Κλείσιμο
The Dance Studios logo

The Dance Studios

+30 210 621 6048
Χελμού 3, Άγιος Στέφανος
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Ωράριο

Κριτικές

Επικοινωνία

Η σχολή χορού The Dance Studios δημιουργήθηκε με όραμα το τρίπτυχο dance-move-learn και έχοντας ως στόχο να μεταδώσει σε παιδιά και μεγάλους αγάπη, πάθος και γνώσεις για την τέχνη του χορού. Το εκπαιδευτικό προσωπικό απαρτίζεται από πιστοποιημένους δασκάλους με εμπειρία στη διδασκαλία χορού και ικανότητα διαμόρφωσης ιδανικών συνθηκών ευχάριστης και δημιουργικής μάθησης. Η πολύπλευρη εκπαίδευση αποτελεί σήμερα απαραίτητη προϋπόθεση για μια επιτυχημένη πορεία και για τον λόγο αυτό, στο βασικό πρόγραμμα της σχολής μας συμπεριλαμβάνεται όχι μόνο το κλασσικό μπαλέτο, αλλά και ο μοντέρνος χορός του συστήματος Imperial Society of Teachers of Dancing (I.S.T.D.) .

Μεταξύ των προγραμμάτων διδασκαλίας προσφέρονται ακόμη:

Μουσικοκινητική Αγωγή για παιδιά προσχολικής ηλικίας, Σύγχρονο, Hip Hop, Μusical Theater, Latin, Αργεντίνικο Tango, Body Conditioning, Pilates & Power Dance,

ενώ γίνεται προετοιμασία για τις εισαγωγικές εξετάσεις στις Ανώτερες Επαγγελματικές Σχολές Χορού, καθώς και για τα Καλλιτεχνικά Γυμνάσια, όσον αφορά στις κατευθύνσεις χορού και θεάτρου.

Η Σχολή μας αποτελεί το μοναδικό Εγκεκριμένο Κέντρο Εκπαίδευσης Καθηγητών Χορού I.S.T.D. - Approved Dance Center στο δήμο Διονύσου. Αυτό σημαίνει πως οι σπουδαστές της Σχολής, αφού παρακολουθήσουν κύκλο σπουδών, όπου περιλαμβάνει πρακτικά και θεωρητικά μαθήματα, όπως διδασκαλία, ανατομία, παιδοψυχολογία, ιστορία χορού κ.α., εξετάζονται και αποκτούν διπλώμα, ώστε να μπορούν να διδάξουν κλασσικό μπαλέτο , μοντέρνο χορό και κλακέτες, του συστήματος I.S.T.D. .

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ενάντια του Covid-19 λειτουργούμε με σοβαρότητα, σεβόμενοι τους μαθητές και το διδακτικό προσωπικό της σχολής μας. Τα τμήματά μας είναι ολιγομελή και τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερα
Ακολουθήστε μας