Κλείσιμο
ΑΙΘΗΡ logo

ΑΙΘΗΡ

+30 231 551 9911
+30 697 321 0684
Μακεδονικής Αμύνης 2, Θεσσαλονίκη
Φωτογραφίες
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Εκδρομές - Εξορμήσεις

Κριτικές

Επικοινωνία

Η Αιθήρ στοχεύει στη δημιουργία συνδέσεων μεταξύ ανθρώπων και φύσης. Προσφέρουμε μια ποικιλία προγραμμάτων, εργαστηρίων και εκπαιδευτικών σεμιναρίων, σχεδιασμένα ώστε να αφυπνίσουν τις αισθήσεις μας στο μεγαλείο και το θαύμα της φύσης που μας περιβάλλει.

Σχεδιάζουμε προγράμματα για παιδιά, οικογένειες, ενήλικες, σχολεία, ιδιωτικές εταιρείες αλλά και οργανισμούς. Μέσω της βιωματικής εκπαίδευσης δημιουργούμε ένα ασφαλές περιβάλλον για αποδοχή, κατανόηση, αυτοπεποίθηση και αυτογνωσία. Μπορούμε να προσαρμόσουμε τα προγράμματά μας για να ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Ηλικίες 3-12 ετών

Δασοπεριπέτειες

Μέσα από βιωματικά παιχνίδια τα παιδιά παροτρύνονται να συμμετέχουν σε αυτό που τα ενδιαφέρει περισσότερο στην φύση, προάγοντας το ελεύθερο παιχνίδι και τις αυθόρμητες δραστηριότητες.

Γονείς & Παιδιά

Μέσα από βιωματικά παιχνίδια, εμπειρίες και όμορφες στιγμές ξαναγινόμαστε παιδιά, μαθαίνουμε να επικοινωνούμε την αλήθεια μας και να παίζουμε ξανά ελεύθεροι και ανέμελοι με την οικογένεια μας.

Φυσιολάτρες

Το πραγματικό παιχνίδι έχει να κάνει με την ελεύθερη και αυθόρμητη έκφραση. Έχει να κάνει με το να επιτρέπουμε στα παιδιά να δημιουργήσουν και να απορροφηθούν στο να εξερευνήσουν τους δικούς τους μικρούς κόσμους με μόνο σκοπό την ευχαρίστηση που αυτό τους δίνει. Το παιχνίδι στην φύση αφήνει την φαντασία ελεύθερη χωρίς περιορισμούς.

Κάτω απο τα αστέρια

Ένα βράδυ στη Φύση με φίλους. Πότε παρατηρήσατε για πρώτη φορά το νεφέλωμα του γαλαξία μας!

Ηλικίες 13-17 ετών

Στα χνάρια των Θεών

Περίπατοι και πεζοπορίες στον Εθνικό Δρυμό, βοηθούν στην ενδυνάμωση της φυσικής κατάστασης, στην ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης και στην ενίσχυση της αυτοεκτίμησης των συμμετεχόντων.

Εξατομικευμένα προγράμματα για Μορφωτικά Ιδρυματα

Φύση στα μέτρα σας

Έχοντας γνώση και σεβασμό πως κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και ξεχωριστός επακολούθως αυτό αντιλαμβανόμαστε και για τα μορφωτικό ιδρύματα τα οποία μας προσεγγίζουν. Η ομάδα της Αιθήρ είναι σε θέση να σχεδιάσει προγράμματα για επαφή με την φύση προσαρμοσμένα στις ανάγκες αλλά και επιθυμίες σας.

ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ

Τα ζώα του δάσους κάνουν πάρτυ! Εσύ;

 

Η φύση προσφέρει απλόχερα τα χαρίσματά της σε όσους τα αναζητούν.

 

Θρέφει το σώμα και το νου ειδικά στην τρυφερή παιδική ηλικία.

 

Το παιχνίδι στην φύση αφήνει την φαντασία ελεύθερη χωρίς περιορισμούς. 

 

Φανταστείτε λοιπόν όλα αυτά τα χαρίσματα να συνδυάζονται σε ένα πάρτυ στο δάσος βγαλμένο από παραμύθι…

 

Η Αιθήρ, μία οργάνωση που έχει ως βασικό άξονά της τη δημιουργία εξατομικευμένων προγραμμάτων στην φύση για μικρούς και μεγάλους, μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε το παραμύθι σας πραγματικότητα.

 

Τι προσφέρουμε;

 

Ένα πρόγραμμα στη φύση με παιχνίδια και δραστηριότητες προσαρμοσμένες στις ηλικίες, αλλά και στον αριθμό των παιδιών, που μπορεί να διαρκέσει όσες ώρες επιλέξετε.

 

Για τον χώρο διεξαγωγής του πάρτυ παρέχονται προτάσεις από εμάς αλλά βασιζόμαστε και δρούμε με γνώμονα τις δικές σας επιθυμίες και επιλογές.

 

Η διακόσμηση και η σίτιση του πάρτυ δεν περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα αλλά μπορούν να επιλεχθούν έπειτα από συζήτηση μαζί μας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο 2315519911 ή 6973210684 και στο email:[email protected]

 

Μπορείτε να μάθετε για τα προγράμματά μας στην σελίδα της Αιθήρ

 

https://aethercreative.gr/

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ευάλωτες Κοινωνικά οµάδες

Εμείς στην ομάδα προγράμματος της Αιθήρ, θέλουμε να δώσουμε την δυνατότητα σε άτομα από ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, με διαφορετικό ηλικιακό, γνωσιακό και πολιτισμικό υπόβαθρο, να έρθουν πιο κοντά στην φύση.

Λιγότερα