Κλείσιμο
Φρόσω Πατσού Ψυχολόγος- Αθλητικός Ψυχολόγος logo

Φρόσω Πατσού Ψυχολόγος- Αθλητικός Ψυχολόγος

+30 693 241 5327
Θήρας 26 , Γέρακας
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Ωράριο

Κριτικές

Επικοινωνία

Η Φρόσω Πατσού είναι Ψυχολόγος με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών και ειδίκευση στην Αθλητική Ψυχολογία.

Το Πρότυπο Κέντρο Ψυχολογικής Υποστήριξης το οποίο δημιούργησε για να παρέχει υπηρεσίες ψυχολογίας υψηλού επιπέδου με επαγγελματισμό και αξιοπιστία βρίσκεται στον Γέρακα και στο Ολυμπιακό Στάδιο με αρκετά εύκολη πρόσβαση.

Υπηρεσίες

✅ Ατομική συνεδρία παιδιών – εφήβων
✅ Διάγνωση και αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιών
✅ Ψυχολογική Προετοιμασία Μαθητών
✅ Ψυχολογική Προετοιμασία αθλητών και ομάδων.
✅ Θεραπεία ζεύγους
✅ Συμβουλευτική γονέων
✅ Ατομική συνεδρία ενηλίκων
✅ Ομαδική συνεδρία ενηλίκων

Ως Αθλητική Ψυχολόγος έχει μεγάλη εμπειρία από τη συνεργασία της με αθλητές ατομικών αλλά και ομαδικών αθλημάτων. Είναι η Επιστημονικά Υπεύθυνη της Εθνικής Ομάδας Στίβου εδώ και οκτώ χρόνια ενώ έχει βοηθήσει και αναλάβει αθλητές και αθλήτριες από αθλήματα όπως το τένις, το σκι, το τραμπολίνο, το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο, την κολύμβηση, το αγωνιστικό moto cross, το tae kwon do, την τεχνική κολύμβηση, την ιστιοπλοΐα, το πινγκ-πονγκ κ.α.

Η ψυχολόγος - αθλητική ψυχολόγος Φρόσω Πατσού στέκεται δίπλα σας, προσφέροντας ψυχολογική υποστήριξη, βασισμένη στην πείρα και τη γνώση της, ενώ στο γραφείο της στον Γέρακα και στο Ολυμπιακό Στάδιο αντιμετωπίζει κάθε περιστατικό ως ξεχωριστό, με σεβασμό και ευαισθησία και φυσικά με τη σοβαρότητα που του αρμόζει, φροντίζοντας να νιώθετε άνεση και εμπιστοσύνη.


📌  Πληροφορίες για το γραφείο της στο Μαρούσι θα βρείτε ΕΔΩ

Λιγότερα