Κλείσιμο
Νοημάθηση Αλίμου logo

Νοημάθηση Αλίμου

+30 210 984 0691
+30 693 668 7623
Ρήγα Φεραίου 15Α, Άλιμος
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Ωράριο

Κριτικές

Επικοινωνία

Το 2020, το κέντρο ειδικών θεραπειών ''Νοημάθηση'' αναπτύχθηκε, δίνοντας ζωή σε ένα νέο παράρτημα στον Άλιμο, στην οδό Ρήγα Φεραίου 15Α. Σε μία όμορφη μονοκατοικία, στεγάζεται ο κανούργιος μας χώρος που έχει ως στόχο να ανταποκριθεί στις επιθυμίες και ανάγκες περισσότερων παιδιών, εφήβων και στις οικογένειες τους. 

Εδώ, μία πλήρης ομάδα εξειδικευμένων επιστημόνων συνεργάζεται, αναλύει και σχεδιάζει με κατάρτιση, προσοχή και πάνω απ'όλα με αγάπη προς το παιδί, τα εκπαιδευτικά προγράμματα, ενώ ταυτόχρονα, αξιολογεί τα θεραπευτικά αποτελέσματα και προτείνει τα κατάλληλα θεραπευτικά προγράμματα. 

Πιο συγκεκριμένα, η θεραπευτική μας ομάδα αποτελείται από λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, ψυχολόγους και παιδοψυχίατρο, φιλόλογο και ειδικούς παιδαγωγούς, καθώς και dog therapist, σχηματίζοντας έτσι μία διεπιστημονική κοινότητα που ανταποκρίνεται στην εποχή της εξειδίκευσης και της πολυπαραγοντικής παρέμβασης.  

Λίγα λόγια για εμάς...

Η "ΝΟΗΜΑΘΗΣΗ" ξεκινώντας τα πρώτα της βήματα στο χώρο των ειδικών θεραπείων το 2013, εξελίσσεται συνεχώς, παραμένοντας δίπλα σε παιδιά, εφήβους και στις οικογένειες τους. Το κέντρο μας, παραμένοντας συνεχώς στον παλμό των σύγχρονων θεραπειών, προσφέρει καινοτόμες και επιστημονικά αξιόπιστες μεθόδους μάθησης και διδασκαλίας. Παράλληλα, σέβεται τη μοναδικότητα του κάθε παιδιού, σχεδιάζοντας εξατομικευμένα προγράμματα, τα οποία ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στις δυνατότητες και τα χαρίσματα του.  

Η έναρξη κάθε σχολικού έτους αποτελεί μια επιπλέον πρόκληση για εμάς, προκειμένου να συνεχίσουμε το όραμα μας, εκπληρώνοντας τους στόχους μας και πιστεύοντας ότι η επιλογή του κέντρου μας εξασφαλίζει την αρτιότερη εκπαίδευση και αγωγή των παιδιών σας. 

Τα προγράμματα μας...

  • ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
  • ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
  • DOG THERAPY
  • ΕΙΔΙΚΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ
  • ΨΥΧΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
  • ΟΜΑΔΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ
  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΛΕΤΗ μαθημάτων όλων των ηλικιακών βαθμίδων (και στη Νοηματική Γλώσσα)
Λιγότερα