Οδοντική Φροντίδα logo
Άνοιγμα Χάρτη
+30 210 277 7500
+30 697 2213 573
Ανδρέα Κάλβου 19, Νέα Ιωνία, Έναντι σταθμού ΗΣΑΠ

Οδοντική Φροντίδα

Το ιατρείο μας βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον ΗΣΑΠ Νέας Ιωνίας, στον πεζόδρομο της Νέας Ιωνίας. Ο εσωτερικός χώρος του ιατρείου είναι μοντέρνος, άνετος και φιλόξενος, απόλυτα προσαρμοσμένος στα πλαίσια της προσπάθειας να μειώσουμε το άγχος της «επίσκεψης στον οδοντίατρο».

♿️ Επιπλέον, το ιατρείο είναι κατάλληλα διαμορφωμένο ώστε να εξυπηρετεί και άτομα με κινητικά προβλήματα (είσοδος χωρίς σκάλες, μεγάλος εσωτερικός διάδρομος και χώρος αναμονής – ιατρείου ώστε να κινείται με άνεση και να χωράει αναπηρικό αμαξίδιο).

Υπηρεσίες:

🦷 Αθλητική Οδοντιατρική

🦷 Οδοντικά Εμφυτεύματα

🦷 Αισθητική Οδοντιατρική

🦷 Laser

🦷 Περιοδοντολογία

🦷 Ενδοδοντία

🦷 Στοματική Χειρουργική

Η ιατρική ομάδα της Οδοντικής Φροντίδας αποτελείται από:

✅ Ένα Προσθετολόγο

Μία περιοδοντολόγο

✅ Ένα ενδοδοντιστή

✅ Ένα στοματικό χειρουργό

✅ Ένα ορθοδοντικό

ℹ️ Όλοι οι συνεργάτες της Οδοντικής Φροντίδας είναι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Αθηνών, με πολυετή εμπειρία, με ομιλίες και συμμετοχές σε πανελλήνια και διεθνή συνέδρια. Οι ειδικοί μας απέκτησαν τους τίτλους μεταπτυχιακής εξειδίκευσης μετά την ολοκλήρωση τριετών κλινικών προγραμμάτων και συνεχίζουν τη δια βίου εκπαίδευση, συμμετέχοντας στην περαίωση ερευνητικών προγραμμάτων, με τη συγγραφή πολλών επιστημονικών άρθρων και πρωτίστως παραμένοντας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών ως συνεργάτες στην Πανεπιστημιακή Κλινική, συμβάλλοντας – συμμετέχοντας στην εκπαίδευση των τελειόφοιτων φοιτητών της Οδοντιατρικής Αθηνών.

Ωράριο

Δε - Τε - Πα: 09.00 - 21.00 Τρίτη: 09.00 - 12.00

Επικοινωνία

Υποβολή Κριτικής

Ακολουθήστε μας

@ 2020 KIDSPROJECT. All rights reserved. Όροι και προϋποθέσεις.