ΣΠΙΤΟΔΕΝΔΡΟ logo
Άνοιγμα Χάρτη
+30 2310 472 266
Ασκληπιού 8, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

ΣΠΙΤΟΔΕΝΔΡΟ

Το Σπιτόδενδρο είναι ένας νέος χώρος μάθησης που δημιουργήθηκε το 2019 στην περιοχή του Διαβαλκανικού Ιατρικού Κέντρου.

Με μία ομάδα επιλεγμένων εκπαιδευτικών και συνεργατών (παιδίατρος, την καθημερινή παρουσία νοσηλεύτριας και λογοθεραπεύτρια) αποτελεί ένα χώρο που προσφέρει τις πιο σύγχρονες μεθόδους μάθησης, σε ένα ζεστό-φιλόξενο περιβάλλον. Το σχολείο διαθέτει πρωινή και απογευματινή ζώνη λειτουργίας.

Ζεστό σαν ένα σπίτι 🏠 Μαγικό σαν ένα δένδρο! 🌳

Κοινωνικοποίηση, μάθηση, παιχνίδι και ασφάλεια. Ένα σχολείο για όλα τα παιδιά! Το Σπιτόδενδρο δίνει χώρο στη μάθηση και το παιχνίδι των παιδιών, φροντίζοντας παράλληλα για την ασφάλειά τους. Στεγάζεται σε ένα μεγάλο ισόγειο χώρο με ευρύχωρες αίθουσες που προσφέρονται για τη διδασκαλία και το ελεύθερο παιχνίδι. Τα διαλείμματα του σχολείου πραγματοποιούνται σε δύο μεγάλες αυλές και η ξεκούραση στην αίθουσα ύπνου. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα μετακίνησης με σχολικό!

Στο Σχολείο μας πραγματοπιούνται επίσης οι εξής δράσεις

  • Διοργάνωση Παιδικών Πάρτι - Εκδηλώσεων - Διοργανώστε ένα μοναδικό παιδικό πάρτι για τα γενέθλια, τη βάφτιση του παιδιού ή οποιαδήποτε γιορτινή περίσταση! - Σχεδιασμός και υλοποίηση όλων των εκδηλώσεων. 
  • Διοργάνωση Σεμιναρίων για γονείς-κηδεμόνες και εκπαιδευτικούς: - Τα σεμινάρια-εργαστήρια του “Σπιτόδενδρου” παρέχονται δωρεάν και διοργανώνονται τα Σαββατοκύριακα. 
  • "Καλλιτεχνικές Τρίτες" στο Σπιτόδενδρο: - Εργαστήρι Ορχήστρας Κρουστών στις “Καλλιτεχνικές Τρίτες” του Σπιτόδενδρο - Το πρόγραμμα οργανώνεται κάθε Τρίτη από τις 17:00 μ.μ. έως τις 19:00 μ.μ. στους χώρους του Σπιτόδενδρου.
  • Κυριακάτικες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις

Επικοινωνία

Υποβολή Κριτικής

Ακολουθήστε μας

@ 2020 KIDSPROJECT. All rights reserved. Όροι και προϋποθέσεις.