MINI TENNIS CLUB logo
Άνοιγμα Χάρτη
+30 210 601 4245
+30 697 154 8189
Λ. Μεσογείων 446 , Αγία Παρασκευή

Κουπόνια

MINI TENNIS CLUB

Στο Mini Tennis Club, το πρώτο indoor tennis club για παιδιά 2 έως 8 ετών, μαθαίνουμε & παίζουμε τένις όλες τις εποχές του χρόνου – βρέξει χιονίσει κυριολεκτικά!

Ο Γιώργος Πετρόπουλος και η Νάση Κανελλοπούλου δημιούργησαν έναν υπέροχο χώρο, το Mini Tennis Club, τον μοναδικό χώρο στην Ελλάδα όπου μικρά παιδιά, από την ηλικία μόλις των 2 ετών:

 • γνωρίζουν & εντρυφούν σταδιακά στο άθλημα του τένις
 • εισάγονται στη φιλοσοφία του αθλητισμού, της παρέας, του συναγωνισμού & της ευγενούς άμιλλας
 • κοινωνικοποιούνται μέσα από τη συνεργασία & το ομαδικό παιχνίδι
 • αναπτύσσουν τις κινητικές τους δεξιότητες 👉 ωριμάζουν ψυχοσυναισθηματικά
 • Το πρώτιστο μέλημα για την ομάδα μας είναι η ασφάλεια των παιδιών, που είναι εξασφαλισμένη.
 • Βασικό μας μέλημα είναι η ικανοποίηση & η διασκέδαση των παιδιών με κατάλληλες δραστηριότητες και παιχνίδια.
 • Η ύπαρξη ορίων και κανόνων για την ομαλή διεξαγωγή της προπόνησής τους αλλά και σημαντικό πλεονέκτημα για την ενήλικη ζωή τους.

Το Mini Tennis Club διαθέτει: Φωτεινή, ευρύχωρη & κλειστή αίθουσα προπονήσεων. Πεντακάθαρα αποδυτήρια για τους μικρούς μας φίλους. Ειδικός χώρος για τους γονείς που περιμένουν. Εξοπλισμός πλούσιος, προσεγμένος και ασφαλώς… πολύχρωμος (ρακέτες παιδικές, ειδικές ελαφριές μπάλες αφρού & μικρής συμπίεσης, χαμηλό φιλέ, πολύχρωμοι πλαστικοί στόχοι και πολλά άλλα) LEVELS Τα παιδιά ανάλογα με την ηλικία τους κατανέμονται στο κατάλληλο level. Σε όλα τα levels δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών και στην εκμάθηση τους να συνεργάζονται και να συνυπάρχουν με παιδιά της ηλικίας τους συμμετέχοντας σε κάποια δραστηριότητα. Παράλληλα, μέσα από τα μαθήματα αλλά και τα παιχνίδια

 • Level 1 (για παιδιά ηλικίας 2-3 ετών) Το μάθημα γίνεται με διαδραστικό & διασκεδαστικό τρόπο και με τη συμμετοχή των γονέων. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τους εργαζόμενους γονείς να περάσουν εποικοδομητικό χρόνο με τα παιδιά τους.
 • Level 2 (για παιδιά ηλικίας 4-5 ετών) Τα παιδιά μαθαίνουν τα βασικά χτυπήματα του τένις καθώς και τους κανόνες του παιχνιδιού. Συνδυαστικά χρησιμοποιείται ασκησιολόγιο play&stay (παγκοσμίως αναγνωρισμένη μέθοδος εκμάθησης mini tennis) και εκμάθηση των χτυπημάτων με τροφοδοσία και διόρθωση από τον προπονητή.
 • Level 3 (για παιδιά ηλικίας 6-8 ετών) Τα παιδιά αρχίζουν να κάνουν ανταλλαγές μεταξύ τους στα mini tennis courts και προετοιμάζονται για την ομαλή ένταξη τους στα κανονικού μεγέθους courts έχοντας όλα τα εφόδια και τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες

Μετά τα οχτώ τους χρόνια, συστήνουμε πλέον τα παιδιά σε εξωτερικούς συνεργάτες που ασχολούνται εξίσου σοβαρά με το τένις.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • Διοργάνωση Party - Γνωριμία με το άθλημα. Ο χώρος μας ενδείκνυται για τα party των παιδιών, καθώς παρέχει την απαραίτητη αίθουσα, ασφάλεια αλλά και διασκέδαση με παιχνίδια και άθληση. Καλέστε μας για να κανονίσουμε τα πάντα με τον καλύτερο τρόπο!
 • Mini tennis club on the go. Ερχόμαστε στον χώρο που έχετε επιλέξει να κάνετε το party ή την εκδήλωσή σας, για να διασκεδάσουμε και ταυτόχρονα να καλωσορίσουμε τους μικρούς μας φίλους στο άθλημα του τένις. Πολλά παιχνίδια, γεμάτα χρώματα και εκπλήξεις, αλλά και άλλες αμέτρητες επιλογές για τους μικρούς μας φίλους χωρίς να κάνετε βήμα! Για events που θα μείνουν αξέχαστα.
 • Διατροφολόγος. Το mini tennis club συνεργάζεται με τη γιατρό Βήχα Ειρήνη ενδοκρινολόγο, διαβητολόγο και ειδική στον μεταβολισμό (καλέστε μας για πληροφορίες).
Γιώργος Πετρόπουλος Εμπνευστής, ιδρυτής και προπονητής του Mini Tennis Club, με πολυετή προπονητική πείρα, σχεδίασε σε συνεργασία με έμπειρους προπονητές και ειδικούς επιστημονικούς συνεργάτες δραστηριότητες κατάλληλες για παιδιά κάθε ηλικίας. Στόχος του Γιώργου είναι να καταφέρει, όχι μόνο να εισάγει τα μικρά παιδιά στον κόσμο του τένις, αλλά και να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το συγκεκριμένο άθλημα σε ψυχικό, πνευματικό και σωματικό επίπεδο. Γνωρίζει καλά πως συναναστροφή με τα άλλα παιδιά αλλά και η διαφορετική συνθήκη συνύπαρξης με τους γονείς, εμπλουτίζει σημαντικά των εσωτερικό κόσμο των παιδιών.
Νάση Κανελλοπούλου. Η Νάση Κανελλοπούλου έχει σπουδάσει επικοινωνία και διεθνείς σχέσεις. Οραματίστηκε τη δημιουργία του Mini Tennis Club μαζί με τον Γιώργο Πετρόπουλο και αναλαμβάνει τους δικούς της τομείς στην υλοποίηση των καθημερινών ευθυνών. Η Νάση είναι το δημιουργικό μυαλό, είτε σε εικαστικό επίπεδο είτε σε επικοινωνιακό. Επίσης, είναι εκείνη που διατηρεί άμεση και διαρκή επαφή με τους γονείς ενώ αναλαμβάνει την παρουσίαση του έργου και το μηνύματος του Mini Tennis Club προς τα έξω.

 

Ωράριο

Δευτέρα - Παρασκευή :17:00 – 21:00 Σάββατο :9:00 – 15:00 Κυριακή :κλειστά

Επικοινωνία

Υποβολή Κριτικής

Ακολουθήστε μας

@ 2020 KIDSPROJECT. All rights reserved. Όροι και προϋποθέσεις.