Κλείσιμο
MUSEOTEK logo

MUSEOTEK

+30 216 002 6191
Λεωφ. Κηφισίας 27, Αμπελόκηποι 115 23
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Κριτικές

Επικοινωνία

Η Museotek είναι η πρώτη Ελληνική ψηφιακή πλατφόρμα η οποία επιτρέπει την ζωντανή εξ’ αποστάσεως περιήγηση Ομάδων & Σχολείων σε Μουσεία και Χώρους Πολιτισμού εντός και εκτός Ελλάδας, ανεξαρτήτως περιορισμών (γεωγραφικών, υγειονομικών, οικονομικών) ενισχύοντας την ισότητα στην πρόσβαση στον Πολιτισμό. 

Προσφέρει πλήθος εκπαιδευτικών προγραμμάτων με ποικίλες θεματικές ενότητες και απευθύνονται σε μικρούς & μεγάλους!

    • Προσφέρει την εμπειρία εκπαιδευτικής περιήγησης σε πραγματικό χρόνο.

    • Παρέχει διαδραστικά και διαθεματικά εκπαιδευτικά προγράμματα ιδανικά για μαθητές Πρωτοβάθμιας – Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης .

    • Βασίζεται στην Ζωντανή – Δυναμική – Εξατομικευμένη επικοινωνία με τον Μουσειοπαιδαγωγό και όχι απλά σε μια εικονική περιήγηση.

    • Δεν υποκαθιστά την επίσκεψη σε ένα μουσείο, αλλά αποτελεί την πιο άμεση και πολλές φορές μοναδική εναλλακτική για την παρακολούθηση ενός εκπαιδευτικού προγράμματος.

 Πως γίνεται; 

    • Από το Μουσείο, ο έμπειρος επιμελητής / μουσειοπαιδαγωγός μεταφέρει εικόνες και γνώσεις στον  χώρο σας μέσα από μια ζωντανή, δυναμική και εξατομικευμένη επικοινωνία μαζί σας!

    • Από τον χώρο σας ή από την σχολική σας τάξη , απολαμβάνετε μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία μέσα από ειδικά διαμορφωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα, σενάρια περιήγησης με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό και συναρπαστικές πολιτιστικές δραστηριότητες! 

Θεματικές ενότητες Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων: Αρχαιολογία, Εικαστικές Τέχνες, Ιστορία, Λαογραφία, Παραστατικές Τέχνες, Πολιτισμός, Τεχνολογία, Φυσική Ιστορία 

Γλώσσα: Ελληνικά / Αγγλικά

Που θα μας βρείτε

Τώρα μπορείτε να ταξιδέψετε ψηφιακά στον συναρπαστικό κόσμο των μουσείων, οικονομικά, με ασφάλεια και κυρίως εύκολα! Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της επιλογής σας έρχεται στον χώρο σας με έναν σύνδεσμο.  Το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι ένα κλικ! 

Στον σύνδεσμο  www.museotek.net μπορείτε να δείτε τα συνεργαζόμενα μουσεία, τα εκπαιδευτικά τους προγράμματα και να επιλέξετε το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει κάνοντας κράτηση εύκολα και άμεσα.

Λιγότερα