Κλείσιμο
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟΣ - ΧΑΡΑ ΠΑΡΘΕΝΗ logo

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟΣ - ΧΑΡΑ ΠΑΡΘΕΝΗ

+30 211 413 7925
+30 694 789 6791
Βορείου Ηπείρου 42, Νέο Ηράκλειο
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Προσφορές

Ωράριο

Κριτικές

Επικοινωνία


Βρείτε στις Προσφορές ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τους αναγνώστες του Kidsproject κουπόνια με ΕΚΠΤΩΣΗ -12% για τη συμμετοχή παιδιών σε δύο ή περισσότερα ομαδικά προγράμματα και σε αδέλφια!


Η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα μας, καλύπτει υπεύθυνα και με σεβασμό τις ανάγκες και τις επιθυμίες κάθε παιδιού, τόσο σε εκπαιδευτικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Ατομικά προγράμματα

Κάλυψη των εξατομικευμένων αναγκών κάθε παιδιού για την βέλτιστη επίτευξη των εκπαιδευτικών στόχων μέσω αξατομικευμένου εκπαιδευτικού προγράμματος (Ε.Ε.Π.). Το Ε.Ε.Π. δομείται από την υπεύθυνη εκπαιδευτικό - ειδική παιδαγωγό σε συνεργασία με την οικογένεια.

  • Αποκατάσταση Ειδικών Μαθησιακών Δυσκολιών 
  • Ειδική Διαπαιδαγώγηση
  • Μαθησιακή Υποστήριξη (Δημοτικό - Γυμνάσιο)

Ομαδικά προγράμματα (Ολιγομελείς Ομάδες: Συνεργασία, Ομαδικότητα, Ομοιογένεια ομάδων)

  • Εκπαιδευτική ρομποτική - STEM (Bee-Bot, Gigo, LEGO®, Arduino, Raspberry). Έμπειρος και πιστοποιημένος καθηγητής κινητοποιεί κάθε παιδί να εξοικειωθεί με βιωματικό και κυρίως διασκεδαστικό τρόπο με τα μαθηματικά, τις φυσικές επιστήμες, την επίλυση προβλημάτων και τον προγραμματισμό ρομπότ. (από 5 ετών)
  • Ομάδες έκφρασης & ανάπτυξης κοινωνικών δεξιοτήτων βασισμένες στα LEGO®. Συνεργασία, ομαδικότητα, δημιουργικότητα, διασκέδαση, ενεργός συμμετοχή, ανάληψη πρωτοβουλιών. (4-6 ετών)
  • Μικροί Ερευνητές - Πειράματα. Εξοικείωση με τη Φυσική και τη Χημεία, με βιωματικό και διασκεδαστικό τρόπο, μέσω πειραμάτων (Α' - ΣΤ' Δημοτικού)
  • Μικροί Δημιουργοί - Κατασκευές. Δημιουργικότητα, φαντασία, διασκέδαση και ολοκλήρωση κατασκευών, με ανακυκλώσιμα και όχι μόνο υλικά (από 5 ετών)
  • Καλοκαιρινό Παιδαγωγικό Πρόγραμμα με τη λήξη της σχολικής χρονιάς (από 5 ετών)

Προσιτές τιμές - Μειωμένες τιμές σε συνδυαστικά προγράμματα 


 

Περισσότερα

12% ΕΚΠΤΩΣΗ για τη συμμετοχή παιδιών σε δύο ή περισσότερα ομαδικά προγράμματα και σε αδέλφια