Κλείσιμο
ΜΕΛΕΤΟΥΠΟΛΗ logo

ΜΕΛΕΤΟΥΠΟΛΗ

+30 211 412 0529
+30 697 260 1252
Αγίας Τριάδος 70, Αχαρνές
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Online Κράτηση

Events

Ωράριο

Κριτικές

Επικοινωνία

Τον Σεπτέμβρη του 2018, με 18 χρόνια εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης, ιδρύουμε το κέντρο μελέτης για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου, «ΜΕΛΕΤΟΥΠΟΛΗ» .

Στην οδό Αγίας Τριάδος 70, στις Αχαρνές,δημιουργούμε με ιδιαίτερη φροντίδα ένα φιλόξενο περιβάλλον και στελεχώνουμε την ομάδα μας  με εξειδικευμένο προσωπικό, κατάλληλα καταρτισμένο να εργάζεται με παιδιά.

Μελέτη σε συγκεκριμένο χρόνο:
Η καθημερινή μελέτη των μαθημάτων πραγματοποιείται για 2 ή 3 ώρες
καθημερινά για το Δημοτικό και 2,5 ώρες καθημερινά για το Γυμνάσιο.

Ολιγομελή τμήματα:
Τα τμήματα είναι αυστηρά ολιγομελή, προκειμένου ο κάθε μαθητής
να έχει το χρόνο και την προσοχή που χρειάζεται.

Επαναλήψεις, αξιολογήσεις, διαγωνίσματα:
Σε περίπτωση που ένας μαθητής τελειώσει νωρίτερα τη μελέτη,
ξεκινά στοχευμένες επαναλήψεις στη διδακτέα ύλη ή προετοιμάζεται για ένα επικείμενο διαγώνισμα.

Ελεύθερος χρόνος:
Δεν αφήνουμε εκκρεμότητες για το σπίτι, έτσι ώστε οι μαθητές να έχουν ελεύθερο χρόνο για άλλες δραστηριότητες, ξεκούραση και διασκέδαση!

Εξειδικευμένοι παιδαγωγοί:
Όλοι οι εκπαιδευτικοί και συνεργάτες της Μελετούπολης είναι κατάλληλα καταρτισμένοι να εργάζονται με παιδιά. Βασικά στοιχεία για την επιλογή τους ως μέλη στην ομάδα μας δεν ήταν μόνο η ακαδημαϊκή τους μόρφωση, αλλά κυρίως η αγάπη τους για τα παιδιά , η ικανότητα επικοινωνίας μαζί τους, η διάθεση για διδασκαλία και η μεταδοτικότητα.

Εξατομικευμένο πρόγραμμα:
Εξατομικεύοντας την εκπαιδευτική διαδικασία με βάση τις ανάγκες του κάθε μαθητή, καταφέρνουμε να αξιοποιούμε στο έπακρο τις ικανότητές του και να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες με επιτυχία!

Σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας:
Στο κέντρο μελέτης μας διδάσκουμε στο παιδί τον σωστό τρόπο μελέτης,
μαθαίνει δηλαδή «πως να μαθαίνει».
Ενισχύουμε την ανάπτυξη σωστών συνηθειών ως προς την οργάνωση του χρόνου μελέτης,
την υπευθυνότητα και συνέπεια και ενθαρρύνουμε την κριτική σκέψη.
Υποστηρίζουμε κάθε μαθητή με σεβασμό στην προσωπικότητά του και τις μαθησιακές του ανάγκες, λαμβάνουμε υπόψιν την ψυχοσύνθεση του και την μαθησιακή του ταυτότητα.

Ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον:
Οι χώροι του κέντρου μας είναι προσεκτικά διαμορφωμένοι ώστε να βοηθούν τους μαθητές να συγκεντρώνονται καλύτερα, να εμπνέονται και να μελετούν αποδοτικά.

Ατομικά ενισχυτικά μαθήματα:
Στο κέντρο μελέτης μας υπάρχει η δυνατότητα ατομικών ενισχυτικών μαθημάτων. Τα μαθήματα αυτό, είτε αποσκοπούν στην κάλυψη κενών από προηγούμενα χρόνια, είτε λειτουργούν συμπληρωματικά για εμπέδωση της διδαχθείσας ύλης.

Συνεχής επικοινωνία γονέων – εκπαιδευτικών:
Σημαντικό ρόλο για εμάς έχει η σχέση που αναπτύσσουμε με τους γονείς για την καλύτερη δυνατή υποστήριξη των μαθητών μας.  Η συχνή επικοινωνία μεταξύ εκπαιδευτικών και γονιών αποτελεί θεμέλιο λίθο για την πρόοδο και την εξέλιξη των παιδιών.


Ειδικές εκπτώσεις σε αδέρφια, μονογονεϊκές ή πολύτεκνες οικογένειες κ.ά.


Οι χώροι

Οι χώροι του κέντρου μας είναι προσεκτικά διαμορφωμένοι ώστε να βοηθούν τους μαθητές να συγκεντρώνονται καλύτερα, να εμπνέονται και να μελετούν αποδοτικά.

Η διακόσμηση των αιθουσών και τα χρώματα έχουν επιλεγεί πολύ προσεκτικά για να δημιουργήσουν ένα ξεκούραστο περιβάλλον , που όμως βοηθά τον μαθητή να εργάζεται πιο αποδοτικά.

Στη Μελετούπολη κάθε μαθητής έχει τον δικό του προσωπικό χώρο για μελέτη, απαλλαγμένο από περιττά ερεθίσματα.


Η φιλοσοφία μας

Στόχος μας είναι οι μαθητές που φοιτούν στο κέντρο μελέτης μας είναι αρχικά να αγαπήσουν τη μελέτη. Το σύστημά μας βασίζεται στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης του μαθητή για να νιώθει ότι είναι ικανός να φέρει εις πέρας όποια εργασία του δοθεί, αρκεί να προσπαθήσει.

Επιπλέον, φροντίζουμε οι μαθητές μας να  μάθουν να οργανώνουν μόνοι το διάβασμα τους προγραμματίζοντας τις ενέργειές τους με μεθοδικότητα, να λειτουργούν με συνέπεια και υπευθυνότητα βελτιώνοντας τις αποδόσεις τους και να μάθουν να μελετούν σε συγκεκριμένο χρόνο.

Διδάσκουμε στο παιδί τον σωστό τρόπο μελέτης, μαθαίνει δηλαδή «πως να μαθαίνει».

Ενισχύουμε την ανάπτυξη σωστών συνηθειών ως προς την οργάνωση του χρόνου μελέτης, την υπευθυνότητα και συνέπεια και ενθαρρύνουμε την κριτική σκέψη.

Εξατομικεύοντας την εκπαιδευτική διαδικασία με βάση τις ανάγκες του κάθε μαθητή, καταφέρνουμε να αξιοποιούμε στο έπακρο τις ικανότητές του και να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες με επιτυχία!

Σημαντικό ρόλο για εμάς έχει η σχέση που αναπτύσσουμε με τους γονείς για την καλύτερη δυνατή υποστήριξη των μαθητών μας. Η συχνή επικοινωνία μεταξύ εκπαιδευτικών και γονιών αποτελεί θεμέλιο λίθο για την πρόοδο και την εξέλιξη των παιδιών. Κινητοποιούμε τους γονείς να συμμετέχουν στις τακτικές ενημερώσεις με τους δασκάλους έτσι ώστε να εδραιωθεί μια σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας μεταξύ τους.

Περισσότερα

Δεν σου ταιριάζει κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα;

Ζήτα εξατομικευμένη προσφορά!

Ζήτα προσφορά

Μηνιαία Συνδρομή για το εργαστήρι Messy Play από τη Μελετούπολη

Το νέο εργαστήρι Messy Play της Μελετούπολης, είναι γεγονός! Σε συνεργασία με την πιστοποιημένη ειδικό Μαρία Χαριτίδη, κάθε Τετάρτη θα πραγματοποιούνται στη Μελετούπολη θεματικά, αισθητηριακά, διασκεδαστικά και πολύ... messy παιχνίδια! Κάθε Τετάρτη 17:45-19:00 (Απαραίτητη η κράτηση θέσης) Ηλικίες: 3-10 ετών Κόστος: 50€/μήνα Προπώληση: Kidsproject.gr Περισσότερες πληροφορίες: +30 211 412 0529 Let's get MESSY!
Τιμή: 50,00 €

Εργαστήρι Messy Play από τη Μελετούπολη

Το νέο εργαστήρι Messy Play της Μελετούπολης, είναι γεγονός! Σε συνεργασία με την πιστοποιημένη ειδικό Μαρία Χαριτίδη, κάθε Τετάρτη θα πραγματοποιούνται στη Μελετούπολη θεματικά, αισθητηριακά, διασκεδαστικά και πολύ... messy παιχνίδια! Κάθε Τετάρτη 17:45-19:00 (Απαραίτητη η κράτηση θέσης) Ηλικίες: 3-10 ετών Κόστος: 15€/εργαστήριο Προπώληση: Kidsproject.gr Περισσότερες πληροφορίες: +30 211 412 0529 Let's get MESSY!
Τιμή: 15,00 €