Κλείσιμο
SNEAK PEEK - ΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ logo

SNEAK PEEK - ΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

+30 211 401 7453
Παρ. Λεωφόρος Βουλιαγμένης 553, Ηλιούπολη
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Μόνιμα Εργαστήρια

Κριτικές

Επικοινωνία

Στο Sneak Peek «ρίχνουμε κλεφτές ματιές» στον μαγικό κόσμο του θεάτρου, της μουσικής, του χορού, της ζωγραφικής, του παιχνιδιού!

Παίζουμε, συνυπάρχουμε και αλληλεπιδρούμε!

Έχοντας σαν στόχο την καλλιτεχνική παιδεία, δημιουργήσαμε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά στην Ηλιούπολη, όπου προάγεται η βιωματική εκπαίδευση και η ανάπτυξη δεξιοτήτων μέσω εργαστηρίων θεατρικού παιχνιδιού, μουσικοκινητικής αγωγής C.Orff και εικαστικών. 

Στο Sneak Peek λειτουργούν επίσης τμήματα πρωϊνής δημιουργικής απασχόλησης, για παιδιά προσχολικής ηλικίας (18 - 48 μηνών) και τμήματα Μελέτης μαθημάτων δημοτικού (Α’ – Γ’ τάξη)

Τα συναισθήματα, τα χρώματα, η φύση, η φαντασία, το παιχνίδι, η επιστήμη, η μουσική, τα παραμύθια, η σωματική κίνηση, γίνονται πηγή έμπνευσης και συνδημιουργίας για την πνευματική εξέλιξη των παιδιών, την ενίσχυση της κοινωνικοποίησης, τη δημιουργική έκφραση και την ενδυνάμωση της ενσυναίσθησης και της προσωπικής τους ανάπτυξης.

To Sneak Peek καλωσορίζει τους μικρούς και μεγάλους φίλους του στην νέα σχολική χρονιά με καινούριες δραστηριότητες, δημιουργικά εργαστήρια και πολύ κέφι για παιχνίδι! 

  • Πρωινή δημιουργική απασχόληση
  • Σχολική μελέτη
  • Θεατρικό παιχνίδι
  • Mουσικοκινητική αγωγή
  • Aισθητηριακό παιχνίδι (messy play)
  • Εικαστικά
  • Βιωματικά Εργαστήρια Συναισθηματικής Αγωγής
  • Σεμινάριο θεατρικής αγωγής ενηλίκων

Παιδικά πάρτυ

Το Sneak Peek είναι ένας παιδαγωγικός χώρος δημιουργίας, χαράς και διασκέδασης.

Βασική μας φιλοσοφία, είναι να συνδυάζουμε στα πάρτι την ψυχαγωγία με την εκπαίδευση (edutainment), ενισχύοντας τη δημιουργικότητα και τη φαντασία των παιδιών!​

Στο ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον του Sneak Peek, η εκπαιδευτική ομάδα σχεδιάζει και υλοποιεί πρωτότυπα δημιουργικά προγράμματα και καλλιτεχνικά εργαστήρια για παιδικά πάρτι.

Θέατρο, παιχνίδια ρόλων, μουσική, χρώματα, παραμυθια, πινέλα, πανιά, διαδραστικά παιχνίδια, παιχνίδια ομαδοποίησης και τα ενδιαφέροντα του παιδιού είναι τα βασικά μας υλικά, για να δημιουργούμε για τους μικρούς μας φίλους μοναδικές δραστηριότητες, που θα τους μείνουν αξέχαστες!

Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί ένα πάρτι!

ΑΜΕΑ

Ο Χώρος Τέχνης για παιδιά Sneak Peek είναι προσβάσιμος για χρήστες/ριες αναπηρικού αμαξιδίου και διαθέτει τουαλέτα ΑμεΑ.

Το Sneak Peek  διατίθεται για πρόβες, μαθήματα, εργαστήρια, σεμινάρια και παρουσιάσεις

Λιγότερα