Κλείσιμο
Όραμα Παιδείας logo

Όραμα Παιδείας

+30 210 494 5787
Φιλικής Εταιρείας 8-10, Κορυδαλλός
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Online Κράτηση

Ωράριο

Κριτικές

Επικοινωνία

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός ΟΡΑΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ έχει ως ύψιστη προτεραιότητά του την παροχή γνώσεων και πολύπλευρης καλλιέργειας των μαθητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Παρέχουμε ένα φιλικό και σύγχρονο περιβάλλον εκπαίδευσης με τεχνολογικά εξοπλισμένες αίθουσες διδασκαλίας, εμπνέοντας στους μαθητές μας το αίσθημα της οικογενειακής ασφάλειας.

Στον εκπαιδευτικό οργανισμό ΟΡΑΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ διαρκώς αναζητούμε καινοτόμα παιδαγωγικά συστήματα, συγγράφουμε πρωτοποριακά βιβλία, που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της σύγχρονης εκπαίδευσης, προσφέρουμε παιδεία υψηλού επιπέδου. Στόχος μας είναι να καλλιεργήσουμε τις δεξιότητες των μαθητών μας και να αναπτύξουμε την προσωπικότητά τους με τη σταδιακή βήμα βήμα κατάκτηση των εκπαιδευτικών στόχων τους.

Προετοιμάζουμε τους μαθητές μας όχι μόνο για τις πανελλαδικές εξετάσεις και τις ενδοσχολικές εξετάσεις του Λυκείου, αλλά και μέσω της διδασκαλίας της συνεργατικότητας, της υπευθυνότητας και της συνέπειας τους προετοιμάζουμε για να ζήσουν σε έναν αυριανό κόσμο, πολύ διαφορετικό από αυτόν των μαθητικών τους χρόνων.

Σύγχρονοι χώροι – Σύγχρονο εκπαιδευτικό περιβάλλον

Το Όραμα Παιδείας ως σύγχρονο φροντιστήριο είναι και αυτό ένας σημαντικός φορέας παιδείας, ένα εκπαιδευτήριο με μοντέρνους, νεανικούς χώρους και υποδομές στις νέες τεχνολογίες. Χρησιμοποιούμε διαδραστικούς πίνακες, βιντεοπροτζέκτορες, ενώ διαθέτουμε και εργαστήριο υπολογιστών.

Στο Όραμα Παιδείας, εκτός από την αξία της γνώσης, προσπαθούμε να εμπνεύσουμε στους μαθητές μας αξίες και αρχές, που θα είναι απαραίτητες για την επίτευξη του στόχου τους, αλλά και για την πορεία τους στη ζωή και να αναδείξουμε το ήθος και την ευαισθησία τους με πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Ιδιαίτερα στις μέρες μας, που η ανάγκη ουσιαστικής και εκσυγχρονισμένης παιδείας είναι επιτακτική, στόχος μας είναι να προβάλουμε με κάθε τρόπο την προσωπικότητα των μαθητών και των μαθητριών μας και να αναπτύξουμε τις δεξιότητες τους.

Περισσότερα

Δεν σου ταιριάζει κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα;

Ζήτα εξατομικευμένη προσφορά!

Ζήτα προσφορά

100€ έκπτωση στα δίδακτρα Αγγλικών και μαθημάτων Α' & Β' Λυκείου!

Πληρώνοντας 50€ παίρνεις έκπτωση 100€ στα δίδακτρα είτε για μαθήματα αγγλικών, ανεξαρτήτως επιπέδου, είτε για φροντιστηριακά μαθήματα Α' ή Β' Λυκείου! Ισχύει για νέες εγγραφές

Τιμή: 50,00 €