Κλείσιμο
Ψυχολόγος- Αθλητικός Ψυχολόγος, Γιάννης Ζαρώτης logo

Ψυχολόγος- Αθλητικός Ψυχολόγος, Γιάννης Ζαρώτης

+30 693 242 0022
Κανάρη 39, Δάφνη
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Κριτικές

Επικοινωνία

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
O κος Γιάννης Ζαρώτης είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος Ψυχολόγου ως απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και απόφοιτος του Φ.Π.Ψ. Ιωαννίνων. Κατέχει Διδακτορικό τίτλο σπουδών του Τμήματος Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ και Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο πρόγραμμα «Φυσική Αγωγή και Αθλητισμός» του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών με ειδικότητα «Αθλητική Ψυχολογία». Είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (Σ.Ε.Ψ.), της Ελληνικής Εταιρείας Γνωσιακών Ψυχοθεραπειών, της Ελληνικής Εταιρείας Αθλητικής Ψυχολογίας (ΕΑΨ), της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας Αθλητικής Ψυχολογίας (FEPSAC) και της Διεθνούς Ενώσεως Εφαρμοσμένης Αθλητικής Ψυχολογίας (AASP). Επίσης, είναι Reviewer στο επιστημονικό περιοδικό «Journal of Sports Sciences».

Υπηρεσίες που παρέχονται:
- ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Εξειδίκευση στην αντιμετώπιση θεμάτων που αφορούν σε:
- Αγχώδεις Διαταραχές
- Κρίσεις Πανικού
- Αγοραφοβία
- Κοινωνική Φοβία
- Ειδικές Φοβίες
- Κατάθλιψη

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΑΘΛΗΤΩΝ
Μέσω αυτού επιτυγχάνεται:
- Η αύξηση της απόδοσης και η επανάληψη της κορυφαίας απόδοσης του καθενός σε οποιαδήποτε κατάσταση
- Η βελτίωση της αθλητικής εμπειρίας
- Η προσωπική εξέλιξη του ατόμου
- Η γενικότερη ευημερία του αθλητή Απώτερο στόχο της ψυχολογικής προετοιμασίας αποτελεί η «πρόληψη» για την αντιμετώπιση των δυσκολιών, ώστε όταν εμφανιστούν ο αθλητής θα νιώθει έτοιμος να ανταποκριθεί.

Το πνεύμα της Ψυχολογικής Προετοιμασίας αναφέρεται στην δραστηριοποίηση για την αποφυγή προβλημάτων και όχι μόνο στην αντιμετώπιση αυτών όταν ανακύψουν, με βάση την προσέγγιση «η καλύτερη παρέμβαση είναι η προετοιμασία».

TESTS
- Μέτρηση Ψυχολογικών και Πνευματικών Ικανοτήτων σε Αθλητές και Ομάδες Το Vienna Test System SPORT ως βοηθητικό στοιχείο για την επίτευξη κορυφαίας απόδοσης. Χρησιμοποιεί μια ολιστική προσέγγιση και παρέχει μια γρήγορη, ακριβή και ολοκληρωμένη ανάλυση των αποτελεσμάτων των τεστ.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
- Για προπονητές
- Για γονείς αθλητών
- Αθλητικής ψυχολογίας μέσω διαδικτύου

Λιγότερα