Κλείσιμο
LAELIA CAFE logo

LAELIA CAFE

+30 210 6891692
Αισχύλου 29, Χαλάνδρι, Αττική
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Ωράριο

Κριτικές

Επικοινωνία

Το Laelia Cafe Coffe Patisserie βρίσκεται στην καρδιά του Χαλανδρίου δίπλα από την πλατεία του πρώτου Ναού του Αγ. Γεωργίου κοντά στην πλατεία Κέννεντυ (κάτω από την Εφορία ακριβώς). Είναι ένας διαφορετικός χώρος συνάθροισης όπου μπορείτε να  απολαύσετε άριστο ποιοτικό καφέ της διάσημης εταιρείας  Hausbrand μαζί με αλμυρά ή γλυκά συνοδευτικά.

Το Laelia Cafe όμως δεν αποτελεί μόνο ένα καφέ σαν όλα τα συνηθισμένα που έχουμε σαν πρώτη σκέψη στο μυαλό μας. Διαθέτει έναν πανέμορφο καταπράσινο κήπο που μπορεί να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση από μια απλή  μάζωξη φίλων ως ένα παιδικό party αλλά και βάφτιση. Πράγμα που άλλωστε το έχει πραγματοποιήσει πολλές φορές ως σήμερα και με πολύ μεγάλη επιτυχία !

Κύριος σκοπός όμως αυτού του καταστήματος ήταν να παρουσιάσει έναν χώρο ιδανικά ζεστά φτιαγμένο για όλη την οικογένεια. Γι’ αυτό τον λόγο προβάλει ποδοσφαιρικούς αγώνες για παρέες ανδρών αλλά οργανώνει και δραστηριότητες φτιαγμένες ειδικά για την γυναίκα όπως σεμινάρια ψυχολογίας, παιδοψυχολογίας, ομορφιάς, γυμναστικής αλλά και καλλιτεχνικών διαδραστικών σεμιναρίων.

Γι’ αυτό το Laelia Cafe  αποτελεί έναν πολύ ενδιαφέροντα απογευματινό προορισμό όπου όλα τα μέλη της οικογένειας θα περάσουν σίγουρα πολύ ευχάριστες στιγμές από την απόλαυση ενός καλοφτιαγμένου καφέ ως την διασκέδαση μιας παιδικής χαράς με καταπράσινο γκαζόν.

Επισκεφτείτε το και αποκτήστε προσωπική γνώμη περνώντας χαλαρές στιγμές στον καταπράσινο κήπο του απολαμβάνοντας το άρωμα ενός Hausbrandt καφέ !

Λιγότερα