Κλείσιμο
La Petite Marguerite Bubble Performing & Play logo

La Petite Marguerite Bubble Performing & Play

+30 697 92 34 024
Eμμανουήλ Μπενάκη & Ισαύρων, Αθήνα
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Κριτικές

Επικοινωνία

Η "La Petite Marguerite" είναι μια καλλιτεχνική ομάδα που ασχολείται με το Επιστημονικό Θέατρο και πιο συγκεκριμένα με την Επιστήμη της Σαπουνόφουσκας.

Ξεκίνησε την πορεία της το 2012 και από τότε μέχρι σήμερα έχει περιοδεύσει σε πάαααααρα πολλές πόλεις, χωριά και μακρινά νησάκια της χώρας μας διοργανώνοντας εργαστήρια και παραστάσεις και χαρίζοντας απλόχερα εκατομμύρια σαπουνόφουσκες και αμέτρητα χαμόγελα.

Οι επισκέψεις της στα σχολεία, μουσεία, πλατείες, δρόμους, ταράτσες, καφενεία, παντοπωλεία, γλυκοπωλεία ολοκληρώνονται πάντοτε με την ίδια υπόσχεση: ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ το ΧΑΜΟΓΕΛΟ που βρίσκεται ΜΕΣΑ ΜΑΣ!

Η "La Petite Marguerite" ανήκει σε ένα παν - κόσμιο κίνημα σαπουνο |φουσκο - ποιητών και μέσα από τα ταξίδια της αναζητά υποψήφιους που θα τους εκπαιδεύσει σε ένα κόσμο πειραμάτων που δεν τελειώνει ποτέ.. για να ακαλύψουνε παρέα...τη χώρα που το χαμόγελο δεν τελειώνει ποτέ..

Εάν θέλετε και εσείς να την συναντήσετε και να βιώσετε μια μοναδική εμπειρία μέσα στον κόσμο της ΣΑΠΟΥΝΟφουσκας, δεν έχετε παρά να ενημερωθείτε από το επίσημο site της ομάδας:

www.bubbleperforming.com ή να την αναζητήσετε στο

Facebook ➡️ La Petite Marguerite. Bubble Show
Instagram ➡️ la_petite.marguerite

+30 697 9234 024

Λιγότερα