ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΖΙΚΑΣ logo
Άνοιγμα Χάρτη
+30 697 918 7028
+30 697 918 7028
Βλάστου, Αθήνα

Κουπόνια

ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΖΙΚΑΣ

Θέατρο Μαριονέτας και Παραστάσεις Κουκλοθεάτρου, διαδραστικά shows, ερμηνευτικές παρουσιάσεις και εργαστήρια κατασκευής που ψυχαγωγούν και αναπτύσσουν την καλλιτεχνική αισθητική.

Εκπαιδευτικό Θέατρο Μαριονέτας

Πρόκειται για ένα ζωντανό και διαδραστικό πρόγραμμα στο οποίο μαριονέτες από κάθε γωνιά της Γης μας ταξιδεύουν στον μαγικό κόσμο της τέχνης, της χαράς και της φαντασίας

Παραστάσεις κοινωνικο-συναισθηματικής αγωγής

Σε μια μαγευτική διαδρομή που ενοποιεί καλλιτεχνικά ποικίλες κουλτούρες η ψυχαγωγία συνδέεται με την πολυπολιτισμική δυναμική του θεάτρου μαριονέτας και του κουκλοθεάτρου. Την καλλιτεχνική και παιδαγωγική επιμέλεια της παράστασης έχει ο εκπαιδευτικός και εμψυχωτής Χρήστος Τζίκας.

Βιωματικά εργαστήρια, μουσικοκινητικές δραστηριότητες, project παρέμβασης και ένταξης στην ειδική εκπαίδευση.

Οι παραστάσεις υλοποιείται σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους, παρέχεται πλήρης κάλυψη φωτισμού και ήχου ενώ υπάρχει δυνατότητα μετακίνησης σε όλη την Ελλάδα.

Επικοινωνία

Κριτικές

5.0 (1)
Βασιλική

Έκανα πρόσφατα ένα παιδικό πάρτυ για τα γενέθλια του γιού μου. Θέλοντας να κάνουμε κάτι πιο δημιουργικό φέτος, καλέσαμε τον κύριο Χρήστο με την παράσταση «Τεχνοβάτες» . Ήταν εκπληκτικά ! Ενθουσιάστηκαν μικροί και μεγάλοι! Ο γιός μας δε, ένιωσε πως έκανε το πιο πρωτότυπο πάρτυ της χρονιάς! Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Τζίκα για την υπέροχη παράσταση!

Υποβολή Κριτικής

Ακολουθήστε μας

@ 2020 KIDSPROJECT. All rights reserved. Όροι και προϋποθέσεις.