The Lock Kids logo
Άνοιγμα Χάρτη
+30 215 535 3413
Γαρυττού 166Β, Μετρό Δουκ. Πλακεντίας Αγία Παρασκευή

The Lock Kids

Καλώς ήρθατε στο The Lock Kids, τo πρώτο Escape Room στην Ελλάδα με εξειδίκευση στα παιδιά !

Γιατί να επιλέξετε το The Lock Kids

Βασικός στόχος μας στο The Lock Kids, εκτός από την ψυχαγωγία, είναι η διαπαιδαγώγηση των παιδιών μέσω της συμμετοχής στα διαδραστικά παιχνίδια απόδρασης. Επιπλέον, η δυνατότητα συμμετοχής και γονέων στο παιχνίδι, για πρώτη φορά καθιστούν τα Escape Room ως ένα νέο τρόπο διασκέδασης και σύσφιξης σχέσεων για ολόκληρη την οικογένεια και όχι μόνο για τους ενήλικες.

Μέσα από το παιχνίδι : 

• Μαθαίνουμε να συνεργαζόμαστε. 

• Αναπτύσσουμε κοινωνικές δεξιότητες όπως η ομαδικότητα, η συνεργασία και η αυτοσυγκράτηση. 

•  Καλλιεργούμε χαρακτηριστικά όπως η παρατηρητικότητα, η φαντασία και η εφευρετικότητα.

• Συσφίγγουμε τις σχέσεις με την οικογένεια, τους φίλους και τους συμμαθητές μας.

ΧΩΡΟΙ ΥΠΟΔΟΧΗΣ

Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους μας μπορείτε να οργανώσετε παιδικά πάρτι και εκδηλώσεις ή απλά να απολαύσετε τον καφέ σας ενώ οι μικροί μας φίλοι λύνουν γρίφους και ανακαλύπτουν μυστήρια γεμάτα περιπέτεια.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Όλοι οι χώροι μας έχουν κατασκευαστεί με γνώμονα τη μέγιστη προστασία των συμμετεχόντων, ενώ το μότο μας "καμία έκπτωση στην ποιότητα" εφαρμόζεται σε όλα τα επίπεδα, από την επιλογή των υλικών κατασκευής μέχρι την επιλογή συνεργατών. Τα παιδιά βρίσκονται πάντα σε ελεγχόμενο περιβάλλον υπό την επίβλεψη του έμπειρου, εξειδικευμένου προσωπικού μας. 

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του The Lock Kids τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική περιπέτεια ξεκλειδώνοντας λουκέτα και μυστικά περάσματα, λύνοντας γρίφους και ανακαλύπτοντας στοιχεία. Μπορούν να γίνουν μάγοι, πειρατές, ιππότες του διαστήματος και ντετέκτιβ ώστε να αποκαλύψουν τα μυστικά που κρύβονται στα δωμάτια μας και να διασκεδάσουν. Περνάνε ποιοτικό χρόνο με τους φίλους τους και ζούνε όλοι μαζί μία περιπέτεια σαν να είναι πραγματικά μέρος της. 

ΜΑΘΗΣΗ

Με τη σωστή καθοδήγηση, μέσω της εξερεύνησης του χώρου και των διαφόρων δοκιμασιών τις οποίες καλούνται να φέρουν εις πέρας τα παιδιά, καλλιεργούνται η παρατηρητικότητα, η συνδυαστική σκέψη, η εφευρετικότητα και η φαντασία, που σε συνδυασμό με τη διασκέδαση δημιουργούν μια αξέχαστη εμπειρία με τα παιδιά.

ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΙ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ένας εναλλακτικός και πρωτότυπος τρόπος διασκέδασης που θα αγαπήσουν και θα θυμούνται για το υπόλοιπο της ζωής τους! Η εταιρία μας, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους της προσφέρει υπηρεσίες διοργάνωσης παιδικών πάρτι, εορταστικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων για όλους τους μικρούς μας φίλους από 8 ετών και άνω.


Το The Lock Kids Escape Games παρέχει πακέτα που περιλαμβάνουν:

  • Αποκλειστική χρήση των χώρων διάρκειας έως τρεισήμισι ωρών 
  • 6 θεματικά δωμάτια σε 2 γειτονικά καταστήματα συνολικής χωρητικότητας 60 παιδιών 
  • Εκτυπωμένες προσκλήσεις 
  • Έως 120’ εμπειρία παιχνιδιού 
  • Αναψυκτικά, σνακ και φαγητό για τα παιδιά
  • Καφέδες, ροφήματα και φαγητό για τους συνοδούς 
  • Δωράκι έκπληξη για τον/την εορτάζοντα/ουσα. 
  • Δυνατότητα παροχής τούρτας με επιπλέον χρέωση 15-20€/κιλό

Στο The Lock Kids, τα παιδιά μπορούν να ακονίσουν το μυαλό τους, να εξασκήσουν τις ικανότητές τους και να ζήσουν τη δική τους περιπέτεια σε ένα από τα θεματικά μας δωμάτια απόδρασης διάρκειας 60 λεπτών. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας απαρτίζεται από έμπειρους παιδαγωγούς και εμψυχωτές με πολυετή ενασχόληση στο αντικείμενο, οι οποίοι φροντίζουν για την ανάπτυξη διάφορων κοινωνικών δεξιοτήτων των παιδιών όπως η ομαδικότητα, η συνεργασία, η αυτοσυγκράτηση, η αλληλοϋποστήριξη και η σωστή επικοινωνία.

Η ασφαλής και παιδαγωγική διασκέδαση των παιδιών σας είναι η πρώτη μας ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ!

 

Ωράριο

Δευτέρα & Τρίτη : κλειστά Τετάρτη, Πέμπτη & Παρασκευή : 18:00 - 22:00 Σάββατο & Κυριακή : 11:00 - 23:00

Επικοινωνία

Υποβολή Κριτικής

Ακολουθήστε μας

@ 2020 KIDSPROJECT. All rights reserved. Όροι και προϋποθέσεις.