Κλείσιμο
DISCOBALL logo

DISCOBALL

+30 210 943 0045
+30 697 371 7042
Ναυαρίνου 6, Καλλιθέα
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Ωράριο

Κριτικές

Επικοινωνία

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη στο discoball.gr. Τον αγαπημένο χώρο μικρών, εφήβων και μεγάλων για την καλύτερη διοργάνωση παιδικών disco πάρτι.

Στη Discoball ειδικευόμαστε στα γεμάτο δράση πάρτι γενεθλίων των παιδιών και των εφήβων, 4-15 ετών. Διασκεδαστές, επαγγελματίες Djs, μάγοι και χορευτές, είναι ειδικοί στο να σας παρέχουν ένα φανταστικό πάρτι γενεθλίων και εκδηλώσεων, κατά τη διάρκεια των οποίων τα παιδιά, θα συμμετέχουν κάθε λεπτό του πάρτι, διασκεδάζοντας και παίζοντας μαζί μας.

Η πιο μεγάλη έκπληξη για μαμάδες και μπαμπάδες, είναι ότι θα συμμετέχουν και αυτοί στα παιχνίδια, στους χορούς και στο karaoke για να απολαύσουν περισσότερο το πάρτι του παιδιού τους. Μια ευκαιρία να παίξουν και να διασκεδάσουν παιδιά και γονείς μαζί σε ένα πάρτι.

Η παιδική και εφηβική ντίσκο Discoball είναι ιδανική για πάρτι γενεθλίων των παιδιών, εποχιακές γιορτές (Πάσχα, Απόκριες, Χριστούγεννα κλπ), βαπτίσεις, εφηβικό πάρτι γενεθλίων, εκδηλώσεις του καλοκαιριού, σχολικά πάρτι ντίσκο και πολλά περισσότερα…

Περισσότερα
Ακολουθήστε μας