες ➡️ εδώ

Ζουγκλοεργαστήρι Summer Camp
Το Ζουγκλοεργαστήρι υπόσχεται ένα περιπετειώδες Summer Camp με φανταστικές δράσεις, ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες και πρωτότυπα εργαστήρια για τους μικρούς του φίλους 4-12 ετών!
ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες ➡️ εδώ

ΝΟΤΙΑ

Νέα Σμύρνη

Πρωινό πρόγραμμα Πρώιμης Παρέμβασης
Το “My Little Academy” είναι ένας Πρότυπος Εκπαιδευτικός Χώρος Πρώιμης Παιδικής Παρέμβασης. Αφορά παιδιά βρεφικής και νηπιακής ηλικίας 2-6 ετών με αναπτυξιακές δυσκολίες, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η ηλικία αποτελεί κριτήριο αποκλεισμού !
ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες ➡️ εδώ

Ηλιούπολη

Ανθολόγιο Summer Camp
Καθημερινα θα είμαστε κοντά σας με πρωινά τμήματα για δημιουργική απασχόληση, μελέτη και διασκέδαση. Θα κάνουμε
χειροτεχνίες, μουσικοχορευτικά προγράμματα, ανάγνωση παραμυθιών με δραματοποίηση, μελέτη και πολλά άλλα.
ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες ➡️ εδώ

Αθλος Summer Camp
Για 10η συνεχή χρονιά ο Άθλος Ηλιούπολης διοργανώνει τις καλοκαιρινές διακοπές των παιδιών σας! Μέρες γεμάτες παιχνίδι, ξεγνοιασιά, διασκέδαση, αθλητισμό και καθημερινό μπάνιο στο Καβούρι, για ηλικίες 5-14 ετών.
ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες ➡️ εδώ

Μοσχάτο - Ταύρος

Summer Camp by Κέντρο Μάθησης και Ψυχαγωγίας ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ
Είστε έτοιμοι για τους νέους άθλους του Ηρακλή; Φέτος, η μυθολογία ζωντανεύει στο Summer Camp του Μικρόκοσμου. Καθημερινά, για στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες στους μικρούς μας φίλους.
ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες ➡️ εδώ

Art Ποιώ Summer Camp
Φέτος το καλοκαίρι το Art Ποιώ καλεί τους μικρούς του φίλους σε ένα διαφορετικό Art Summer Camp! Ζωγραφική, κατασκευές αλλά και πολλή φαντασία μαζί με ομαδικό πνεύμα, για αξέχαστα δημιουργικά πρωϊνά !
ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες ➡️ εδώ

Summer Camp by Εργομιλώ plus
Φέτος το καλοκαίρι, στο Εργομιλώ Plus τα παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών μπορούν να απολαύσουν: Ελεύθερο Παιχνίδι, Μessy Play, Πηλοπλαστική, Yoga, Μουσική Αγωγή, Cinema ! ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες ➡️ εδώ

Καλλιθέα

Summer Camp by Κ.Δ.Α.Π. ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ
Είστε έτοιμοι για τους νέους άθλους του Ηρακλή; Φέτος, η μυθολογία ζωντανεύει στο Summer Camp του Μικρόκοσμου. Καθημερινά, για στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες στους μικρούς μας φίλους !
ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες ➡️ εδώ

Άγιος Δημήτριος

ART SUMMER CAMP
Το art Summer camp συνεχίζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά! Μαθήματα χορού, musical, θεάτρου, aqua dance στη θάλασσα και επισκέψεις σε πολυχώρους πολιτισμού. Οι θέσεις είναι περιορισμένες !
ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες ➡️ εδώ

Arbo - Family Αctivities House - Summer Camp Το πιο δροσερό και δημιουργικό, καλοκαιρινό Camp ξεκινά, για παιδιά ηλικίας 5-10 ετών, στο Arbo – Family Activities House αμέσως μετά το κλείσιμο των σχολείων. Η ομάδα του Arbo σχεδιάζει ειδικά καλοκαιρινά εκπαιδευτικά - ψυχαγωγικά προγράμματα και προσφέρει στα παιδιά ατελείωτες ώρες παιχνιδιού, χαλάρωσης, δημιουργικότητας και γνώσης ! ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες ➡️ εδώ

Παλαιό Φάληρο - Άλιμος

Α.Σ. ΠΕΡΑ Summer Camp
Με τη λήξη του σχολικού έτους ο Αθλητικός Σύλλογος Πέρα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στους αγαπημένους μας μικρούς αθλητές, αλλά και στους φίλους τους μια εμπειρία που θα τους μείνει πραγματικά αξέχαστη. Σε ένα περιβάλλον σύγχρονο και ασφαλές, τα παιδιά θα μπορούν να αθληθούν και να ψυχαγωγηθούν ταυτόχρονα, με ένα αρκετά πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων !
ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες ➡️ εδώ

Βάρη - Βάρκιζα

Το Σπίτι που Γελάει
Τα παιδιά από 1,5 ετών έως και 7 ετών έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε εβδομαδιαία βάση σε ένα πρόγραμμα που περιέχει ένα μείγμα δραστηριοτήτων συνδυάζοντάς τες με παιχνίδια στο νερό και τον υπέροχο κήπο. Το πρόγραμμα έχει διαφορετικό θέμα κάθε εβδομάδα. Στο πρόγραμμα επικρατεί το παιχνίδι και η βιωματική μάθηση!
ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες ➡️ εδώ

ΚΕΝΤΡΟ

Αμπελόκηποι - Ζωγράφου

ATHENS DAY CAMP Με τα ομαδικά παιχνίδια και τις ατομικές δραστηριότητες δίνουμε στα παιδιά την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθούν και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση μέσα από τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και υγιεινής διαβίωσης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλές εκδρομές !
ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες ➡️ εδώ

Κολωνάκι - Λυκαβηττός

Παιδικό Καλοκαιρινό Camp by Dance On Stage
Το Camp αφορά παιδιά, κορίτσια και αγόρια, 7-13 ετών, θα πραγματοποιηθεί σε 3 εβδομάδες και θα περιλαμβάνει χορό, θέατρο και θεατρικό παιχνίδι, λειτουργική γυμναστική, kick boxing και αυτοάμυνα, κατασκευές, μαγειρική, περιπάτους στην περιοχή του Λυκαβηττού και παιχνίδια !
ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες ➡️ εδώ

Ενταντικό Σεμινάριο Musical by Dance On Stage
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην #DanceOnStage by Anna Athanassiadi και αφορά εφήβους, κορίτσια και αγόρια, αυστηρά 14-17 ετών. Δεκτοί γίνονται όλοι οι έφηβοι, ανεξάρτητα από το επίπεδό τους στον χορό ή στο τραγούδι !
ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες ➡️ εδώ

Σεμινάριο K-pop by Dance On Stage
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην #DanceOnStage by Anna Athanassiadi σε δύο διήμερα και αφορά παιδιά & εφήβους, 9-18 ετών. Η K-pop, όπως λέει και το όνομα της, είναι η κορεάτικη pop μουσική, ένα είδος χορού που συνεχώς εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς !
ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες ➡️ εδώ

Παγκράτι

ART SUMMER CAMP - BOOK & BEANS
Ένα ArtsCamp με σκοπό την έκφραση και τη δημιουργικότητα των παιδιών. Θεατρικό παιχνίδι, Εργαστήριο γλυπτικής, Μουσικοκινητικά παιχνίδια και πολλές άλλες δημιουργικές δραστηριότητες !
ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες ➡️ εδώ

Πετράλωνα

Mini Summer Camp Καλοκαιρινό Παιχνίδι με Τέχνες
Η Συμμορία του Ήλιου διοργανώνει ολιγομελές τμήμα για παιδιά 4-8 ετών, όπου συνδυάζουμε το παιχνίδι και την έκφραση με θεματικές απ' όλες τις τέχνες. Θεατρικό παιχνίδι, Εκφραστική κίνηση, Αυτοσχεδιασμό, Ζωγραφική, Εργαστήρια πειραμάτων και πολλά ακόμα !
ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες ➡️ εδώ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ

Παλλήνη

Paidion Ergon Summer Camp
Από τις 29 Ιουνίου, αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 4 έως 12+ ετών θα έχουν τη δυνατότητα να βιώνουν καθημερινά τη χαρά και τη διασκέδαση στο Atlantis Sports Club, σε έναν εξαιρετικά οργανωμένο Αθλητικό χώρο στην Παλλήνη!
ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες ➡️ εδώ

Παιανία

ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ SUMMER CAMP Το καλοκαιρινό καθιερωμένο Κάστρο Camp είναι γεγονός και φέτος! Εργαστήρια καλλιτεχνικά, ομαδικά παιχνίδια, ζαχαροπλαστική, θέατρο, μουσική, εκδρομές και πολλά άλλα έχουν ενταχθεί στο φετινό πρόγραμμα!!
ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες ➡️ εδώ

Νέα Μάκρη

PETROUTSOS BOXING CLUB
Το ολοκαίνουριο αθλητικό 'Summer Camp' θα πραγματοποιηθεί στην πεντάστερη ξενοδοχειακή μονάδα 'Golden Coast & Spa' στη Νέα Μάκρη με πλήρη διατροφή και 3ωρη ημερήσια προπόνηση !
ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες ➡️ εδώ

Καθοδήγηση
Σε μία μονοκατοικία και έναν χώρο ειδικά διαμορφωμένο, δίπλα στη θάλασσα στον Μαραθώνα, με μεγάλο περιφραγμένο κήπο και ασφάλεια, μια ομάδα θεραπευτών όλων των ειδικοτήτων ετοιμάζει ένα διασκεδαστικό και επιμορφωτικό πρόγραμμα! Παιδιά με διάχυτες αναπτυξιακές και συνοδές διαταραχές θα αποκτήσουν τη δική τους κατασκήνωση !
ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες ➡️ εδώ

Σαρωνίδα - Λαγονήσι

Το Κίτρινο Βιβλίο Summer Camp
Το "ΚΙΤΡΙΝΟ ΒΙΒΛΙΟ" συνεχίζει δυναμικά και ξεκινάει ένα υπέροχο Summer Camp για τους μικρούς του φίλους ! Δημιουργεί στους χώρους του το ιδανικό περιβάλλον για τα παιδιά σας, με εκπαιδευτικές & διασκεδαστικές δραστηριότητες που τα ψυχαγωγούν και τα εξελίσσουν !
ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες ➡️ εδώ

Γλυκά Νερά

ΔΥΑΔΑ Summer Camp
Ένα Summer camp σε ένα διασκεδαστικό, αθλητικό, όμορφο και δίγλωσσο περιβάλλον.Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 6 εβδομάδων και πραγματοποιείται μέσα σε ομαδικό και δημιουργικό πνεύμα και είναι προσαρμοσμένο στην ηλικία και στις γνώσεις του κάθε παιδιού !
ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες ➡️ εδώ

ΒΟΡΕΙΑ

Μαρούσι

Summer Dance Camp by DANCEmotion
Ένα εναλλακτικό summer camp για τα παιδιά της σχολής, αλλά και για τα υπόλοιπα παιδιά, ηλικίας από 3-13 ετών !
ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες ➡️ εδώ

SUMMER CAMP ”Κατασκήνωση Στην Πόλη”
H περιπέτεια αρχίζει με απόλυτη ασφάλεια & ατελείωτη διασκέδαση για τους μικρούς μας φίλους...από την ομάδα της 321 Events στις αθλητικές εγκαταστάσεις CAMPEON στο Μαρούσι !
ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες ➡️ εδώ

Έξυπνη Ανάπτυξη Summer Camp
Διακοπές διαφορετικές από τις άλλες… Είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε υπέροχες αναμνήσεις στα παιδιά σας μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων. Οι δραστηριότητες έχουν ως στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων και λειτουργούν βοηθητικά στην ανάπτυξή τους !
ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες ➡️ εδώ

Αγία Παρασκευή

The Lock Kids - ESCAPE ACADEMY 2020
Το Escape Room για παιδιά The Lock Kids σας προσκαλεί στο πιο πρωτότυπο, δημιουργικό και διασκεδαστικό Καλοκαιρινό Εργαστήρι για παιδιά που έγινε ποτέ! Αυτό το Καλοκαίρι ζούμε την πραγματική μαγεία των Escape Rooms μαθαίνοντας...
ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες ➡️ εδώ

Χαλάνδρι

Summer Camp στη Σβούρα Σπίτι Παιχνιδιού
Η Σβούρα Σπίτι Παιχνιδιού θα διοργανώσει και φέτος ένα ξεχωριστό Summer Camp για όλους τους αγαπημένους της φίλους, στον καταπράσινο κήπο της στο Χαλάνδρι για τον Ιούλιο, αλλά και τον Αύγουστο που τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά !
ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες ➡️ εδώ

Άγιος Στέφανος

ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΕΞΕΛΙΞΗΣ - CAMP
Το φετινό Summer Camp Κέντρου Μάθησης & Εξέλιξης δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να προχωρήσουν ευχάριστα το Πρόγραμμα Σπουδών που δεν ολοκληρώθηκε στο Σχολείο, αλλά και να παίξουν ξέγνοιαστα !
ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες ➡️ εδώ

Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΠΑΡΕΑ - "No Waste Summer Camp 2020"
Ο Πολυχώρος Δημιουργικών & Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων "Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΠΑΡΕΑ" διοργανώνει ένα πρωτότυπο Summer Camp με τίτλο "No Waste Summer Camp 2020". Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στο project "Οικοδομώντας Ενεργούς Πολίτες" που εμπνεύστηκε η μοναδική Jane Goodal και το ίδρυμα Roots & Shoots Greece !

ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες ➡️ εδώ

Έξω από την Πόλη

Αμφίκλεια

Χαρισμάθεια Summer School
Μήπως ήρθε η ώρα να αποδράσεις στη Φύση; Νιώθεις εγκλωβισμένος μέσα στους 4 τοίχους ενός δωματίου που δε σε χωράει πια; Θα ήθελες να ανοίξεις την ντουλάπα σου και, πίσω από τα ρούχα σου, να δεις να ανοίγεται μπροστά σου μία άλλη διάσταση; Μια διάσταση που θα σε οδηγήσει στη Χώρα του Ποτέ ! Η περιπέτεια ξεκινάει από το αγρόκτημα “Αμφίκαια” στις 4 Ιουλίου 2020!
ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες ➡️ εδώ

Ολυμπία

Olympia Camp
Στην κατασκήνωση Olympia Camp εικαστικά – μουσική – θεατρικά – μουσικοκινητική αγωγή και πολλές ακόμη δραστηριότητες, θα ενταχθούν στο καθημερινό πρόγραμμα των παιδιών, από εξειδικευμένο προσωπικό. Παράλληλα στο Olympia Camp διοργανώνεται και φέτος το 16ο Olympia Basketball Camp με Head Coach το Νίκο Μπουντούρη !
ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες ➡️ εδώ

Νάξος

Camp Ρητορικής και Δημοκρατικής Παιδείας για μαθητές Λυκείου στη Νάξο
Για τέταρτη χρονιά η Ελληνική Ένωση για την Προώθηση της Ρητορικής στην Εκπαίδευση προσκαλεί μαθητές Λυκείου 15-18 ετών από όλη την Ελλάδα, και μάλιστα από τη Νάξο και τις Κυκλάδες, στην κατασκήνωση Ρητορικής και Δημοκρατικής Παιδείας, μια καινοτόμο διοργάνωση που συνδυάζει διακοπές με προσωπική ανάπτυξη !
ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες ➡️ εδώ