ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΕΛΕΝΗ ΤΑΡΑΛΑ logo
Άνοιγμα Χάρτη
+30 210 80 47 973
Κυπρίων Αγωνιστών 2, Μαρούσι

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΕΛΕΝΗ ΤΑΡΑΛΑ

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών μας, από την ίδρυσή του το 1989 μέχρι και σήμερα, έχουμε καταφέρει να εξασφαλίσουμε σε περισσότερους από 2000 μαθητές μας πτυχία (FCE, ECCE, CAE, ECPE) κορυφαίων πανεπιστημίων του εξωτερικού και στις τρεις διδασκόμενες γλώσσες (Αγγλικά - Γαλλικά - Γερμανικά), σύμφωνα με το πλαίσιο των 3 μεγαλυτέρων εξεταστικών φορέων της Ελλάδας (Cambrige - Institute de Francais - Goethe Institut).

Παραλαμβάνουμε τα παιδιά στην ηλικία των 6 ετών και πριν συναντήσουν τις απαιτήσεις του Λυκείου, καταφέρνουμε να τους έχουμε εξασφαλίσει ένα υψηλό γνωστικό επίπεδο στον τομέα των ξένων γλωσσών. Το μυστικό της επιτυχίας μας έγκειται στο γεγονός ότι φροντίζουμε για τις ανάγκες του κάθε μαθητή ξεχωριστά, παρέχοντάς του πολλές ώρες εξάσκησης, επιπλέον βοηθητικό υλικό προετοιμασίας, από τους ειδικά εκπαιδευμένους καθηγητές μας, δίνοντας ιδιαίτερη βάση στην προφορική και ακουστική του ικανότητα.

Μέσα από τη συλλογική αλλά και ατομική εργασία, δίνεται στους μαθητές η ευκαιρία αξιοποίησης των δυνατοτήτων τους ενώ παράλληλα υποστηρίζονται οι λιγότερο δυνατοί μαθητές.

Άρτια εκπαιδευμένοι και έμπειροι καθηγητές ασχολούνται με τις μαθησιακές δυσκολίες των παιδιών, μαθαίνοντάς τους την ξένη γλώσσα εύκολα και γρήγορα, αξιοποιώντας παράλληλα την τεχνολογική υποστήριξη που τους παρέχει ο χώρος μας.

Εάν ψάχνετε ένα φροντιστήριο που να ξεχωρίζει για την αξιοπιστία και το συστηματικό του έργο, ελάτε να γνωρίσετε το "Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ελένη Ταραλά" !

Υποβολή Κριτικής

Ακολουθήστε μας

@ 2020 KIDSPROJECT. All rights reserved. Όροι και προϋποθέσεις.