Κλείσιμο
4e-project logo

4e-project

+30 216 700 5390
Ερεχθείου 55, Κορυδαλλός
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Online Κράτηση

Κριτικές

Επικοινωνία

Το 4eProject είναι μια εταιρία σχεδιασμού εκπαιδευτικών προγραμμάτων και παραγωγής εκπαιδευτικού υλικού. Συνεργάζεται από το 2009 με εκπαιδευτικές μονάδες, ιδιώτες εκπαιδευτικούς, φροντιστήρια και κέντρα δημιουργικής απασχόλησης σχεδιάζοντας εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά και ενήλικες, παράγοντας πρωτότυπο εκπαιδευτικό υλικό και υλοποιώντας βιωματικά εργαστήρια και σεμινάρια. Δημιουργήθηκε για να υποστηρίξει το έργο των εκπαιδευτικών και σταδιακά επεκτάθηκε σε υπηρεσίες σχετικά με την μη τυπική μάθηση.

Ο σχεδιασμός των προγραμμάτων προϋποθέτει συνεργασία με τον κατάλληλο επαγγελματία κάθε φορά. Η υλοποίηση και παραγωγή εκπαιδευτικού υλικού προϋποθέτουν ακόμα μεγαλύτερο εύρος ατόμων. Έτσι στην ομάδα μας συνεργάζονται: εκπαιδευτικοί, εμψυχωτές –υλοποιητές προγραμμάτων, ψυχολόγοι, εικαστικοί, γραφίστες, ειδικοί ψηφιακών εφαρμογών

Πού απευθύνεται

  • Ιδιώτες (εκπαιδευτικοί και γονείς κυρίως)
  • Σχολεία όλων τω βαθμίδων-ιδιωτικά και δημόσια
  • Συλλόγους και ΜΚΟ
  • Φορείς πολιτισμού-μουσεία-κέντρα δημιουργικής απασχόλησης
  • Εταιρίες-Φορείς τουρισμού
  • Δήμους

Προγράμματα

Σχολεία & Εκπαιδευτικοί

Η ομάδα μας σχεδιάζει εκπαιδευτικά προγράμματα και εκπαιδευτικό υλικό για τις διάφορες βαθμίδες της εκπαίδευσης και συνεργάζεται με σχολικές ομάδες στη δημόσια εκπαίδευση, ιδιωτικά εκπαιδευτήρια και ιδιώτες εκπαιδευτικούς. Επίσης επισκεπτόμαστε σχολικές ομάδες υλοποιώντας βιωματικά εκπαιδευτικά εργαστήρια που εμπλουτίζουν το έργο των εκπαιδευτικών και τις σχολικές δραστηριότητες των παιδιών.

Κέντρα Ξένων Γλωσσών - Κέντρα Μελέτης

Η εμπειρία και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας σχεδιάζουν για τα ΚΞΓ και τα Κέντρα Μελέτης εκπαιδευτικό υλικό βασισμένο στις ανάγκες σας. Επίσης υλοποιούμε θεματικά βιωματικά εργαστήρια, ώστε να γιορτάσετε με έναν ξεχωριστό τρόπο! (Χριστούγεννα, απόκριες, παγκόσμιες ημέρες κτλ). Οργανώνουμε για σας πρωτότυπες δράσεις για open day events και για γιορτές αποχαιρετισμού.

Φροντιστήρια Μ. Ε.

Στηρίζουμε το έργο των εκπαιδευτικών που δραστηριοποιούνται στον χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης σχεδιάζοντας προγράμματα και υλικό που ανταποκρίνονται στις καθημερινές διδακτικές τους ανάγκες. Παράλληλα οργανώνουμε σεμινάρια για εκπαιδευτικούς και ειδικά προγράμματα για εφήβους, έχοντας πάντα ως στόχο την αναβάθμιση της φροντιστηριακής εκπαίδευσης.

Δήμοι - Μουσεία - ΜΚΟ

Η πολύχρονη εμπειρία των συνεργατών μας εξασφαλίζει τον σχεδιασμό, την οργάνωση και την υλοποίηση εξειδικευμένων δράσεων που διευκολύνουν ή εμπλουτίζουν το έργο των ΜΚΟ και των Δήμων. Ταυτόχρονα η ομάδα μας έχει τη δυνατότητα να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε Μουσεία που επιθυμούν να συμπεριλάβουν στα προγράμματά τους πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό και πρωτότυπες δράσεις.

Εταιρίες- Καταστήματα - Ξενοδοχεία

Φιλοσοφία μας είναι ότι μαθαίνουμε πολλά και με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Ακόμα και μια ανοιχτή εκδήλωση ή ένα διαφημιστικό προϊόν μπορεί να αποτελέσει αφορμή για να μάθουμε κάτι καινούριο, διασκεδάζοντας!

Projects

The Fun Project

Το «The fun project»  είναι εδώ για να δημιουργήσει και να υλοποιήσει διασκεδαστικά προγράμματα για παιδικά πάρτι και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Κατάλληλη κατάρτιση, αγάπη για τα παιδιά, κέφι και φαντασία είναι τα εφόδιά μας!

Η έμπειρη ομάδα σχεδιασμού και υλοποίησης εργαστηρίων του 4e-project στηρίζει ένα project διαφορετικό από τα άλλα.

Συνεργάζεται με ιδιώτες, με εταιρίες οργάνωσης εκδηλώσεων και χώρους κοινωνικών εκδηλώσεων για να προσφέρει υπηρεσίες αληθινής ψυχαγωγίας είτε με τα προτεινόμενα προγράμματα είτε με προγράμματα που σχεδιάζονται κατά παραγγελία.

Η βιωματική μάθηση συναντά τη διασκέδαση και μαζί δημιουργούν αξέχαστες αναμνήσεις!

Προτείνουμε για σας!

Γιατί εσύ μας το ζήτησες!

Εταιρίες και χώροι κοινωνικών εκδηλώσεων

The Craft Project

Χρωματα, υλικά, ιδέες και πολλή δημιουργία είναι τα κομμάτια που συνθέτουν την εικόνα του the craft project.

Συγκεντρώσαμε όλες μας τις ιδέες και τις δράσεις που περιλαμβάνουν κατασκευές και χειροτεχνίες κάτω από μια μαγική ομπρέλα και τους δώσαμε τον χώρο και τον χρόνο που τους αξίζει! Γιατί η δημιουργικότητα είναι χαρά, είναι θεραπεία, είναι γνώση!

Το The craft project περιλαμβάνει εργαστήρια κατασκευών για μικρούς και μεγάλους, αλλά και χρήσιμο υλικό για αναπαραγωγή. Τα εργαστήρια οργανώνονται σε συνεργασία με διάφορους χώρους και φορείς ή ταξιδεύουν στο σχολείο σας.

Το 4e-project στην Σαντορίνη

Από τον Οκτώβριο του 2017 οι δράσεις και οι υπηρεσίες μας θα είναι παρούσες και στο νησί της Σαντορίνης. Βιωματικά εκπαιδευτικά εργαστήρια σε σχολεία, εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης, ειδικά σεμινάρια, εκπαιδευτικό υλικό, προϊόντα και υπηρεσίες για φορείς τουρισμού και πολλές ακόμη ιδέες που προωθούν την τυπική και άτυπη μάθηση αλλά και την γνήσια ψυχαγωγία, είναι πλέον διαθέσιμα σε όλη την περιφερειακή ενότητα της Θήρας.

Οι συνεργάτες μας, εμπνευσμένοι από το θηραϊκό φως και οπλισμένοι με ατόφια αγάπη για δημιουργία, οργανώνουν δράσεις και παράγουν υλικό που αλλάζουν την καθημερινότητα μικρών και μεγάλων.

Με ευθύνη, εμπειρία και γνήσια αγάπη για τα παιδιά αναλαμβάνουμε τη φύλαξη και τη δημιουργική τους απασχόληση όπου υπάρχει ανάγκη.

Είμαστε εκεί σε: κοινωνικές εκδηλώσεις, γάμους, βαφτίσεις, παιδικά πάρτι

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε: οικογένειες, ξενοδοχειακές μονάδες, χώρους εκδηλώσεων

Πληροφορίες – κρατήσεις: 4e-project Σαντορίνη: Εύη Μπόικου

[email protected] – +30 6974579172

Υπεύθυνη σχεδιασμού εκπαιδευτικών προγραμμάτων & δημιουργικών δράσεων: Εύη Μπόικου

  • Βιωματικά εργαστήρια σε σχολικές ομάδες
  • Δράσεις δημιουργικής απασχόλησης για κοινωνικές εκδηλώσεις
  • Προϊόντα & υπηρεσίες για φορείς τουρισμού
  • Ειδικά σεμινάρια για ενήλικες

 

 

Περισσότερα

Δεν σου ταιριάζει κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα;

Ζήτα εξατομικευμένη προσφορά!

Ζήτα προσφορά

Start pack- Αγγλικά στο νηπιαγωγείο

Αγγλικά στο νηπιαγωγείο; Το start pack στα αγγλικά για τους μικρούς μας φίλους είναι εδώ! * Το υλικό διατίθεται σε ψηφιακή μορφή και αποστέλλεται στο email σας.
Τιμή: 16,50 €

Start pack- Εκπαιδευτικό εποπτικό υλικό

Start pack – εκπαιδευτικό εποπτικό υλικό για την αίθουσα του νηπιαγωγείου και όχι μόνο! Ένα εκπαιδευτικό πακέτο με όσα χρειάζεται ο νηπιαγωγός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς! * Το υλικό διατίθεται σε ψηφιακή μορφή και αποστέλλεται στο email σας.
Τιμή: 16,50 €

Μικροί μετεωρολόγοι

Εκπαιδευτικό υλικό για το νηπιαγωγείο και Α-Β δημοτικού. * Το υλικό διατίθεται σε ψηφιακή μορφή και αποστέλλεται στο email σας.
Τιμή: 22,00 €

Ολυμπιακοί αγώνες

Εκπαιδευτικό υλικό για το νηπιαγωγείο και το δημοτικό. * Το υλικό διατίθεται σε ψηφιακή μορφή και αποστέλλεται στο email σας.
Τιμή: 13,20 €

Απέραντο Γαλάζιο

Εκπαιδευτικό υλικό για το νηπιαγωγείο και το δημοτικό. * Το υλικό διατίθεται σε ψηφιακή μορφή και αποστέλλεται στο email σας.
Τιμή: 22,00 €

Μουσείο στο σχολείο

Εκπαιδευτικό υλικό για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση. * Το υλικό διατίθεται σε ψηφιακή μορφή και αποστέλλεται στο email σας.
Τιμή: 22,00 €

Δραστηριότητες δημιουργικής γραφής

Εκπαιδευτικό υλικό για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση. * Το υλικό διατίθεται σε ψηφιακή μορφή και αποστέλλεται στο email σας.
Τιμή: 16,50 €

Μικρασιατική καταστροφή – 100 χρόνια μετά

Μιλώντας στο σχολείο για τη μικρασιατική καταστροφή 100 χρόνια μετά. Εκπαιδευτικό υλικό για το δημοτικό (Γ-Στ τάξη) και το γυμνάσιο. * Το υλικό διατίθεται σε ψηφιακή μορφή και αποστέλλεται στο email σας.
Τιμή: 22,00 €

Η ιστορία ενός αβγού

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το Νηπιαγωγείο και τις πρώτες τάξεις του Δημοτικού. * Το υλικό διατίθεται σε ψηφιακή μορφή και αποστέλλεται στο email σας.
Τιμή: 22,00 €

Εκπαιδευτικό υλικό για το 1821

Εκπαιδευτικό υλικό για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση. * Το υλικό διατίθεται σε ψηφιακή μορφή και αποστέλλεται στο email σας.
Τιμή: 27,50 €

Απόκριες

Περιλαμβάνει 4 θεματικές ενότητες: - Βενετσιάνικες μάσκες - Αποκριάτικα έθιμα - Χαρταετός - Γαϊτανάκι
Τιμή: 16,50 €

Δεν σου ταιριάζει κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα;

Ζήτα εξατομικευμένη προσφορά!

Ζήτα προσφορά