ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΒΥΡΩΝ logo
Άνοιγμα Χάρτη
+30 210 831 1380
Κριτοβουλίδου 45 & Παρασκευοπούλου , Κ. Πατήσια

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΒΥΡΩΝ

Το Κεντρο Ξένων Γλωσσών ΒΥΡΩΝ είναι ένα δυναμικό σχολείο που αγαπά να διδάσκει και να καινοτομεί. Εδώ θα βρείτε ότι πιο σύγχρονο στον τομέα της διδασκαλίας των γλωσσών αλλά παράλληλα θα βρείτε και μια δυναμική ομάδα ανθρώπων που εμπνέουν και καθοδηγούν τους μαθητές τους δίνοντας πρώτα οι ίδιοι το παράδειγμα.

Οι καθηγητές  μας αποτελούν  ένα από τα δυναμικά στοιχεία του σχολείου μας. Καθηγητές  και καθηγήτριες με πείρα, πτυχία και μεταπτυχιακές σπουδές προσεκτικά επιλεγμένοι λαμβάνουν training πριν μπουν στις τάξεις μας.

Επιμένουμε στις μακροχρόνιες συνεργασίες που δίνουν συνέχεια και συνέπεια στην διδασκαλία μας. Σεμινάρια και συνέδρια επίσης παρέχονται από εμας στους καθηγητές μας μεσω του QLS του οποίου είμαστε μέλος αλλά και μέσω άλλων φορέων του κλάδου μας (TESOLHAU κλπ).

Τα τμήματα

Το Κέντρο μας έχει μακρά πείρα επίσης στην εκπαίδευση ενηλίκων με ταχύρρυθμα προγράμματα σε 4 επίπεδα που οδηγούν τους ενήλικες σπουδαστές από αρχάριους στο επίπεδο Β2 σε 3 χρόνια και στο επίπεδο Advanced (C1) σε τέσσερα χρόνια σπουδών.

Online Εγγραφή

Υποβολή Κριτικής

Ακολουθήστε μας

@ 2020 KIDSPROJECT. All rights reserved. Όροι και προϋποθέσεις.