Κλείσιμο
Fyc Frozen Yogurt Cafe logo

Fyc Frozen Yogurt Cafe

+30 2310 240 000
+30 697 323 3349
Κρήτης 49 , Μαρτίου
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Ωράριο

Κριτικές

Επικοινωνία

Το πιο διάσημο Frozen yogurt της Θεσσαλονίκης μεγάλωσε και
έγινε ο πιο χαρούμενος παιδότοπος της πόλης!

Ένας χώρος για παιδικά parties, φιλικός προς τις νέες μητέρες και τα ΑμεΑ, καθώς και για άτομα με κοιλιοκάκη.

Ανοικτό καθημερινά, σας περιμένει για να σας γλυκάνει με υπέροχες βάφλες, να σας γεμίσει ενέργεια με super smoothies και δροσερούς καφέδες. Οι ειδικά εκπαιδευμένοι παιδαγωγοί μας θα φροντίσουν να ψυχαγωγήσουν τους μικρούς μας επισκέπτες σε έναν χώρο ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά, κατασκευασμένο με φιλικά και ασφαλή υλικά.

Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά και να διοργανώσουμε μαζί ένα αξέχαστο party γενεθλίων για τα παιδιά. Αναλαμβάνουμε την δημιουργία της τούρτας, την διακόσμηση και την διασκέδαση όλων των προσκεκλημένων, μικρών και μεγάλων! Επίσης, αναλαμβάνουμε το catering για κάθε είδους εκδήλωση.

Το FYC αποτελεί ένα από τα ελάχιστα μαγαζιά που διαθέτει καταλόγους σε γραφή Braille, ειδικές τουαλέτες για ΑμεΑ, χώρο θηλασμού για τις νέες μητέρες και φυσικά προϊόντα χωρίς γλουτένη για όσους πάσχουν από κοιλιοκάκη.

Σας περιμένουμε να γνωριστούμε από κοντά !

Γιατί να διαλέξετε το FYC

• Διαθέτουμε σαλόνι για τους συνοδούς των παιδιών (όπου και απαγορεύεται το κάπνισμα) και εξωτερικά τραπέζια.

• Διαθέτουμε ειδικό χώρο για τις μητέρες που θηλάζουν.
• Οι παιδαγωγοί μας θα φροντίσουν τόσο για την ασφάλεια όσο και για την ψυχαγωγία των παιδιών. Στα parties που διοργανώνουμε οι ανιματέρ προσαρμόζουν τα πάντα με βάση το θέμα που έχετε επιλέξει.

• Οργανώνουμε ξεχωριστά Παιδικά Πάρτι Γενεθλίων και το εννοούμε. Στον χώρο μας φιλοξενείται μόνο ένα πάρτι κάθε φορά.
• Εκτός από το παγωμένο γιαούρτι, τις κρέπες και τις βάφλες, φτιάχνουμε μενού για ενήλικες και παιδιά με εξαιρετικά εδέσματα.
• Η καθαριότητα και η ασφάλεια είναι προτεραιότητές μας.
• Αναλαμβάνουμε την διακόσμηση, την προετοιμασία των γλυκών και των δώρων των παιδιών με βάση τις επιθυμίες σας και φροντίζοντας οι τιμές μας να είναι λογικές με βάση τα όσα προσφέρουμε.
• Δωρεάν wifi για όλους μας τους επισκέπτες.
• Έχουμε αποκλειστική συνεργασία με την Gamecraft για παιχνίδια σε πάρτι παιδιών από 7 ετών και άνω. Καταπληκτικά παιχνίδια μυστηρίου και εξερεύνησης!

Λιγότερα