Κλείσιμο
THE SCHOOL PROJECT logo

THE SCHOOL PROJECT

+30 2310 866 929
Αλεξανδρείας 63, Περιοχή Μαρτίου
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Κριτικές

Επικοινωνία

Στο The School Project οι μαθητές όλων των βαθμίδων προετοιμάζουν καθημερινά ΟΛΑ τα σχολικά τους καθήκοντα, με τη βοήθεια και την επίβλεψη έμπειρων και άριστα καταρτισμένων εκπαιδευτικών, σε έναν ευχάριστο χώρο, κατάλληλο για μελέτη και συνεργασία.

Τι προσφέρουμε:

Συστηματική προετοιμασία όλων των μαθημάτων του σχολείου - Οργάνωση του χρόνου και των καθηκόντων κάθε μαθητή - Επεξήγηση του υλικού που διδάχθηκε στο σχολείο, με παράλληλη φροντίδα για την επιτυχή κατανόησή του - Εντατική προετοιμασία για τα διαγωνίσματα και τις τελικές εξετάσεις - Ιδιαίτερα μαθήματα και εξατομικευμένη υποστήριξη κάθε μαθητή, ανάλογη των δυσκολιών που τυχόν αντιμετωπίζει. 

Προετοιμασία υποψηφίων

  • Για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις (ΕΚΘΕΣΗ και μαθήματα ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ) 
  • Για τις εξετάσεις υποτροφιών που διεξάγουν τα Ιδιωτικά Σχολεία 

ΔΗΜΟΤΙΚΟ: ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ (Γλώσσα, Μαθηματικά, Ιστορία, Φυσική, Γεωγραφία, Αγγλικά, Γαλλικά) 

ΓΥΜΝΑΣΙΟ & Α΄ ΛΥΚΕΙΟΥ: ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ (Έκθεση, Γλώσσα-Κείμενα, Αρχαία, Άλγεβρα-Γεωμετρία, Φυσική, Ιστορία, Γεωγραφία κ.ά.)

Όλοι οι μαθητές σε μικρές ομάδες προετοιμάζονται, μαθαίνουν και αναπτύσσουν τις μαθησιακές τους δεξιότητες, σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, με ήρεμο κλίμα και πρακτικές ενίσχυσης και επιβράβευσης. Ειδικότερα: Οι μαθητές ΣΤ’ Δημοτικού που επιθυμούν να διαγωνιστούν για να διεκδικήσουν υποτροφία σε ιδιωτικό Γυμνάσιο προετοιμάζονται κατάλληλα κι εντατικά με ιδιαίτερα μαθήματα. Για τα παιδιά του Γυμνασίου δίνεται έμφαση στα εξεταζόμενα μαθήματα, των οποίων οι επαναλήψεις ξεκινούν από νωρίς, ώστε οι μαθητές να είναι έτοιμοι για τις εξετάσεις τους.

ΛΥΚΕΙΟ (Β’ & Γ΄ τάξη)

  • ΕΚΘΕΣΗ (για όλες τις κατευθύνσεις) ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 
  • Αρχαία 
  • Ιστορία

Και όποιο άλλο μάθημα εντάσσεται στην κατεύθυνση.

Άριστα καταρτισμένοι εκπαιδευτικοί, με Μεταπτυχιακά Διπλώματα και πολυετή πείρα, προετοιμάζουν και εμψυχώνουν τους υποψηφίους για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις είτε σε κλειστά τμήματα είτε ατομικά με ιδιαίτερα μαθήματα.

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Στο The School Project, εκτός από την καθημερινή μελέτη των παιδιών σας, μπορείτε οι ίδιοι/ες να μάθετε τη ξένη γλώσσα που σας αρέσει ή να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας σε κάποια γλώσσα που ήδη γνωρίζετε, σε προνομιακή τιμή!

Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Γερμανικά & Αραβικά!!!

Λιγότερα