Κλείσιμο
ATRAKTOS KIDS logo

ATRAKTOS KIDS

Μαραθωνομάχων 8, Αθηνα
Άνοιγμα Χάρτη

Περιγραφή

Κριτικές

Επικοινωνία

H Άτρακτος δημιουργεί το project Atraktos Camp: Rebels with a cause  για παιδιά 6 – 14 ετών!

Από Δευτέρα 28 Ιουνίου έως  την Τετάρτη 7 Ιουλίου θα διεξαχθεί το πρώτο Atraktos Camp. Το Project. Μέσα από ένα σύνολο εναλλακτικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων, για παιδία και εφήβους, το Atraktos Camp, καταφέρνει να μεταδώσει ένα θετικό μήνυμα ελπίδας για το μέλλον, βοηθώντας και καθοδηγώντας το κάθε παιδί ξεχωριστά να ανακαλύψει τη δική του θέση στον κόσμο.

Η γνώση σπάει φραγμούς, ενώνει ανθρώπους. Απορρίπτοντας τις παραδοσιακές μεθόδους μάθησης, το Atraktos Camp, συνδυάζει περίτεχνα την εφευρετικότητα, τη δημιουργία και την εξερεύνηση. Το χαρακτηριστικά διευρυμένο γνωστικό πεδίο του, ξεπερνά κάθε προσδοκία, ξεφεύγοντας από την πεπατημένη επιδερμική γνώση. Καλλιεργώντας την κρητική σκέψη και με απόλυτο σεβασμό στη διαφορετικότητα, το Atraktos Camp, καλεί τους μαθητές σε ένα ταξίδι γνώσης, γεμάτο προορισμούς και εμπειρίες.

Η γνωστική εξερεύνηση περιέχει, λουλούδια που φωσφορίζουν με τη δύναμη της χημείας, διαστημικές αποστολές, θεατρικά παιχνίδια, ρομποτική, επιστήμη, μουσική, κατασκευές, αρχιτεκτονική, φιλοσοφία και πολλά άλλα. Το κάθε παιδί έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το δικό του προορισμό, ενώ όταν το ταξίδι φτάσει στο τέλος του, οι μαθητές αποκτούν το έναυσμα, για να συνεχίσουν τη δική τους προσωπική αναζήτηση στη γνώση.

Σε ένα περιβάλλον ασφαλές, με οδηγούς ανθρώπους με κατάρτιση, αγάπη για τα παιδιά και όραμα για ένα καλύτερο μέλλον, το Atraktos Camp,  υποδέχεται τη νέα γενιά με χαρά και ενθουσιασμό μικρού παιδιού.  Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν και αφορά όλους μας.

Την επιμέλεια των προγραμμάτων έχει αναλάβει το Πολυτεχνείο Κρήτης, οι Urban Layers, The BeeCamp, Black Athenα, αλλά και μεμονωμένοι εκπαιδευτικοί εξειδικευμένοι στον τομέα τους.

Εγγραφές από 19/6/21 έως 24/6/21

Σχετικά με την Άτρακτο:

Σκοπός της Ατράκτου είναι η δημιουργία μια κοινότητας ανθρώπων με κοινό όραμα και αξίες, οι οποίοι θα κληθούν να δώσουν λύσεις σε διάφορα προβλήματα που έχει η κοινωνία μας.

Πώς θα το πετύχει αυτό; Με εκπαιδεύσεις, awareness events, workshops και projects. Ένα από τα βασικά προβλήματα που έχει εντοπίσει η Άτρακτος ως οργανισμός και αποτελεί βασική του μέριμνα το να δώσει λύσεις, είναι η Εκπαίδευση. Και κάπως έτσι γεννήθηκε το project Atraktos Camp.


Για περισσότερες πληροφορίες:

 Desy Karapchanska

Email: [email protected]


 

Λιγότερα